FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

wolfie
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la wolfie » 16 feb 2021, 22:31

lijevapolutka je napisao/la:
16 feb 2021, 21:57
:)
Mamba21 je napisao/la:
16 feb 2021, 21:42
Jedan od najbogatijih evropskih biznismena i najbogatiji Bosanac i Hercegovac u Hrvatskoj Enver Moralić bit će novi sponzor Željezničara??
A kakve smo k.urate sreće ne bi me začudilo da umre dan prije potpisa ugovora
Ma mrs hahahahhabahahaahaa
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 16 feb 2021, 23:12

SSR je napisao/la:
16 feb 2021, 22:10
Kutjevo neće biti generalni već zlatni sponzor, a imamo ih samo tri sada, mora Sinan negdje nešto pogrešno plasirati džaba sve

Inace vlasnik Kutjeva je multi milioner Enver Moralic rodom iz Kotor Varoši, studirao i živio u Banja Luci i prijatelj je porodice Cerić, tačnije sa ocem i

dedom Semira to je ta Banjalučka veza koja je urodila plodom na kraju, a na kraju možda upecamo i Dalmatinskog milijardera za sponzora

A biće ovo duga sedmica to je jedino sigurno, nije loše za tri sedmice predsjednikovanja, idemo dalje

Jedna plata i bonusi ✅

Stevanović ✅

Zlatni sponzor ✅
Nema Koke veze sa Kutjevom, niti je on to završavao

StrikeWarzone
Kontakt:

Post Postao/la StrikeWarzone » 16 feb 2021, 23:12

Ko god da je zavrsio dobro i jeste.
Mozda mu je babuka u trenerci otisao :kafa:
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!

Anakonda1921
Kontakt:

Post Postao/la Anakonda1921 » 16 feb 2021, 23:25

Ocekujte bombu u cetvrtak samo cu vam to reci imam informacije neke koje ne mogu iznosit, ali eto lijepe vijesti uglavnom :bale: :kafa:
Zeljeznicar ale

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 16 feb 2021, 23:28

mavi je napisao/la:
16 feb 2021, 23:12
SSR je napisao/la:
16 feb 2021, 22:10
Kutjevo neće biti generalni već zlatni sponzor, a imamo ih samo tri sada, mora Sinan negdje nešto pogrešno plasirati džaba sve

Inace vlasnik Kutjeva je multi milioner Enver Moralic rodom iz Kotor Varoši, studirao i živio u Banja Luci i prijatelj je porodice Cerić, tačnije sa ocem i

dedom Semira to je ta Banjalučka veza koja je urodila plodom na kraju, a na kraju možda upecamo i Dalmatinskog milijardera za sponzora

A biće ovo duga sedmica to je jedino sigurno, nije loše za tri sedmice predsjednikovanja, idemo dalje

Jedna plata i bonusi ✅

Stevanović ✅

Zlatni sponzor ✅
Nema Koke veze sa Kutjevom, niti je on to završavao
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

PlavaOfanziva
Kontakt:

Post Postao/la PlavaOfanziva » 16 feb 2021, 23:37

Anakonda1921 je napisao/la:
16 feb 2021, 23:25
Ocekujte bombu u cetvrtak samo cu vam to reci imam informacije neke koje ne mogu iznosit, ali eto lijepe vijesti uglavnom :bale: :kafa:
Kakvu bombu? Gdje da ocekujemo? Na koga ce je bacit? Jel prijavljeno policiji?
Daj bolan reci nam jos nesto necu smijet u cetvrtak iz kuce izac zenu djecu sve u podrum zatvorit dok ne pukne
Željezničar šampion
#nastaviniz #ukost #plavoproljece

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 16 feb 2021, 23:41

Ko god da dovede sponzora mi mu moramo biti zahvalni.Enver Moralić je kupio vinariju Kutjevo sa vinogradima u momentu kad je bila u stečaju.Vinarija koja proizvodi Kutjevacku Graševinu na daleko poznatu.Vinarija tog vina ne može proizvesti koliko se prodaje a ta nesposobna uprava takvu firmu dovede u stečaj.Dolaskom Envera vratili su se na stare staze slave.Nešto mi sve ovo liči na nas.

Grbavica786
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica786 » 16 feb 2021, 23:41

PlavaOfanziva je napisao/la:
16 feb 2021, 23:37
Kakvu bombu? Gdje da ocekujemo? Na koga ce je bacit? Jel prijavljeno policiji?
Daj bolan reci nam jos nesto necu smijet u cetvrtak iz kuce izac zenu djecu sve u podrum zatvorit dok ne pukne
🤣🤣🤣 dolazi Koke u grad

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 16 feb 2021, 23:43

Cerić kontaktirao Dinu Galića koji živi u Londonu a član je uprave Kutjeva drugi ili treci čovjek odmah poslije Moralića a žena mu isto umjetnica i ima

svoju galeriju u Zagrebu dakle u istim vodama ko i Cerić, i Kutjevo je jos na početku prije nego je i preuzeo funkciju spominjao ko eventualnog

sponzora , prvenstveno zbog Moralica, a ako vec hračete čovjeka sa namjerom onda barem hračite sa argumentima ispade bivsa uprava sve uradila ali

kao nije uspjela zavrsiti ni Kutjevo, ni Mozzart ni sve ostalo, nista se nije znalo za Kutjevo dok sportske nisu objavile osim par ljudi i sad kao svi znaju i

ko ih je doveo a ko nije, klasika zvana sindrom mahale

Naša posla, naš mentalitet

Mehmedaga
Kontakt:

Post Postao/la Mehmedaga » 16 feb 2021, 23:47

Oko koliko da je očekujemo? 🤣🤣🤣

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 16 feb 2021, 23:49

SSR je napisao/la:
16 feb 2021, 23:43
Cerić kontaktirao Dinu Galića koji živi u Londonu a član je uprave Kutjeva drugi ili treci čovjek odmah poslije Moralića a žena mu isto umjetnica i ima

svoju galeriju u Zagrebu dakle u istim vodama ko i Cerić, i Kutjevo je jos na početku prije nego je i preuzeo funkciju spominjao ko eventualnog

sponzora , prvenstveno zbog Moralica, a ako vec hračete čovjeka sa namjerom onda barem hračite sa argumentima ispade bivsa uprava sve uradila ali

kao nije uspjela zavrsiti ni Kutjevo, ni Mozzart ni sve ostalo, nista se nije znalo za Kutjevo dok sportske nisu objavile osim par ljudi i sad kao svi znaju i

sta je to u cetvrtak sto nas ceka

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 16 feb 2021, 23:51

26 jan 2021, 00:50
Novo pojacanje u petak S.Z.
Samo strpljivo :D :kafa: :kafa:
dobrodosao

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 feb 2021, 23:55

SSR je napisao/la:

pa ti sam si definicija mahale pricas nesto lose o mahali a ni tinta se od printera ne osusi na klupskim papirima ti izmahalas po forumima :urnebes:

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 16 feb 2021, 23:56

Robust je napisao/la:
16 feb 2021, 23:55
SSR je napisao/la:

pa ti sam si definicija mahale pricas nesto lose o mahali a ni tinta se od printera ne osusi na klupskim papirima ti izmahalas po forumima :urnebes:
Sta konkretno? pa da kazem da si u pravu

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 16 feb 2021, 23:58

BarbareZeljin je napisao/la:
16 feb 2021, 21:01
Cesto sam u svojim forumskim istupima,isticao tu neku ljubav prema kkubu i jedinstvo navijaca. Mnogi su cesto pogresno tumacili to,kao proalonje vrijeme emocijani empatije,sad samo ulaganja i investicije pomazu. Ali ja nikad nisam pisao o klubu,nego o svijesti navijaca.
O navijackom odnosu i ljubavi.
Ja sam prosao razne faze u vezi naseg kluba.
Od prvog dana rodjenja na Jezeru uz najavu babice,kako je Zeljo dobio golmana,mada je malo pogrijesila poziciju,preko navijackog odrastanja uz klub,pa bivstvovanja kao clan kluba,pa opet do starenja uz klub.
Nadam se Abd i da na ahiretu postoji Zeljo za sve one koji su otisli,da se ne prekida ta zivotna nit.
Uvijek sam bio ponosan sto sam navijac Zelje. U svojoj glavi sam uvijek imao sliku navijaca Zelje kao onih nekih pozitivnih heroja iz filmova svi drugi su bili negativci.
Nekako mi zloba nije isla uz covjeka u plavom dresu i salu.
Uvijek cu ja tako osjecati za sve nas.
Ali zadnjih 6-7 godina ne mogu da vjerujem u sta se mi pretvaramo i na sta smo sposobni.
Prvi put sam se isfurao,kada sam se slucajno zadesio da sam na putu za Kosevo uletio u nas korteo koji je isao sa Grbavice. Tekma sa Standardom.Nisam dugo bio u tom fazonu i na tekme sam dolazio na sjever,sam ili sa rajom i nekim poznatim okruzenjem.
I da se vratimo na taj korteo.
Isfurao sam se ,iz razloga sto sam se tu nagledao faca i glava da te Bog mili sacuva. Ono kad zelis opisati pitara papka,cini mi se da je blago,kakvih je tu likova bilo.
Sve ovo pricam ne da bi omalovazio nekog naseg navijaca,nego iz razloga sto godinama nakon toga,smo mogli slusati i citati svakakve vrste papaka kako pljuju po nasem i njihovom klubu,kako prave klanove,kako ismijavaju,kako im nista nije sveto. Kako su najpametniji,kako sve znaju.
Bilo je kod nas svega,ali nikad ovakvog jaza i hinjaluka kao zadnjih par godina.
I sad ti kad citas forum,i slusas tzv Zeljovce sta pisu,pa da ti se zivot zgadi.
Razumijem da nekog ne volis i neko ti smeta,ali da toliko jadno se nasladjujes i cekas bilo kakav problem i kiks,ja ne mogu da vjerujem. Toga nikad nije bilo.
Uvijek imas nekog ko te nervira. Evo i sam sam imao kao igrac neke nesuglasice sa trenerom,otisao sam iz kluba,pa nisam prestao da dolazim. Nisam prestao da budem navijac.
Cak sam imao ponudu da predjem u Sarajevo,u svoj to ljutnji. Čala me zvao,2 pravo dobra jarana igrala za njih,oba kasnije igrali za prvi tim Sarajeva,muntali me da dodjem,ja sam rekao da bi prije crko,nego igrao za njih.
A sta sam trebao kao ova forumska gospoda pljuvati,udarati nogama i rukama,derati clanske,odbijati dolaziti na tekme,nazivati trenera svakakvim imenima,radovati se i likovati kad se desi bilo kakav problem.
Muka mi je od ovih pojedinih forumskih pickica. Ne mislim samo na ovaj forum. Tacno u njima vidim one glave iz onog kortea,tacno ih prepoznam.
A najvise sto me nerviraju oni rastjerani,bliski klubu. Sto pametuju o postenju. A svakom od njih daj opciju da se okoriste o klub,objerucke bi je prihvatili. I ne samo u vezi kluba,nego u svakom aspektu zivota.
Najgore sto nam se sve poklopilo i kriza i nesposobnjakovici,i dusmani i onda posten navijac vise ne zna gdje udara. Sumnja u sve i svakoga,nista mu ne valja...
Tako je mucno danas biti navijac Zelje. Ali samo zato sto truhnemo iznutra.
Nije nas Zeljo osvajao titule nekad. Nije se zbog toga volio klub. Imali smo jednu u 70 godina.
Jesu li tad navijaci bili ovakvi. Cesto smo znali biti 15 ili 16 na tabeli.
Mi smo snaga naseg kluba,uvijek bili i uvijek cemo biti. Mi smo ogledalo onog sto volimo.
Dok ovi jadovi,hinje obitavaju medju nama u ovolikoj mjeri,navijaci pojedinaca,pametnjakovici,bice nam ovako. Od obicnog navijaca do onog mocnog. Kad svaki pomogne u skladu sa mogucnosti,kad svakonod nas pokaze ljubav,onda ce nam biti puno bolje.
Fino je ovo od tebe.I nemoj se shebavati,nije to tako sve crno što se navijača tiče.Svaki dan je novi dan,nije isti kao prethodni a tako i navijači.Mjenjaju se vremena.Nekad je cjeli grad mjesec dana prije derbija bio u tom znaku,pune kafane nas i pitara,cugalo se,podjebavalo,padale opklade...Danas na dan Derbija većina njih sjedi i gleda u mobitel,ma ni između sebe ne komuniciraju...kao i da nije Derbi.I nije forum pravo ogledalo navijača,ne treba po tome cjeniti ništa šire osim onoga što ovdje vidiš.Puno je onih koji su ovdje po zadatku,nešto ima i mladje raje,po neki i pitar uleti i onda to izgleda kao rat a nije.Željo je još uvijek beton što se navijača tiče.Ja sam u komunikaciji sa mnogim širom sveta i zaludjenost je ista.Kao i uvijek od zvijezda pa do ponora,mi neumijemo drugačije ali je i kad smo najrazočaraniji Željo u srcu i nedamo na njega.

Robust
Kontakt:

Post Postao/la Robust » 16 feb 2021, 23:59

SSR je napisao/la:
16 feb 2021, 23:56
Robust je napisao/la:
16 feb 2021, 23:55
SSR je napisao/la:

Sta konkretno? pa da kazem da si u pravu
jesi clan uprave , skupstine upravnog il nadzornog odbora ako nisi otkud ti jarane informacije iz kluba ono sve lafo samo navijači a znaju sve sta se desava u klubu i onda kazes to nije mahala hahhahaha 😁😂 i pljujes neciju drugu mahalu a ti isto mahalas kao i oni cak i gori jer iznosis stvari koje bi trebali biti poslovna tajna

SSR
Kontakt:

Post Postao/la SSR » 17 feb 2021, 00:04

Kakve informacije? pa vecina forumasa zna isto samo sto ti mozda ne dobiješ pp :rol:

Niđe veze, sve sto sam iznio je za foruma, odmjereno

HapicaRadePaprica
Kontakt:

Post Postao/la HapicaRadePaprica » 17 feb 2021, 00:08

Ne znam u čemu je problem ako se objavi ime sponzora.Pa upravo zbog toga i jeste sponzor.Sponzor u stvari plaća reklamu.Sto je na vidnijem mjestu više plaća.Evo mi besplatno večeras izreklamirasmo Kutjevacku Graševinu...

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 17 feb 2021, 00:20

Gledajuci ovu utakmicu Barcelona vs PSG, sjetio sam se ovog Amarovog intervjua i kad je rekao da je Mbappé brzi od njegovog psa.. :urnebes:

1:07 - 1:11 :urnebes: :urnebes:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 17 feb 2021, 00:25

Zar smo na to spali da alkohol reklamiramo i haram pare uzimamo, još ovaj Enver k'o biva musliman. E moj Zeljo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Dofu, GIBRA, MoSaZeLjo1921, ristagrad, Sarun, WeekendOffender i 74 gosta.