English Premier League - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Haha kako City lagano odrađuje utakmice.
Gledao do 1:3 i onda prebacio na treće najjače Evropsko takmičenje.
Kolikom će Arteta primiti u nedjelju? On je uglavnom zadovoljan minimalnim porazima protiv Pepa.
Gledao do 1:3 i onda prebacio na treće najjače Evropsko takmičenje.
Kolikom će Arteta primiti u nedjelju? On je uglavnom zadovoljan minimalnim porazima protiv Pepa.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Izgubicemo 3:0 i Arteta ce u stilu Emerija protiv Lpoola izjaviti, Id rather not play them ever. I prosli put je bio i fazonu dobro smo odigrali protiv njih, nema veze sto smo izgubili
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Da,
jedna od magičnih izjava Artete ove sezone 'Zadovoljan sam prikazanim' a ono City se dodavao drugo poluvrijeme, čekali kraj i oni i mi.
jedna od magičnih izjava Artete ove sezone 'Zadovoljan sam prikazanim' a ono City se dodavao drugo poluvrijeme, čekali kraj i oni i mi.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Apsulutno svake sezone igraci Sitija se oporave pred Arsenalovu utakmicu 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Under new FA proposals, Players will face the potential of a lifetime ban if they assault match officials from next season
- Chapman1886
- Kontakt:
Ovo je ono isto bit ce suspenzije za simuliranje pa na kraju niko nista
“You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favorite football team.” - Eric Cantona
Sve se vise ide ka raznim cenzurama. Ne znam jeste li primijetili ali poslije svake utakmice idu vijesti kako je neki igrac abused jer su trolovi komentarisali ispod posta.
Sve se vise prica o raznim restrikcijama, sta se smije reci sta ne. Evo sad uvode i jos vecu protekciju sudija sto ce samo povecati sveukupnu cenzuru u fudbalu. Smijesno
- wadethegreat
- Kontakt:
Ne znam kakve veze imaju rasisticke uvrede sa ovim. To i treba kaznjavati.Brokula je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:35Sve se vise ide ka raznim cenzurama. Ne znam jeste li primijetili ali poslije svake utakmice idu vijesti kako je neki igrac abused jer su trolovi komentarisali ispod posta.
Sve se vise prica o raznim restrikcijama, sta se smije reci sta ne. Evo sad uvode i jos vecu protekciju sudija sto ce samo povecati sveukupnu cenzuru u fudbalu. Smijesno
Zato sto u 98% slucajeva nema nigdje rasizmawadethegreat je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:49Ne znam kakve veze imaju rasisticke uvrede sa ovim. To i treba kaznjavati.Brokula je napisao/la: ↑18 feb 2021, 14:35Sve se vise ide ka raznim cenzurama. Ne znam jeste li primijetili ali poslije svake utakmice idu vijesti kako je neki igrac abused jer su trolovi komentarisali ispod posta.
Je li onaj panj Rudiger izmislio nedavno da je rasisticki vrijedjan?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Njima je uvreda i rasizam smajli majmuna. Oni fakat ne znaju da u cijelom svijetu postoji zayebancija "ti si dokaz da su ljudi nastali od majmuna".
Vazda u njemu, sirotinja nema za drugog.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sreca pa su prebacili vanredno kolo LP na cetvrtak da United mozemo upratit.
4-IN-A-ROW
Rashford