Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
Ima li ko amazon fire stick ili xiaomi mi stick, iskustva?Youtube, Netflix i to je to, mozda bi i Kodi nekad instalirao
Imam vec jedan box od xiaomia u kuci i radi dobro, mislio ovo na jos jedan tv staviti jer je praktičnije od boxa ali gledajuci malo vise recenzija ovaj xiaomi stick je sranje tako da cu vjerovatno ici sa ovim od amazona.
- Edalicious
- Kontakt:
Pozdrav raja. Ako kome treba eksterni hard disk, 2tb Maxtor, neka mi se javi. Cijena je 100KM. Disk je jednom koristen, tj testiran samo. Ja sam ga dobio na poklon, pa da ne skuplja prasinu jer mi ne treba. Oprostite na upadu 
Ako neko treba grafičke.. javite se. 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Problem sa plavim ekranom nakon instaliranja drivera za grafičku nvidia geforce 210 greška nvlddmkm.sys (plavi ekran se pojavi nakon instaliranje drivera i prvog restarta) tražio sam rješenje, ali niko konkretno da je objasnio, imam original cd od grafičke .
.
Pogledaj kad smo ovo pisali, najjače je što sad ove grafe idu za skoro duplo više... a ja bio sretan što sam se riješio svoje za 380
U 10 minuta ćeš dobiti 600 za 470/480/570/580 sa 8GB.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Manje vise, spreman

gledam i ne vjerujem
barem nisi prodao 2080ti za 500-600 dolara u nadi da ces kupiti 3000 seriju
jbt Ford skoro morao zaustaviti proizvodnju u nekoliko postrojenja jer nisu mogli dobiti cipove od TSMC-a
Darkest timeline
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Prodao svoju za 380 a sad kupujem iste za 400 i prodajem ih opet sa finim profitom
Vjerovatno cu i ja uzeti 2-3 kartice sljedecu sedmicu, ima ovih po 4GB jeftino a sa Ravencoinom daju 2$ dnevno. U mjesec i pol, dva se isplati grafa.
Ti nisi prodao svoju grafu?
ciji su ovo ventilatori i AIO
@Harden 2080 Super nisam
jesam 1060 6GB prosle godine za 300KM, sad gledam idu i one po 400-500
Ovo je Deepcool neki.
Sad ta 2080S vrijedi kao citav PC sto si platio
Ventilatori su Sharkoonovi a vodeno je od Deep Cool-a
Sve sam izmijesao
neki dan me rodjak pita sta da radim da sklapam neki PC ili PS5, reko sta god da odlucis sretno ti
PS5 sam po sebi skup a i trebas poseban TV da bi izvukao najbolje sto mozes (HDR,FreeSync/G-Sync ... ), a PC ako hoces solidan da sklopis ne mozes bez 3k proći.
Čak i 1660S poskupljala u odnosu na prošlogodišnju cijenu
Pa normalno, ko hoce odmah da uziva- treba platit. Bit ce PS5 za godinu maksimum preko pretplate, kredita itd itd, ne brinite. Kako su bosnje i navikle jel.
27.10.2020
Ma dobro nije mi ga problem kupiti sad , ali fkt igram jednu igricu i ne vidim sto bi bacao tolike pare ako ce mi skupljati prasinu. Ne mogu ovih igrica gdje imas NPC za protivnika jednostavno mi dosadi nakon pola sata bez obzira na grafiku i sve ostalo.leorey je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:03Pa normalno, ko hoce odmah da uziva- treba platit. Bit ce PS5 za godinu maksimum preko pretplate, kredita itd itd, ne brinite. Kako su bosnje i navikle jel.
Pa ako igras jednu igricu, ne vidim zasto uopste iko kupovao PC od 3k. Onaj od 1.5 milje ce sasvim dovoljno posluzit za sve zivo.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, lol89 i 4 gosta.