Sport i TV
- LlullSergio
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ne znam vala za te alternative, meni je vec 15 godina uvijek blokiran i HRT i RTS kad treba gledati utakmice reprezentacija.
RTS nema prava na Euro, a HRT je to otkupio od NoveTV u Hrvatskoj. Da BHRT ima para ko što nema, uradili bi isto 

Dobro doduse ovo pisem za ljude koji zive u pogranicnom pojasu..preko zemaljskog signala se lagano hvataju i HRT i RTS..a za ostale lagano satelit i na astri se nadje ARD..sve u svemu Telemach je sam sebe sahranio..pogotov ako im BH Telecom odbije nastavak saradnje...LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 22:03Ne znam vala za te alternative, meni je vec 15 godina uvijek blokiran i HRT i RTS kad treba gledati utakmice reprezentacija.
Jes' divno biti blizu granice sa Hrvatskom, lagano kućna antena u TV i eto komšija sa kristalnom slikomedo07 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 22:08Dobro doduse ovo pisem za ljude koji zive u pogranicnom pojasu..preko zemaljskog signala se lagano hvataju i HRT i RTS..a za ostale lagano satelit i na astri se nadje ARD..sve u svemu Telemach je sam sebe sahranio..pogotov ako im BH Telecom odbije nastavak saradnje...LlullSergio je napisao/la: ↑17 feb 2021, 22:03Ne znam vala za te alternative, meni je vec 15 godina uvijek blokiran i HRT i RTS kad treba gledati utakmice reprezentacija.

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
tm01hzne je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:02Ima MojaTV usluga putem 4G.almir2018 je napisao/la: ↑17 feb 2021, 19:59A sta cemo mi kojima Bh telecom ne zeli omoguciti prikljucak moje TV tj. ne zele kopati kanale,ok nezelite onda dajte osnujte satelitsku tv i imali bi 100 hiljada novih korisnika odmah garantujem sa ovom ponudom sportskih kanala jer imate i SK i Arene ali ne sto bi se oni time mucili

Imam elnet internet od telecoma i evo ti trenutno mojih brzina neta i sta mislis kako bi mi fukcionisala moja tv go pri ovim brzinama?
MojaTV GO ide preko LTE mreže, to su ti mjerenja sa WLANa. Najbolje ti je nazvati 1444 da izađu na teren i provjere.
zasto da izlaze ma teren kad na play store-u moze se skinuti zvanična aplikacija od raka koja mjeri brzinu neta i izbaci sve podatke o jacini i udaljenosti mreze i koja je dostupna
a sto se tice zamjene za cloud i arene
samo kodi sa bt buildom i pvr

i bh telecom mojawebtv za korištenje izvan mreze 25 keka tri mjeseca i tjt

Znam ja za tu app i njihov net testRobust je napisao/la: ↑17 feb 2021, 23:00zasto da izlaze ma teren kad na play store-u moze se skinuti zvanična aplikacija od raka koja mjeri brzinu neta i izbaci sve podatke o jacini i udaljenosti mreze i koja je dostupna
a sto se tice zamjene za cloud i arene
samo kodi sa bt buildom i pvr![]()
i bh telecom mojawebtv za korištenje izvan mreze 25 keka tri mjeseca i tjt
![]()

Međutim, oni moraju vršiti na licu mjesta specifična mjerenja isto kao za parice

E kad bi se moglo kombinovat bh telekom tv i telemah net bilo bi super.Telekomov net je sramota zvat uospte internet u 2021. godini.Meni ista brzina sad i 2008. godine
I ja bih to volio, al ne moze nikako.
Salu na stranu, paše meni mojatv i sve, cisto radi sporta, ostalo ni ne gledam, ali internet je užas i dalje...
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
moze kroz mojawebtv za korištenje van bhtelecom mreze kes da je smart app za tv njesra ziva al na telemach netu radi normala a jos bolje radi desktop verzija
u ovoj sedmici sam sve zivo isprobao i zadovoljio se s njom i kodijem radi mi i kodi na bt pvr buildu savrseno zadnja tri dana jos imaju i bh arenu al ostavio sam bhtelecom samo zbog mojatv sporta
Slazem se
Sport je ok, tu i tamo fox pogledam i to je to
Internet uzas.Skidao witcher 3 dva dana jbt.Nesto sto bi u 2021 trbao da skinem za sat vremena
Traži da te prebace na VDSL ako nisu ili optiku, onda ti je 5KM skuplji paket sa 50/2 plus imaš otključane sve dodatne pakete.
Drug mi instalirao ovaj kodi nekakav i radi meni, kanala boga oca. Al ev kod njega jedan dan radilo i večeras nije moglo. Vidjecu kod sebe sutra šta će biti. Jel moguće da npr ako si ma telemachu da ti oni preko ipadrese blokiraju ove djabne programe. Ja svakako planiram uzeti nešto sigurno jer neću da karte bacam hoće li raditi kad mi je nešto bitno da gledam. Al ev on kaže čitao raja ovo 10+ godina koristi
nema potpisa
Nije niti te mogu blokirati, sami generisite nove liste i jbg redovno ćete to morati raditi, nema pravila nekad radi dan nekad 7 nekad 10Admir_Sa je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:07Drug mi instalirao ovaj kodi nekakav i radi meni, kanala boga oca. Al ev kod njega jedan dan radilo i večeras nije moglo. Vidjecu kod sebe sutra šta će biti. Jel moguće da npr ako si ma telemachu da ti oni preko ipadrese blokiraju ove djabne programe. Ja svakako planiram uzeti nešto sigurno jer neću da karte bacam hoće li raditi kad mi je nešto bitno da gledam. Al ev on kaže čitao raja ovo 10+ godina koristi

Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
to je kodi a generisanje portala je tako jednostavna stvar generises udjes i izadjes i sve radi i tjt a i ako gdje zapnes ima milion tutorijala i lagano je bas sveAdmir_Sa je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:07Drug mi instalirao ovaj kodi nekakav i radi meni, kanala boga oca. Al ev kod njega jedan dan radilo i večeras nije moglo. Vidjecu kod sebe sutra šta će biti. Jel moguće da npr ako si ma telemachu da ti oni preko ipadrese blokiraju ove djabne programe. Ja svakako planiram uzeti nešto sigurno jer neću da karte bacam hoće li raditi kad mi je nešto bitno da gledam. Al ev on kaže čitao raja ovo 10+ godina koristi
ako si na bt buildu u pvr nemoj se patiti i saltati kanale imas fino po listama razvrstano sve tu na početku raja najvise grijesi
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
I ja kontam uzeti MojaWebTV, ovo sa Arena Cloud ne valja ništa, UI užasan, ne možeš normalno kanal prebaciti sa channel + i channel - ili na brojeve.Robust je napisao/la: ↑17 feb 2021, 23:17moze kroz mojawebtv za korištenje van bhtelecom mreze kes da je smart app za tv njesra ziva al na telemach netu radi normala a jos bolje radi desktop verzija
u ovoj sedmici sam sve zivo isprobao i zadovoljio se s njom i kodijem radi mi i kodi na bt pvr buildu savrseno zadnja tri dana jos imaju i bh arenu al ostavio sam bhtelecom samo zbog mojatv sporta

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
meni na mi box s je onako app naspram nativnog eona kojeg koristim je losija al moze proci dok desktop verzija je spartanska izgledom al sljaka dobroUnofficialpage je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:22I ja kontam uzeti MojaWebTV, ovo sa Arena Cloud ne valja ništa, UI užasan, ne možeš normalno kanal prebaciti sa channel + i channel - ili na brojeve.Robust je napisao/la: ↑17 feb 2021, 23:17moze kroz mojawebtv za korištenje van bhtelecom mreze kes da je smart app za tv njesra ziva al na telemach netu radi normala a jos bolje radi desktop verzija
u ovoj sedmici sam sve zivo isprobao i zadovoljio se s njom i kodijem radi mi i kodi na bt pvr buildu savrseno zadnja tri dana jos imaju i bh arenu al ostavio sam bhtelecom samo zbog mojatv sportaPošto ja radim te TV app znam da je lagano dodati te opcije. Fino radi ako je neka nebitna utakmica ali dok dođe neka bitna utakmica, kao sad sa LP sve stade. Baš se vidi da su im serveri užasni, baš loše. Ne znam kakva je ta od MojaTV app, kakvih bugova ima.
sljedece ce biti da probam iptv listu sa AliExpress nisu skupe a cujem da rade dobro kod mene jaran uzeo za sedam dolara i radi mu normala na TV-u
Aplikacija je stabilnija od web sajta, interface je slab ali radiUnofficialpage je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:22Ne znam kakva je ta od MojaTV app, kakvih bugova ima.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.