FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Jesu li već počele najave o remontu na ljeto ili će to nakon uzvratne utakmice? 

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Hoće li biti Evander vs Wanda ili da idem leć?
"We need to suffer. And we need to fight."
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ovdje samo duboki rezovi mogu poboljšati situaciju, a to je nemoguće uraditi za jedan prelazni rok, jer je ovo stvarni život a ne PES. Starosjedioci se moraju raspustiti, Messija pustiti da ode, za njim Alba, Busquets, Piqué, Lenglet, Umtiti... Otprilike ljeto kao kad je Pep došao na čelo prvog tima.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Corava koka zrno nadjelet3 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 22:59Još cekam izvinjenje kolege Evandera za nepotrebno kritikovanje moje prognoze![]()
Nije bilo samo 0-2 (kako sam priželjkivao), vec još gore![]()

Inace, jos jedan prdac u rosu Messia u nokaut fazi. Ko mu god produzi ugovor, najveca je budala. Remont se mora uraditi, pocevsi od Messia. De Jong kritican. Dest, izgubljen. Grizman zalutao na teren. A sta reci za Dembelea, a ne popiti ban?
Od citave ekipe, ostavio bih samo par ovim mladjih igraca.
A vi samo i dalje kontajte da je trener najveci problem...
-
- Moderator
- Kontakt:
To je to sto se tice Barcelone za ovu sezonu Alahimanet i banujem sebi ovaj pdf. Barcelone. Nema potreba da se nerviram radi budala i amatera u klubu. 

Zadnja izmjena: GracanicaAA, dana/u 16 feb 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Bila su slicne price i prošlo ljeto, nakon Bayerna. Da ce se krenuti u remont.BoixosNois1899 je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Jesu li već počele najave o remontu na ljeto ili će to nakon uzvratne utakmice?![]()
Pa su banditi brže bolje nafatali žutog kloca, ujedno napravili cirkus i od ove sezone

Moglo se ljetos krenuti u remont - da se htjelo, naravano. Ali sa pravom upravom i pravim trenerom.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 feb 2021, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
Zuta ubleha i dalje trener
Nema bolje ekipe od Barce
Poche
Nema bolje ekipe od Barce
Poche

mosa lošmi stićko tit-ula!
Ma messi na ljeto ode, mogu oni pricati te bajke ali dzaba.Zeli ici a nakon jos jedne blamaze u ligi prvaka nema sanse da ostane, otice negdje gdje ce se moci boriti za istu, ionako je na zalasku karijere.City ili Psg, tu negdje ce zavrsiti.DeeWa je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
Okrećemo u revanšu
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Kome treba ovakav Messi? Samo bi shebao ekipu u koju bi dosao. Glavu dajem da nigdje otici nece.enobarca je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:04Ma messi na ljeto ode, mogu oni pricati te bajke ali dzaba.Zeli ici a nakon jos jedne blamaze u ligi prvaka nema sanse da ostane, otice negdje gdje ce se moci boriti za istu, ionako je na zalasku karijere.City ili Psg, tu negdje ce zavrsiti.DeeWa je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
Ko imalo voli klub, nece nagovarati Messija na ostanak, za dobrobit obje strane. Vrijeme da se rasprodava ovo sve, olaksa budzet za plate i da se konacno kicma tima proda. Messi da igra u ekipi sa normalnim sistemom, zasluzio je to za zadnje godine karijere.DeeWa je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
27.10.2020
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Ko će ga plaćati približno ovome što ima u Barceloni? Niko. On je sjena nekadašnjeg igrača, apsolutno nikakva prevaga više nije, bar u ovim bitnim utakmicama. Potrošen, star, zapušten, 34 godine na leđima i neko će mu dati ekipu u ruke i podrediti sistem njemu? Nemoguće.enobarca je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:04Ma messi na ljeto ode, mogu oni pricati te bajke ali dzaba.Zeli ici a nakon jos jedne blamaze u ligi prvaka nema sanse da ostane, otice negdje gdje ce se moci boriti za istu, ionako je na zalasku karijere.City ili Psg, tu negdje ce zavrsiti.DeeWa je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Može vazda u Inter, onaj iz Miamija.Evander je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:06Kome treba ovakav Messi? Samo bi shebao ekipu u koju bi dosao. Glavu dajem da nigdje otici nece.enobarca je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:04Ma messi na ljeto ode, mogu oni pricati te bajke ali dzaba.Zeli ici a nakon jos jedne blamaze u ligi prvaka nema sanse da ostane, otice negdje gdje ce se moci boriti za istu, ionako je na zalasku karijere.City ili Psg, tu negdje ce zavrsiti.DeeWa je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:01Imam jedno pitanje. Neki kamdidati za predsjednika pricaju kako im je top prioritet ostajanje messija. Mene zanima teoretski i da on pristane ostati u barseloni jos godinu ili dvije, kako bi ga placali? Toliko astronomske pare dobija, da sumnjam da ce nakon svega jos i pristati da ostane i to za manju lovu.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Samo 1-4 ovo je i vise nego dobro..
Potreban je veliki remont dosta je igrača koji nisu za Alavesa a kamo li za Barcelone i naravno reći Messiju zbogom.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Naravno da će ga platiti i to možda čak i više nego što sada prima u Barsi. nemoj zaboraviti da je on slobodan igrač potpuno besplatan i da će igrati samo za platu u tom nekom novom klubu....Znači za male (relativno) pare tj platu možeš dobiti bar još 2 godine odličnog Messija plus reklame, sponzore TV prava i bla bla....znači BINGONeumjesanTip je napisao/la: ↑16 feb 2021, 23:07Ko će ga plaćati približno ovome što ima u Barceloni? Niko. On je sjena nekadašnjeg igrača, apsolutno nikakva prevaga više nije, bar u ovim bitnim utakmicama. Potrošen, star, zapušten, 34 godine na leđima i neko će mu dati ekipu u ruke i podrediti sistem njemu? Nemoguće.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.