Ja sam dijete sa sela, u grad dođem samo subotom da sir i kajmak prodam.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ja sam dijete sa sela, u grad dođem samo subotom da sir i kajmak prodam.
Moras pitati ove januar, februar, strpite se, ima para, ocito je da cekamo ljeto, korona je, nema para. Cim se skontaju, javit ce ti koji je razlog sto i njega necemo dovoditi
Do skora i Rumenog isto..hordasDoboj je napisao/la: ↑16 feb 2021, 21:44Mislim da su ovakvi branili Dinu, Kantardzica i Ibrakovica ..
To je nešto što bi svi trebali da radimo. Realno gledajuci katastrofa je transfer rok uradjen, ali to nam ne smije dati za priliku da ne damo podršku klubu i igračima, nadati se dobrim rezultatiima o akoBogda ocekivati titulu u maju.
Da je srece da je samo na Zidana,gdje su milanovici,adukori,hodzici,kanurici,a akademci na posudbe koji su sigurno iste kvalitete.
Eno sad je Adukor problem, covjek koji je prekucao igricu kod nasSanchez1987 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:07Da je srece da je samo na Zidana,gdje su milanovici,adukori,hodzici,kanurici,a akademci na posudbe koji su sigurno iste kvalitete.
Pa tako nesto i jest razmisljanje vecine ovdje. Samo sto ti dodje da sebi pucas u glavu kad vidis ovdje neke kako te uvjeravaju da je nebo žuto i da si slijep pored ociju..
Naravno da smijes, ali je li toliko tesko sacekati sav taj uzas (po rijecima ljudi koji razmisljaju kao ti) koji nas ocekuje pa osnovano izraziti nezadovoljstvo, a ne biti nezadovoljan na situaciji gdje smo 9 bodova u plusu i treci put uzastopno pred titulom? Ovdje su ljudi pljuvali i nakon prijateljskih utakmica prosle sezone pa ipak osvojismo titulu i odigrasmo sasvim solidno evropske utakmice. Kako ti mozes znati da cemo biti losiji na proljece? Kako mozes znati da Susic nece biti bolji od Rahmanovica i da nam Tatar (koji je od nastupa za reprezentaciju neprepoznatljiv) nece faliti bas nikako? Kako mozes znati da Cmiljanic nece biti bolji od uzasnog Harisa Handzica? Ja ne mogu, pa me interesuje.
A Hodžića doveo Ihtijarević.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:10Eno sad je Adukor problem, covjek koji je prekucao igricu kod nasSanchez1987 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:07Da je srece da je samo na Zidana,gdje su milanovici,adukori,hodzici,kanurici,a akademci na posudbe koji su sigurno iste kvalitete.![]()
Takodjer i Kanuric, bacanje para, a momak nije jos ni zaigrao, ma nema sta, svaka ti cast![]()
Ybga, to ti je kad se od nekih normalnih kritika dodje do stadija da se pljujes sta stigne, e zamisli Kanuric promasaj, a momak tek dosao, a jos i ovo sto je malo odigrao se super pokazaoskoroalen je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:18A Hodžića doveo Ihtijarević.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:10Eno sad je Adukor problem, covjek koji je prekucao igricu kod nasSanchez1987 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:07
Da je srece da je samo na Zidana,gdje su milanovici,adukori,hodzici,kanurici,a akademci na posudbe koji su sigurno iste kvalitete.![]()
Takodjer i Kanuric, bacanje para, a momak nije jos ni zaigrao, ma nema sta, svaka ti cast![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, WeekendOffender i 37 gostiju.