pa to, ti i ja smo slicni tbjrb, ja igraca koji vise ne igra, ti grad koji vise nema toliko stanovnika. obojica zivimo u proslosti haman.
samo sto ja nisam vezan za grad sarajevo, ja sam vezan za berlin kao grad. sarajevo volim kao klub
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
pa to, ti i ja smo slicni tbjrb, ja igraca koji vise ne igra, ti grad koji vise nema toliko stanovnika. obojica zivimo u proslosti haman.
Extra, dobar je BerlinAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:41pa to, ti i ja smo slicni tbjrb, ja igraca koji vise ne igra, ti grad koji vise nema toliko stanovnika. obojica zivimo u proslosti haman.
samo sto ja nisam vezan za grad sarajevo, ja sam vezan za berlin kao grad. sarajevo volim kao klub
Feniks sine sprema se oluja.....
Mozes li nam ti ibiswvica zavrsit naravno ako nisi i za njwg vezanAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:41pa to, ti i ja smo slicni tbjrb, ja igraca koji vise ne igra, ti grad koji vise nema toliko stanovnika. obojica zivimo u proslosti haman.
Pazite šta pišete. Ima ovdje fobičnih.
Nece Pejovic, Vladan i Dusan nidje
vezan kao ti za wzlo87 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:05Mozes li nam ti ibiswvica zavrsit naravno ako nisi i za njwg vezanAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:41pa to, ti i ja smo slicni tbjrb, ja igraca koji vise ne igra, ti grad koji vise nema toliko stanovnika. obojica zivimo u proslosti haman.
Hahahahahah a kako ide tvoja parola jedan grad jedan klub, trebo bi za hertu navijatAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:19vezan kao ti za wzlo87 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:05Mozes li nam ti ibiswvica zavrsit naravno ako nisi i za njwg vezanAngelDiMaria je napisao/la: ↑17 feb 2021, 14:41
ja navijam za beitar iz jerusalema
Ovo je bio samo marketing a ne trening.belosevic23 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 15:33Jel istina da je to teretana od gdina iz Siminog Hana ?![]()
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], johntravolta123, Konzerva, pjankesarajevo, rimljanin90 i 56 gostiju.