Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Kakav FH ima ovaj Karatsev,strasno
Imql ko link
Je li ovo Novakov servis napredovao ili?
Gledao sam samo dio njegovog duela sa Zverevom pa ne mogu cijeniti...
Gledao sam samo dio njegovog duela sa Zverevom pa ne mogu cijeniti...
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Jeste. Zapravo, sve je napredak u odnosu na ono sto je imao sa servisom tokom vecine karijere

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Zasto je doveo Ivanisevica nego zbog servisa.
Novak izgleda svakim novim mecom dize nivo igre...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Itekako,sve je to zasluga Gorana, Novak sa ovakivim servisom ce sebi produziti karijeru za koju godinu.
Ovaj mec ide u ocekivanim smjeru,onako kako sam i predpostavio 5-6 gemova za Karatseva.
Samo ima potencijal decko,ovaj FH mu je odlican,al zato BH je uzas.
- NukeR_G1970
- Kontakt:
Ma Novak mu gura sve na BH pametno i ovaj sve izbaciva,to mu je bas losa tacka.
Steta je samo sto ce ovaj mec 1/2 zavrsiti tako brzo ,a tek smo dobili publiku nazad
Steta je samo sto ce ovaj mec 1/2 zavrsiti tako brzo ,a tek smo dobili publiku nazad

Kakvu publiku? Nije Novak nikome interesantan da ga gledaju.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
- LlullSergio
- Kontakt:
**** budalu eto, pa od gotovog pravi veresiju protiv faking anonimusa. Daj koji ti je qrac.
Srpski Isner 
Raduje se ko lud za osvojen set protiv 100 i nekog igraca, a jedino ga servjs izvadio.
Raduje se ko lud za osvojen set protiv 100 i nekog igraca, a jedino ga servjs izvadio.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma počeo ovaj opušteno lupati kad nema šta izgubiti. Opusti se, turnir je završio prekjučer.LlullSergio je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:04**** budalu eto, pa od gotovog pravi veresiju protiv faking anonimusa. Daj koji ti je qrac.

41.21.1.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Rispekt Novace, malo i za publiku 

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Bilo bi dobro da Karatsev zadrzi sad ovaj nivo da malo produzi mec,ali prije da ce biti 6-1 

- anonymousHD
- Kontakt:
Novak zna kako se igra za publiku i za gledanost. Ne ide da ga lako razbije i u drugom. Dize sebe a i publiku na noge, a hejteri na aparatima.
- LlullSergio
- Kontakt:
Kako me lik iznerviraS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:07Ma počeo ovaj opušteno lupati kad nema šta izgubiti. Opusti se, turnir je završio prekjučer.LlullSergio je napisao/la: ↑18 feb 2021, 11:04**** budalu eto, pa od gotovog pravi veresiju protiv faking anonimusa. Daj koji ti je qrac.![]()

Kontam bit ce metla lagana i sto vise odmora za finale,a on ovdje odugovlaci. Ajmo jos jedan i cuvat se za finale.
-
- Kontakt:
Najlaksi put do nekog GS ikad.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.