Sport i TV
Re: Sport i TV
Ovaj klaud grešku izbacuje, garant milion ljudi se konektovalo da gleda ligu prvaka
nema potpisa
Otkako su pustili arenacloud..koristim od prvog dana..ama bas nijednom mi nije zakocilo..kod mene funkcionise perfektno..pretpostavljam da sa AC najvise problema imaju korisnici telemacha
nema potpisa
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne može se na Arena Cloud gledati, svako malo stane kanal i mora se prebaciti na drugi kanal pa vratiti.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
Moja webTV je onda rješenje

BT Sport prenosi ligu prvaka. 

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Moja webTV, hoćete se i usrećiti sa kvalitetom, niste ni svjesni.
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
Za naš teritorij ekskluzivitet ima Arena, ako ćemo legalno.

Naravno. Imaš app za TV, a možeš i laptop spojiti ako TV nije smart

Ti cigani nisu omogucili svim korisnicima da ih prate. Nikad ih vise ne planiram gledati.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Nije do njih 

znaci 26 km za tri mjeseca, a 10 km ako ces mjesec za mjesec? kako dolazi racun? s mobilnim racunom?
hvala za info...i koliko se ceka
Plaćaš karticom, a aktivacija je momentalna. Može i preko Ultre, sad je 2KM mjesečno i dobiješ 10GB mobilnog neta za gledanje.
-
- Kontakt:
Iako sam gajio neku nadu da ću možda plaćati Arenu CLOUD , poslije ovoga večeras dilema je otklonjena .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Šta sad dvije marke? Napunim kao kredit pošaljem im dvije marke i mjesec dana imam moja web tv? Sve iz kuće završim?
nema potpisa
- LlullSergio
- Kontakt:
Tanko tanko bogami.
Prvih 20 minuta nije me moglo ulogovati,a kasnije u drugom kad sam obe utakmice upalio (jedna na TV, druga na mobitelu) vec krajem utakmica je pocelo stekati, pa sam morao prebaciti jednu na stream.
Daleko od toga da sam zadovoljan. Nedjelja kazem prvo poluvrijeme finala kupa sam morao streamove ganjati, jednom isto neki bezveze termin upalio Milan da pogledam zaje.bava citavo vrijeme.
Prvih 20 minuta nije me moglo ulogovati,a kasnije u drugom kad sam obe utakmice upalio (jedna na TV, druga na mobitelu) vec krajem utakmica je pocelo stekati, pa sam morao prebaciti jednu na stream.
Daleko od toga da sam zadovoljan. Nedjelja kazem prvo poluvrijeme finala kupa sam morao streamove ganjati, jednom isto neki bezveze termin upalio Milan da pogledam zaje.bava citavo vrijeme.
Nisam siguran za plaćanje, ali je ključno da se to koristi preko mobilnog neta. 10GB se dobije, a može se dokupiti još.
Preko Ultra broja napravi račun na MojBHT sajtu, tamo ćeš naći sve za aktivaciju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.