Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mrAdislic
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la mrAdislic » 17 feb 2021, 22:07

holyman je napisao/la:
17 feb 2021, 21:22
mrAdislic je napisao/la:
17 feb 2021, 15:44
holyman je napisao/la:
17 feb 2021, 11:15
Obzirom da je zaboravljeno, mogu i ovdje postaviti.
Hoce li se ikada ista uraditi po pitanju himne, barem u narednih 20 godina. Hvala
Imas puno reprezentativca koji ne smatraju BiH svojom drzavom, a nastupaju za nju jer ne mogu tamo i nesto prosto kao pjevanje himne tokom intoniranja za neku utakmicu mozes vidit kako neko dozivljava tu drzavu.

I nazalost mislim da bi ti koji pjevaju himnu, a smatraju ih njihovi ljudi Srbima ili Hrvatima bili neki izdajnici i ne bi dobro kotirali kod tih "svojih" ljudi, a isto tako da ne pjeva tu himnu dobio bi silne kritike od navijaca BiH.

Naisli bi na neke silne probleme samo ubacivanjem teksta.
Kome se ne svidja nek ne igra, niko nam ne fali jer gore od ovoga ne moze biti, a himna kao himna nece pobijediti argentinu.
Nije to toliko komplikovano koliko mi mislimo, samo malo inata da imamo sve bi se ovo dalo srediti. Cak mislim da himna nema veze sa reprezentacijom, nego je cisto sda/hdz/snsd problem koji se uz jednu vecwru moze srediti kako oni to samo i znaju.
Slazem se, kome se ne svidja daleko mu repka, ali je ovo takva zemlja gdje polovina koja je predstavlja vise zeli predstavljati dr. dvije zemlje.

Ta bi himna jedna jedina npr predtavljala neke bos srbe ili hr u svijetu sto vecina ne zeli jer smatraju druge zemlje za svoje.

Trebalo bi se zapet i zainatiti oko toga, ali vjeruj da bi tesko nasli rijesenje kao u svemu.

I Pejakovic je imao ideju oko toga, smislio tekst i sve, ali su ga hladno odbili i otezali da se izglasa sto im ide od ruke.
BašČelik!

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 17 feb 2021, 22:18

mrAdislic je napisao/la:
17 feb 2021, 22:07
holyman je napisao/la:
17 feb 2021, 21:22
mrAdislic je napisao/la:
17 feb 2021, 15:44

Imas puno reprezentativca koji ne smatraju BiH svojom drzavom, a nastupaju za nju jer ne mogu tamo i nesto prosto kao pjevanje himne tokom intoniranja za neku utakmicu mozes vidit kako neko dozivljava tu drzavu.

I nazalost mislim da bi ti koji pjevaju himnu, a smatraju ih njihovi ljudi Srbima ili Hrvatima bili neki izdajnici i ne bi dobro kotirali kod tih "svojih" ljudi, a isto tako da ne pjeva tu himnu dobio bi silne kritike od navijaca BiH.

Naisli bi na neke silne probleme samo ubacivanjem teksta.
Kome se ne svidja nek ne igra, niko nam ne fali jer gore od ovoga ne moze biti, a himna kao himna nece pobijediti argentinu.
Nije to toliko komplikovano koliko mi mislimo, samo malo inata da imamo sve bi se ovo dalo srediti. Cak mislim da himna nema veze sa reprezentacijom, nego je cisto sda/hdz/snsd problem koji se uz jednu vecwru moze srediti kako oni to samo i znaju.
Slazem se, kome se ne svidja daleko mu repka, ali je ovo takva zemlja gdje polovina koja je predstavlja vise zeli predstavljati dr. dvije zemlje.

Ta bi himna jedna jedina npr predtavljala neke bos srbe ili hr u svijetu sto vecina ne zeli jer smatraju druge zemlje za svoje.

Trebalo bi se zapet i zainatiti oko toga, ali vjeruj da bi tesko nasli rijesenje kao u svemu.

I Pejakovic je imao ideju oko toga, smislio tekst i sve, ali su ga hladno odbili i otezali da se izglasa sto im ide od ruke.
Bhf je prvi koji treba pokrenuti tu pricu, u protivnom cemo ostati na mrtvoj tacki i bojim se da tekst himne necu docekati ziv.
NEMA NAZAD

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 18 feb 2021, 14:45

Je li Jovičić menadžerski poziv.

forgempp
Kontakt:

Post Postao/la forgempp » 18 feb 2021, 14:57

Drape je napisao/la:
18 feb 2021, 14:45
Po meni je on druze dobar igrac, trebao je napraviti transfer ali se nesto iskomplikovalo.
Stoper.
Ali ako vec tu imas Sanicanina, Hadzikadunica, Ahmedhodzica.

Valjda nemamo vise igraca osim ova 3.
To jeste znam da je Biča povrijedjen, sta je s Kovacevicem ne znam, Vukotic, Đumić čak.
Rafa Nadal!

EDIN DŽEKO!!!

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 feb 2021, 15:06

Ne bih komentarisao njegove kvalitete jer iskreno nisam upucen, ali 26 godina i jos igra u Hrvatskoj ligi definitivno nije znak velikog potencijala. Nije Hrvatska reprezentacija = Hrvatska Liga. Jeste u smislu da su im nekad igraci igrali u ligi, ali cinjenica je ta da najbolji igraci Hrvatske reprezentacije rano odlaze iz lige, jer dodju strani skauti iz vecih klubova koji prate i na profesionalan nacin prepoznaju taj i taj igrac ima potencijal da bude veliki igrac i kupe ih, ovi sto ostanu su srednja zalost, ili se vrate igraci koji nisu uspjeli vani.
Zadnja izmjena: Tristan10, dana/u 18 feb 2021, 15:59, ukupno mijenjano 1 put.

mrAdislic
Kontakt:

Post Postao/la mrAdislic » 18 feb 2021, 15:49

Gorica u odlicnoj formi, a on je standardan igrac.
U pet deka sa Sanicaninom, godine iste, jos su obojice iz Prijedorske La Masije :D

Mislim kao cetvrti stoper i da igra protiv Kosta Rike pa da vidimo nije nikakav problem.

Ipak Denis i Anel trebaju biti nedodirljivi.
BašČelik!

ReX
Kontakt:

Post Postao/la ReX » 18 feb 2021, 15:54

Pocinje znaci od sada furanje banjalucanja u A-repku. Do sad su pitari bili favorizovani, ali sad krece nova era. Misim da je za ocekivati i Jovu Lukicu. Prije ce on zaigrati nego Demirovic. :bih:
@igrajlopte 🐦

Tristan10
Kontakt:

Post Postao/la Tristan10 » 18 feb 2021, 15:56

ReX je napisao/la:
18 feb 2021, 15:54
Pocinje znaci od sada furanje banjalucanja u A-repku. Do sad su pitari bili favorizovani, ali sad krece nova era. :bih:
Sanicanin, Danilovic, Ziljkic i ovaj sad.

Haraldo
Kontakt:

Post Postao/la Haraldo » 18 feb 2021, 15:57

ReX je napisao/la:
Pocinje znaci od sada furanje banjalucanja u A-repku. Do sad su pitari bili favorizovani, ali sad krece nova era. :bih:
Predviđam kataklizmu u ovim predstojećim kvalifikacijama, ne samo rezultatski već i birokratski.

Čuj Gorica :facepalm: :facepalm:

Dovlači ih Vico ko Dodik migrante u FBiH.

A sportsport jedva dočekao, ekskluzivno, :zviz: :zviz: :zviz: , jel vas stid?
Zadnja izmjena: Haraldo, dana/u 18 feb 2021, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 feb 2021, 15:57

forgempp je napisao/la:
18 feb 2021, 14:57
Drape je napisao/la:
18 feb 2021, 14:45
Po meni je on druze dobar igrac, trebao je napraviti transfer ali se nesto iskomplikovalo.
Stoper.
Ali ako vec tu imas Sanicanina, Hadzikadunica, Ahmedhodzica.

Valjda nemamo vise igraca osim ova 3.
To jeste znam da je Biča povrijedjen, sta je s Kovacevicem ne znam, Vukotic, Đumić čak.
Jovicic je isto smece kao Sanicanin obadvoje imaju ured po 26 godina i igraju kod smješne ekipe kao Gorica ili Vojvodina :crazy: guraju njih medju prvi jednanest i na kraju napravi jedan smiješan transfer u jednu prosjecnu ekipu koja igra u solidnu ligu. U vakvim godinama nemaš šta za tražiti po Hvratsku, Srbiju i pogotovo u našu ligu. Gurali su neki Tatara u reprezentaciju, a lik završio u Saudi Arabiju :damn: Rahmanovic ce nakon godinu dvje, dok ne ugovor istekne se vratit u našu ligu...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 feb 2021, 15:58

Haraldo je napisao/la:
18 feb 2021, 15:57
ReX je napisao/la:
Predviđam kataklizmu u ovim predstojećim kvalifikacijama, ne samo rezultatski već i birokratski.

A sta je to Jovicic losiji igrac od Sanicanina, i sta je Gorica gora od Vojvodine?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

I dok tvoje grane lome, još si draži srcu mome.

Haraldo
Kontakt:

Post Postao/la Haraldo » 18 feb 2021, 15:59

Nirton je napisao/la:
18 feb 2021, 15:58
Haraldo je napisao/la:
ReX je napisao/la:

A sta je to Jovicic losiji igrac od Sanicanina, i sta je Gorica gora od Vojvodine?
Loši su obojica. Nećemi mi daleko sa tim argumentima "jel ovaj od ovog ili onaj od onog"

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 feb 2021, 16:00

Haraldo je napisao/la:
18 feb 2021, 15:59
Nirton je napisao/la:
Haraldo je napisao/la:

Loši su obojica. Nećemi mi daleko sa tim argumentima "jel ovaj od ovog ili onaj od onog"
A koji to bolji stoperi od njih nisu pozvani?
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Haraldo
Kontakt:

Post Postao/la Haraldo » 18 feb 2021, 16:02

Nirton je napisao/la:
18 feb 2021, 16:00
Haraldo je napisao/la:
Nirton je napisao/la:

Najlakše se praviti blesav, misliš da su oni najbolji štoperi BiH reprezentacije?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 feb 2021, 16:05

Tristan10 je napisao/la:
18 feb 2021, 15:06
Ne bih komentarisao njegove kvalitete jer iskreno nisam upucen, ali 26 godina i jos igra u Hrvatskoj ligi definitivno nije znak velikog potencijala. Nije Hrvatska reprezentacija = Hrvatska Liga. Jeste u smislu da su im nekad igraci igrali u ligi, ali cinjenica je ta da najbolji igraci Hrvatske reprezentacije rano odlaze iz lige, jer dodju strani skauti iz vecih klubova koji prate i na profesionalan naci prepoznaju taj i taj igrac ima potencijal da bude veliki igrac i kupe ih, ovi sto ostanu su srednja zalost, ili se vrate igraci koji nisu uspjeli vani.
100%! upravu tako, Hrvati ne dovedu igraci iz svoje lige koji su naprime dobru formu kod Gorice, Hajduka, Rijeka. Jedino igraci iz Dinama dovedu koji su daleko najbolja ekipa trenutno u Hvratskoj i da ne kazem u regijonu. Fazon je da pozivaju igraci koji se vani razvi kao ozbilnji igraci. Zamisli ti igraš protiv Francuske, a tvoje štoperi igraju po Gorice i Vojvodine :crazy:

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 feb 2021, 16:05

Haraldo je napisao/la:
18 feb 2021, 16:02
Nirton je napisao/la:
Haraldo je napisao/la:

Najlakše se praviti blesav, misliš da su oni najbolji štoperi BiH reprezentacije?
Ne mislim, bolji su i Ahmedhodžić i Hadžikadunić. Za Šunjića ne znam u kakvoj je formi, Bičakčić je povrijeđen. Mihojević i Kovačević su bara bara sa njima. Da li to treba pozvati samo 2 ili 3 stopera na okupljanje?

Harise
Kontakt:

Post Postao/la Harise » 18 feb 2021, 16:07

Nirton je napisao/la:
Haraldo je napisao/la:
Nirton je napisao/la:

Dumic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Mihojevic, Muhamedbegovic i Bicakcic

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 feb 2021, 16:11

Harise je napisao/la:
18 feb 2021, 16:07
Nirton je napisao/la:
Haraldo je napisao/la:

Dumic, Hadzikadunic, Ahmedhodzic, Mihojevic, Muhamedbegovic i Bicakcic
Đumić je tu negdje sa Jovičićem i Saničaninom.
Hadžikadunić i Ahmedhodžić su već redovni reprezentativci, te su logično pozvani.
Mihojević je tu negdje sa Jovičićem i Saničaninom.
Muhamedbegović igra pod zastavom Austrije, dakle ne moze još igrat za BIH.
Bičakčić je povrijeđen, bolji od Jovičića i Saničanina.

Swanfilter
Kontakt:

Post Postao/la Swanfilter » 18 feb 2021, 16:12

Sveđani da se forsiraju, ne bude li tako, Bugarina na kolac nabiti. Sanicanin i ovaj za klupe. Bicakcic treba polako pa pa ...

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 18 feb 2021, 16:14

Swanfilter je napisao/la:
18 feb 2021, 16:12
Sveđani da se forsiraju, ne bude li tako, Bugarina na kolac nabiti. Sanicanin i ovaj za klupe. Bicakcic treba polako pa pa ...
Upravo tako i ja mislim. :bih:

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], Sveti i 32 gosta.