Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Ne otpisuje se Gojak, nego se realno govori o njegovim mogućnostima. Ne treba u Torinu igrat 3 godine da bi se vidjelo kolko može. To se vidjelo u Dinamu
Hoffenheim je bolji tim od Torina, Bičakčić je igro CL i uz sve povrede bio standardan barem pola od sezona koje je odigro u BL. Ponavljam da bi bio uspjeh da u Serie A odigra trećinu od Bičakčićevih 150+ trekmi u BL. Ne samo on, nego većina naših reprezentativaca
I ponoviću po ko zna koji put da je Gojak koristan i biće koristan u reprezentaciji, ali bi bilo bolje da ima punu minutažu u slabijoj ligi.
Hoffenheim je bolji tim od Torina, Bičakčić je igro CL i uz sve povrede bio standardan barem pola od sezona koje je odigro u BL. Ponavljam da bi bio uspjeh da u Serie A odigra trećinu od Bičakčićevih 150+ trekmi u BL. Ne samo on, nego većina naših reprezentativaca
I ponoviću po ko zna koji put da je Gojak koristan i biće koristan u reprezentaciji, ali bi bilo bolje da ima punu minutažu u slabijoj ligi.
Marin Popović prebačen u prvi tim Hannovera
Brko iz druge galaksije!
Kovač i Savić starteri u pobjedi Čukaričkog 2-0. Kovač zamijenjen u '83.
Ima ugovor u II timu sad da li je prebačen na probu ili je potpisao ugovor ne znam piše da je prebačen
Brko iz druge galaksije!
Lik ima 26 godina. Ja reko kakav talenat.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Da on redovno igra beka / krilo sa 26 godina u Hannoveru, to ne bi bilo lose. Ali on se fakticki samoinicijativno prijavio da se dokaze u klubu, i tu je na probnom roku.
-
Swanfilter
- Kontakt:
Taj me podsjeca na one price, bio Master u Fifi, poslao prijavu za menadzera kluba ...
Sjeca se Safet Alena, povukao ga je za kapu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ima i Lazar Samardzic velika nada Leipziga, pa neka Vico i Misimovic pokazu svoju sposobnost i privuku ga u BiH reprezentaciju.
Obzirom da je zaboravljeno, mogu i ovdje postaviti.
Hoce li se ikada ista uraditi po pitanju himne, barem u narednih 20 godina. Hvala
Hoce li se ikada ista uraditi po pitanju himne, barem u narednih 20 godina. Hvala
NEMA NAZAD
I Alenu je, ipak mu nije prepustio kapu.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Ne pita se samo jedna strana, one druge dvije nikada neće dati da se "Jedna si jedina" zvanično svira
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
Imas puno reprezentativca koji ne smatraju BiH svojom drzavom, a nastupaju za nju jer ne mogu tamo i nesto prosto kao pjevanje himne tokom intoniranja za neku utakmicu mozes vidit kako neko dozivljava tu drzavu.
I nazalost mislim da bi ti koji pjevaju himnu, a smatraju ih njihovi ljudi Srbima ili Hrvatima bili neki izdajnici i ne bi dobro kotirali kod tih "svojih" ljudi, a isto tako da ne pjeva tu himnu dobio bi silne kritike od navijaca BiH.
Naisli bi na neke silne probleme samo ubacivanjem teksta.
BašČelik!
Jako dobar gol Rondića danas, nadam se da će se neki klub iz jačih liga kockati sa njim i dovesti ga.
Samo trebaju malo da ga nauče sa loptom i mogu izvući maximum iz njega.
Samo trebaju malo da ga nauče sa loptom i mogu izvući maximum iz njega.
Haha pa sta ovo bi. Kad nam je to Harald banovan?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Kome se ne svidja nek ne igra, niko nam ne fali jer gore od ovoga ne moze biti, a himna kao himna nece pobijediti argentinu.mrAdislic je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:44Imas puno reprezentativca koji ne smatraju BiH svojom drzavom, a nastupaju za nju jer ne mogu tamo i nesto prosto kao pjevanje himne tokom intoniranja za neku utakmicu mozes vidit kako neko dozivljava tu drzavu.
I nazalost mislim da bi ti koji pjevaju himnu, a smatraju ih njihovi ljudi Srbima ili Hrvatima bili neki izdajnici i ne bi dobro kotirali kod tih "svojih" ljudi, a isto tako da ne pjeva tu himnu dobio bi silne kritike od navijaca BiH.
Naisli bi na neke silne probleme samo ubacivanjem teksta.
Nije to toliko komplikovano koliko mi mislimo, samo malo inata da imamo sve bi se ovo dalo srediti. Cak mislim da himna nema veze sa reprezentacijom, nego je cisto sda/hdz/snsd problem koji se uz jednu vecwru moze srediti kako oni to samo i znaju.
NEMA NAZAD
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hansbosna, Jarodwest, napapijri1987 i 27 gostiju.