FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Samo da ne pukne petarda u mrezi Ter Stegena, 0-2 je sasvim prihvatljiv rezultat i nije neka bruka.
-
- Moderator
- Kontakt:
Znao sam da nece Pjanke pocet utakmicu ocekivano.

Realno je ovo jedna prosjecna ekipica na papiru. Pa 2017 ljudi duplo jaci bili kad su ispali od nas. Ljudi samo nabacali napad, nista iza. Ostao samo Verratti koji isto tako svako malo bude povrijedjen i van forme. Ali vjerovatno ce nasi uspjet i od njih da ispadnu.
27.10.2020
Joj al ga i ti preseravas. Ohani bar malo.
Unazad 10 kola, ti svaki put poraz najavljujes. Ako ti se toliko gadi ovaj klub i ekipa, onda odmori malo od gledanja.
Zaboravljas jednu bitnu stvar - PSG na klupi ima jedno 5 puta kvalitetnijeg trenera od zute ublehe, bez obzira sto je Poche tek dosao u Pariz.leorey je napisao/la: ↑16 feb 2021, 20:15
Realno je ovo jedna prosjecna ekipica na papiru. Pa 2017 ljudi duplo jaci bili kad su ispali od nas. Ljudi samo nabacali napad, nista iza. Ostao samo Verratti koji isto tako svako malo bude povrijedjen i van forme. Ali vjerovatno ce nasi uspjet i od njih da ispadnu.
@Evander buraz, ohani malo sa komentarisanjem mojih postova.
Postajes pomalo naporan sa tim

Ako ti se ne svidja sta pisem samo me stavi na igrnore i rijesen problem. Necu se ja ljutiti bgm

A ja cu i dalje pisati sta ja hocu.
Čuva ga za 86' minut, da uspostavi konekciju između odbrane i napada.

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Linkova mumini <3
"Postoje dva načina povratka iz bitke: s glavom neprijatelja ili bez svoje!" - Paolo di Canio
PSG je nešto 4-4-2 s tim dq će Mbape imati odriješene noge da ide kud hoće i šta hoće.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ako ne zijane 0:5 ili 0:2, kako najavljujes, ako pobijede i nadigraji protivnika, hoces li doci i priznati da si valjao gluposti prije utakmice?
Kako ti ne dosadi pred svaku utakmicu pricati da ce zijaniti, a poslije pobjede, predjes preko recenog bez iti malo problema?
Svako ima pravo pisati sta zeli, ali ponavljati se kao papagaj, fakat gubi svaki smisao.
Kako ti ne dosadi pred svaku utakmicu pricati da ce zijaniti, a poslije pobjede, predjes preko recenog bez iti malo problema?
Svako ima pravo pisati sta zeli, ali ponavljati se kao papagaj, fakat gubi svaki smisao.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Hajmo malo optimizma. Evo recimo ja sam uvjeren da će se pobijediti ovo večeras. Neće biti neko trpanje ali tijesna pobjeda od nekih 2:1 je realna i očekivana. Nevjerovatno koliko su nas mentalno dotukle one bruke iz prethodnih sezona pa se predviđa nekih 3-4 razlike za Pariz. 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Saljite te linkice i taj arena cloud moze li na ove buranija obicne led tv
-
- Moderator
- Kontakt:
Znamo i vec koga ce zamjeniti haha.

2-0 ocekujem veceras.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 20:27Hajmo malo optimizma. Evo recimo ja sam uvjeren da će se pobijediti ovo večeras. Neće biti neko trpanje ali tijesna pobjeda od nekih 2:1 je realna i očekivana. Nevjerovatno koliko su nas mentalno dotukle one bruke iz prethodnih sezona pa se predviđa nekih 3-4 razlike za Pariz.![]()
Stavi me na ignore ako ti smeta papagajsko ponavljanje ili prestani me smarati sa svojim upadicama. Bezveze ti je to što radiš.Evander je napisao/la: ↑16 feb 2021, 20:25Ako ne zijane 0:5 ili 0:2, kako najavljujes, ako pobijede i nadigraji protivnika, hoces li doci i priznati da si valjao gluposti prije utakmice?
Svako ima pravo pisati sta zeli, ali ponavljati se kao papagaj, fakat gubi svaku smisao.
Mislim kako da ti kažem a da ti to konacno shvatiš - Ja cu pisati šta ja hocu, ponavljacu ko papagaj i tako to, ne možeš to promjeniti...ne tražim da me čitaš

Kad spomenu bluestack, ja sam nedavno instalirao i štopa mi nenormalno

Izbrisao taj, instalirao neki drugi emulator, Memu, isto mi izbaci

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Kako god ispadne, u ovom trenutku je Pariz najbolji moguci protivnik. Prodjes, super, ispadnes, jbg stas. Ni dizanje u oblake ni sramota. Ja kazem nerijeseno veceras.
Džeri Drejk
Evo na areni snimci epski utakmice s Parisom.
Što nam penal pikloni nad Sukijem.
Pade Suki baš dobro.
Što nam penal pikloni nad Sukijem.
Pade Suki baš dobro.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
[/quote]
[/quote]
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čist penal.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Jel moguce da nema tv kuce koja prenosi fucking Ligu Prvaka.Sta je sa onim zoharima sa BHT i onih drugih klosara sto su imali tv prava
-
- Moderator
- Kontakt:
Normala radi kod mene probaj reinstall jbg.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.