Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Oluja je proradila
cim osigura titulu ide noga konteu 
Dal si ti normalan majke ti?BuffonGigi je napisao/la: ↑14 feb 2021, 21:47Navijanje za klub je stvar opredjeljenja, simpatija, objasnjive ili neobjasnjive privrzenosti. Ali navijanje za Inter je stvar dijagnoze, nesto slicno homoseksualizmu, djeca ga postanu svjesna tek u pubertetu. Cast izuzecima, ima i finih momaka ovdje, ali kakvih pacijenata na ovom PDFu ima to je cudo bozije.
Ej ono vodi na poluvremenu protiv yebenog Lazia, to se kurchi, to proziva. Pa sta bi bilo jadni i nebili da nesto osvojite? Kakve dilajle mati draga...
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
U Bih se na mentalno zdravlje se bas i ne obraca paznja pa nije ni cudno kad procitas ovakve stvari na sportskom forumuItalia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 01:47Dal si ti normalan majke ti?BuffonGigi je napisao/la: ↑14 feb 2021, 21:47Navijanje za klub je stvar opredjeljenja, simpatija, objasnjive ili neobjasnjive privrzenosti. Ali navijanje za Inter je stvar dijagnoze, nesto slicno homoseksualizmu, djeca ga postanu svjesna tek u pubertetu. Cast izuzecima, ima i finih momaka ovdje, ali kakvih pacijenata na ovom PDFu ima to je cudo bozije.
Ej ono vodi na poluvremenu protiv yebenog Lazia, to se kurchi, to proziva. Pa sta bi bilo jadni i nebili da nesto osvojite? Kakve dilajle mati draga...
- BuffonGigi
- Kontakt:
Italia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 01:47Dal si ti normalan majke ti?BuffonGigi je napisao/la: ↑14 feb 2021, 21:47Navijanje za klub je stvar opredjeljenja, simpatija, objasnjive ili neobjasnjive privrzenosti. Ali navijanje za Inter je stvar dijagnoze, nesto slicno homoseksualizmu, djeca ga postanu svjesna tek u pubertetu. Cast izuzecima, ima i finih momaka ovdje, ali kakvih pacijenata na ovom PDFu ima to je cudo bozije.
Ne kontam zasto se javljas svaki put kad se potegne pitanje homoseksualizma? Nemam ja direktno nista protiv tebe, yebe se meni sta ti volis i kakvo ti je opredjeljenje. Sta si se nasao uvrijedjenim?
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Tvoji postovi su bolesni druze. Potrazi kakvu strucnu pomoc. Nije moguce da ti imaginarni likovi u vidu simpatizera nekog talijanskog kluba predstavljaju takve neprijatelje u zivotu pa da pises onakve postove. Bolesno.BuffonGigi je napisao/la: ↑15 feb 2021, 07:20Italia je napisao/la: ↑15 feb 2021, 01:47Dal si ti normalan majke ti?BuffonGigi je napisao/la: ↑14 feb 2021, 21:47Navijanje za klub je stvar opredjeljenja, simpatija, objasnjive ili neobjasnjive privrzenosti. Ali navijanje za Inter je stvar dijagnoze, nesto slicno homoseksualizmu, djeca ga postanu svjesna tek u pubertetu. Cast izuzecima, ima i finih momaka ovdje, ali kakvih pacijenata na ovom PDFu ima to je cudo bozije.
Ne kontam zasto se javljas svaki put kad se potegne pitanje homoseksualizma? Nemam ja direktno nista protiv tebe, yebe se meni sta ti volis i kakvo ti je opredjeljenje. Sta si se nasao uvrijedjenim?
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ti bi mogo meni sjahat s one stvari konacno i posvetiti se pracenju svojih tihih patnji, Bonuccija i Retardeskija. Niko meni nije neprijatelj, ja sam samo realan glede stvari i pisanja na forumu, a ti svoj rektalni alpinizam sprovodi s ledja nekog drugog...mene samo popusti ziv bio.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- akisarajevo92
- Kontakt:
- FabioParatici
Kad smo kod nostalgije.
Pa onda kraljica Simona.
Pa onda kraljica Simona.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
#PIRLOOUT
- FabioParatici
Delneri - un uomo di transizione. Idris kralj.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Jbt sunce kakva je ovo emisija bila, a sekunde utakmice ne odgledas, a ne trepces od pola 3 do 5 svake jbne nedjelje. Jos drzis tiket sportske prognoze pred sobom sa 3 dvoznaka i 9 singlova i opleti rai uno, piva na stolu, sveska sa tabelama u rukama i deri.
- FabioParatici
A kad zavrsi sve, onda jos jedan sahatak se provede uz RAI teletext, od 201 do 237 stranice... prostudira se tabela, pogleda raspored slijedeceg kola, u tom oni ubacuju i ocjene igraca, sudija, gleda se kumulativna season to date tabela, Colina prvi uvijek.
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Ttx na rai je bio jaci od svih opti, sofa, iffhs...i svih drugih stranica. Vijesti po timovima od 220 do 237 ,uci jarane talijanski kako znas i umijes, znoji se i prevodi.FabioParatici je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:39A kad zavrsi sve, onda jos jedan sahatak se provede uz RAI teletext, od 201 do 237 stranice... prostudira se tabela, pogleda raspored slijedeceg kola, u tom oni ubacuju i ocjene igraca, sudija, gleda se kumulativna season to date tabela, Colina prvi uvijek.![]()
A na stranicama ispred ide top XI talijana, top XI stranaca, Top XI tog Kola, top XI sezone... Sudije su uvijek imale ocjene od 6,5 do 7 max, ko smece i tad bili. A prethodno, tabela i naredno kolo na 202,203,204 mi je stojalo ko wallpaper po cijeli dan, od ponedjeljka do subote...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ne spominjite teletext..stara dobra vremena.. 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- FabioParatici
Ja i sad nekad znam zasaltat par stranica, samo na mobu.
http://www.servizitelevideo.rai.it/tele ... pagina.jsp
Gledaj ljepote.

#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Jedina razlika je sto je nekad tu stojalo vieira i emerson ili davids i zidane a sad stoji bentancur i rabiot.
- FabioParatici
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Cudi me da ova treca izmjena nije donijela nista...
A Buffon slomio nogu ili tako nesto, manninger godinu i po branio ni kriv ni duzan.
A Buffon slomio nogu ili tako nesto, manninger godinu i po branio ni kriv ni duzan.
- FabioParatici
Davao je neki dan intervju, kaze da je Pirlo genije, a Juventus trenutno najjaca ekipa na svijetu.
Manninger esalta la Juventus: "E' la squadra più forte del mondo"
#PIRLOOUT
#PIRLOOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.