Znači to ne mogu gledati na wifi telemacha?tm01hzne je napisao/la: ↑17 feb 2021, 00:56Nisam siguran za plaćanje, ali je ključno da se to koristi preko mobilnog neta. 10GB se dobije, a može se dokupiti još.
Preko Ultra broja napravi račun na MojBHT sajtu, tamo ćeš naći sve za aktivaciju.
Sport i TV
Re: Sport i TV
nema potpisa
- LlullSergio
- Kontakt:
Mozes, u tom slucaju je ta opcija 10 KM za mjesec, odnosno 26 KM za 3 mjeseca.
Ako cemo iskreno, ne bi se Arena isplatila i da je ostao onaj mali paket od 5€. Upalio jedno sat vremena ranije, da vidim stanje, ali sto kaze @uno, slika stane pa moras prebaciti na neki drugi kanal pa vratiti.
Ne znam do koga je, ali sumnjam da je do mene.
Sreca imao sam BT sport u steku.
Bez ikakvih problema, slika odlicna.
Ne znam do koga je, ali sumnjam da je do mene.

Sreca imao sam BT sport u steku.

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ma AC je uzas. Najgore sto ja ne vidim tu mogućnost poboljšanja,to je takav mentalni sklop. Srecom nasao sam ssvrsenu besplatnu soluciju.mirgerr je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:57Ako cemo iskreno, ne bi se Arena isplatila i da je ostao onaj mali paket od 5€. Upalio jedno sat vremena ranije, da vidim stanje, ali sto kaze @uno, slika stane pa moras prebaciti na neki drugi kanal pa vratiti.
Ne znam do koga je, ali sumnjam da je do mene.![]()
Sreca imao sam BT sport u steku.Bez ikakvih problema, slika odlicna.
Max Allegri
Meni nije bilo ni sekunde lose u pocetku. Odgledao liga kup, nekoliko utakmica skotskog prvenstva, dosta tekmi Calcia i nisam imao ovakvu situaciju. Ono sinoc je bilo bas katastrofa.Mig_Mig je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:58Ma AC je uzas. Najgore sto ja ne vidim tu mogućnost poboljšanja,to je takav mentalni sklop. Srecom nasao sam ssvrsenu besplatnu soluciju.mirgerr je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:57Ako cemo iskreno, ne bi se Arena isplatila i da je ostao onaj mali paket od 5€. Upalio jedno sat vremena ranije, da vidim stanje, ali sto kaze @uno, slika stane pa moras prebaciti na neki drugi kanal pa vratiti.
Ne znam do koga je, ali sumnjam da je do mene.![]()
Sreca imao sam BT sport u steku.Bez ikakvih problema, slika odlicna.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Možda je sinoć bio prevelik broj korisnika i nisu na to bili spremni.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa nije prvi put da zatrokira. Kad će biti spremni ako neće 15 dana prije početka naplate.
Meni je kao i radila u prvom poluvremenu. U drugom je nekoliko puta ozbiljnije zaštekalo pa sam odustao. Nađeš dobar stream, povežeš preko HDMI-ja i bog te veselio. Najveće šanse da ćeš bez problema pogledat tekmu.
Generalno kad pogledaš kompanije sa naših prostora jednostavno ne znaju napraviti app ove vrste. I eon bi vjerovatno bio sranje da ga stranci nisu pravili.
Meni je kao i radila u prvom poluvremenu. U drugom je nekoliko puta ozbiljnije zaštekalo pa sam odustao. Nađeš dobar stream, povežeš preko HDMI-ja i bog te veselio. Najveće šanse da ćeš bez problema pogledat tekmu.
Generalno kad pogledaš kompanije sa naših prostora jednostavno ne znaju napraviti app ove vrste. I eon bi vjerovatno bio sranje da ga stranci nisu pravili.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma sinoć im je bio pravi pokazatelj šta mogu očekivati jer je Liga prvaka u pitanju i dosta ljudi je odabralo preko Clouda da gleda, uvjeren sam da će večeras biti bolje.messilla je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:18Pa nije prvi put da zatrokira. Kad će biti spremni ako neće 15 dana prije početka naplate.
A i stream zna zayebavat, pogotovo ako ti je lošiji internet.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
meni je samo ona emisija pred utakmicu zastopala jednom, utakmica bez problemamessilla je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:18Pa nije prvi put da zatrokira. Kad će biti spremni ako neće 15 dana prije početka naplate.
drug zove kaze ne moze proci log in screen izbacuje ga
lutrija ziva
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:08Mozes, u tom slucaju je ta opcija 10 KM za mjesec, odnosno 26 KM za 3 mjeseca.
To me zanima. Jel se sve može od kuće završiti? Ono nema ugovora, zk izvadaka, lične i tih gluposti
nema potpisa
Ali ako ti je iole dobar internet bez ikakvih problema ces pogledati stream. Eto, kod mene je super internet pa jucer debakl sa AC.Otelo je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:36Ma sinoć im je bio pravi pokazatelj šta mogu očekivati jer je Liga prvaka u pitanju i dosta ljudi je odabralo preko Clouda da gleda, uvjeren sam da će večeras biti bolje.messilla je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:18Pa nije prvi put da zatrokira. Kad će biti spremni ako neće 15 dana prije početka naplate.
A i stream zna zayebavat, pogotovo ako ti je lošiji internet.
Ne sumnjam da ce veceras biti bolja situacija. Prvo sto nisu neke ekstra utakmice, jedna od te dvije ide na Novoj, takodjer veceras igraju City-Everton svoju zaostalu, pa ce vjerovatno mnogi simpatizeri engleskog fudbala upravo to gledati.
Jucer se moglo vidjeti pravo stanje. Od naredne sezone, samo ce Arena i prenositi utakmice LP i EL. Kakav ce to tek biti rusvaj, pogotovo u toku grupne faze kada bude vise tekmi i sve na areni. Naravno, ako u medjuvremenu ne poprave, a sumnjam da ce. Sto kaze @messilla, 15 dana prije pocetka naplate... kad ce ako ne sad?
Spamm
Spamm
- LlullSergio
- Kontakt:
E to ne znam hahha, mislim da se mora makar jednom otici u poslovnicu Bh Telecoma.Admir_Sa je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:45LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:08Mozes, u tom slucaju je ta opcija 10 KM za mjesec, odnosno 26 KM za 3 mjeseca.
To me zanima. Jel se sve može od kuće završiti? Ono nema ugovora, zk izvadaka, lične i tih gluposti
Ma ništa to, isto ti je kao da plaćaš PPV za 2KM. Usluga je prepaid, nema ugovorne obavezeAdmir_Sa je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:45LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:08Mozes, u tom slucaju je ta opcija 10 KM za mjesec, odnosno 26 KM za 3 mjeseca.

Imaš ovdje uputstvoAdmir_Sa je napisao/la: ↑17 feb 2021, 11:45LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 08:08Mozes, u tom slucaju je ta opcija 10 KM za mjesec, odnosno 26 KM za 3 mjeseca.
https://www.bhtelecom.ba/wp-content/upl ... repaid.pdf
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ma dao bih velike pare da nisu nikakvi napadi vec nesposbnost. A i ako jesu napadi, sta su ocekivali? 9eura uzimati na racun nesretnika.. nece da moze.
Max Allegri
Jao suplje
Ali tipično balkanski kad hoćeš sta da opravdas što si nesposoban odmah krene u ofanzivu da je neko drugi kriv

Ali tipično balkanski kad hoćeš sta da opravdas što si nesposoban odmah krene u ofanzivu da je neko drugi kriv

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
U yebote, napadi hakera
Ovo kao da je lično Vučić pisao.

Ovo kao da je lično Vučić pisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.