Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Idemo dalje, 40 bodova je tu. Opstanak siguran, diše se lagano.
Neka Kloppa, al' vlasnici moraju da naprave remont ekipe. Čitava klupa mora da ide, prvo Origi, a onda za njim Ox, Shaq, Keita i nek povedu doktore koje ih liječe.
Neka Kloppa, al' vlasnici moraju da naprave remont ekipe. Čitava klupa mora da ide, prvo Origi, a onda za njim Ox, Shaq, Keita i nek povedu doktore koje ih liječe.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Treba Wilsona prodat
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Pored ogromnog broja povreda ima tu dosta stvari koje su jako ocite i za nas laike. Cisto me zanima da li u klubu postoje analiticari koji mogu iznijeti neke probleme u igri kloppu i da li on to ista benda ili ga to nikako ne zanima.
Centarsutevi bekova, mislim da smo top3 u epl po broju pokusaja. To bi bilo i ok da vise igraca ucestvuju u zavrsnici medjutim obicno se priliko centarsuta firmino izvuci na 16 a onda bekovi gadjaju ili manea ili salaha pored 3,4 protivnicka igraca.
Juce samo u jednoj situaciji sam vidio veznjaka da je uletio u 16 prilikom centarsuta, tiago sam na 6m od gola a robertson je opuca i pristavi je na zadnji red tribina. Ako to kloppu nije bio znak da je lik sprzen i da vise ni sam ne vjeruje u centriranje onda ne znam sta ce, lik je prvi u ligi po broju pokusaja ove godine a samo par asist.
Itekako se osjeti neigranje hendersona u vezi, latergicno ponasanja veznjaka u fazi napada i nikakvo ucesce u zavrsnici napada. Bukvalno sve se svodi na napadace koji su ionako pregorili.
Meni je glavno pitanje da li ce povratkom jote doci do rotacije u prvih 11, firmino konacno otici na klupu.
Iduce 3 tekme u eplu moraju uzet 9 bodova za to top4 jer ce celzi biti opasan protivnik u toj borbi za 4 mjesto
Centarsutevi bekova, mislim da smo top3 u epl po broju pokusaja. To bi bilo i ok da vise igraca ucestvuju u zavrsnici medjutim obicno se priliko centarsuta firmino izvuci na 16 a onda bekovi gadjaju ili manea ili salaha pored 3,4 protivnicka igraca.
Juce samo u jednoj situaciji sam vidio veznjaka da je uletio u 16 prilikom centarsuta, tiago sam na 6m od gola a robertson je opuca i pristavi je na zadnji red tribina. Ako to kloppu nije bio znak da je lik sprzen i da vise ni sam ne vjeruje u centriranje onda ne znam sta ce, lik je prvi u ligi po broju pokusaja ove godine a samo par asist.
Itekako se osjeti neigranje hendersona u vezi, latergicno ponasanja veznjaka u fazi napada i nikakvo ucesce u zavrsnici napada. Bukvalno sve se svodi na napadace koji su ionako pregorili.
Meni je glavno pitanje da li ce povratkom jote doci do rotacije u prvih 11, firmino konacno otici na klupu.
Iduce 3 tekme u eplu moraju uzet 9 bodova za to top4 jer ce celzi biti opasan protivnik u toj borbi za 4 mjesto
6 na tabeli, a kruh te hranio
Jel ima sta za Ginija i ugovor 
Ten toes, I done laps in the trench

Putuj Evropo i nemoj više čekati na nas
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
imal kvalitetan stream?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
U kakvoj smo formi i sastavu nek nam je Bog na pomoci.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
A moglo je i gore realno. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
-
LiverpoolREDS
- Kontakt:
Imas aplikaciju arenacloud mozes tu gledat
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Jao ljudine moze li se sta god promasiti ?????
Inace dobra igra s uzasnih 0:0
Inace dobra igra s uzasnih 0:0
Naredni gol će biti regularan. Samo što će ga Leipzig zabiti
Meni lici na pljunutu tekmu protiv porta od prosle od prije 2 godine, toliko su igraci van forme i sampouzdanja pa nije ni cudo ovih 0 datih.
Tricu su hladno mogli uvalit
Neće lopta u gol i neće. Kakvo mučenje u napadu, a ljudi nam poklanjaju prilike ko niko ove sezone. Salah imao najbolju šansu, naravno, nije dodao. Robertson pogodio okvir gola i to je to. Leipzig stativu pogodio na početku, al' od tada ništa. Alisson kritičan opet sa dodavanjima i izbacivanjima lopte, al' ne samo on, previše svi greše. Loše opet.
Al na kakvim je Firmino drogama nije mi jasno. Lik je propao
Eh da je tu Jota ovo bi vec bilo bar s 2 gola prednosti. Sve pokusava covjek da se kao ne nervira jer je sezona takva kakva jeste ali tesko 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Lakše se diše 
Konacno salah
E hajde zavrsite ovo, ne zelimo jos jedan lester i city scenario
E hajde zavrsite ovo, ne zelimo jos jedan lester i city scenario
ISKORISTI MOJE MANEEEE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.