FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja ga prijavio
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Joj, pocrkat će neki "navijači" ako krenu da se nizaju sponzori! 

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Samo Željo!
Otkud vam pravo da dovodite za sponzora nekog ko prodaje alkohol? Munafici jedni
Sta je sljedece? Kladionica?
Sta je sljedece? Kladionica?
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Sutra je četvrtak za one koji su pisali da znate...
Još malo pa ćemo pravoslavce i katolike početi tjerati iz kluba. Mi smo Fudbalski Klub Željezničar, a ne Islamska zajednica.
Bila nam je Zirat sponzor, a uzimaju kamate za kredite, jel nam to grijeh bio?
Kakve se stvari pišu, šok i nevjerica
Čeka nas četvrtak?!
Bila nam je Zirat sponzor, a uzimaju kamate za kredite, jel nam to grijeh bio?
Kakve se stvari pišu, šok i nevjerica
Čeka nas četvrtak?!
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- MocMahale444

Ti nisi navijac Zelje.
Tebi i takvima se trebaju brisati postovi, idi pisi na svojoj pitarskoj temi.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
-
- Kontakt:
Prepucavate za sponzore a marka nije legla još, nije niko nikog doveo.
Pa hajvani nesposobni, ja bi sa 7 dana doveo makar one što sok od aronije prodaju da sam predsjednik a kamoli šta više.
Ovaj se izgleda vuče mjesec i za tri će dovest violetu da dadne kakve sadake, da se slika i izleti na sve televizije.
Pa hajvani nesposobni, ja bi sa 7 dana doveo makar one što sok od aronije prodaju da sam predsjednik a kamoli šta više.
Ovaj se izgleda vuče mjesec i za tri će dovest violetu da dadne kakve sadake, da se slika i izleti na sve televizije.
Ja razumijem pojedince koji nemaju povjerenja ili su skeptični za mnoge stvari trenutnu u klubu ali mora se razdvojiti kritika i ono što je za foruma od
hrakanja i nanošenja štete klubu i ljudima koji ga vode, jer primjetno je da je mnogo lažnih informacija i stvari koje se pokušaju poturiti kako od naših
nazovi navijača do dušmana sa strane i to uvijek treba imati na umu kada se krene nešto napisati, jer vidite kone
I da dodam da je forumaš @mavi imao bolje i provjerenije informacije od mene kada je sponzorstvo u pitanju, tako da mi nije problem napisati da sam
pogriješio ili imao netačne informacije, i to sve zarad normalne forumske diskusije i istinitosti onoga što se napiše
hrakanja i nanošenja štete klubu i ljudima koji ga vode, jer primjetno je da je mnogo lažnih informacija i stvari koje se pokušaju poturiti kako od naših
nazovi navijača do dušmana sa strane i to uvijek treba imati na umu kada se krene nešto napisati, jer vidite kone

I da dodam da je forumaš @mavi imao bolje i provjerenije informacije od mene kada je sponzorstvo u pitanju, tako da mi nije problem napisati da sam
pogriješio ili imao netačne informacije, i to sve zarad normalne forumske diskusije i istinitosti onoga što se napiše
Ja bi za dva dana zavrsio one sto prodaju kokice na Vilsu. Zvali bi me kokicarManijakdolopate je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:06Prepucavate za sponzore a marka nije legla još, nije niko nikog doveo.
MrkiMedo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 07:04Ja bi za dva dana zavrsio one sto prodaju kokice na Vilsu. Zvali bi me kokicarManijakdolopate je napisao/la: ↑18 feb 2021, 01:06Prepucavate za sponzore a marka nije legla još, nije niko nikog doveo.

"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
jer nisu zavrsena hahahMojaMalenkost je napisao/la: ↑18 feb 2021, 09:51Zasto zvanicna ne objavi ta "zavrsena" sponzorstva?
ocekujte do kraja dana jedno nevidljivo vanserijsko pojacanje gdje ce i brko strucnjak reci e vala gdje ga iskopa samo refresh zvanicne stranice nekad izmedju 13h-15h treba objava da bude
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 7 gostiju.