SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
S obzirom da je Nerko presidente mog kluba,zanima me samo da li bi zadovoljan sezonom ako se osvoji kup i jedva izbori ospstanak ? 
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!

® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Ne vrijedi,to smo uveli bas iz razloga da ligu igra 90igraca,admin nam je podrška i prati ako se desi slucjano da neki od igraca napravi dupli account.
Max Allegri
- __Liedson__
- Kontakt:
Admin podrska a svjesno pustas igrace sa duplim accountom da igraju ligu, i to i igra s oba samo zavisi koji mu nije banovan
Dupli account u smislu da sa dva igra istovremeno za isti ili dva kluba. Admin kontroliše vecinu korisnika sa dva aktivna accounta. Sve i da je situacija kako ti kazes, uklapa se u pravila i zelje saveza da imamo 90 aktivnih igrača.__Liedson__ je napisao/la: ↑15 feb 2021, 22:21Admin podrska a svjesno pustas igrace sa duplim accountom da igraju ligu, i to i igra s oba samo zavisi koji mu nije banovan![]()
Max Allegri
Ne znam sto se zalite. Organizacija na nivou hvala migu i ostalima sto se trude.
- __Liedson__
- Kontakt:
Ma ne zalim se, vise onako serem da se nesto i na temi desava, naravno da je pohvalno da imamo 90 aktivnih igraca pa kako god.
Mada ako nas cekicari dobiju u kupu mogla bi kakva zalba da padne zbog sumnjivih transfera i registracija igraca u toj ekipi
Mada ako nas cekicari dobiju u kupu mogla bi kakva zalba da padne zbog sumnjivih transfera i registracija igraca u toj ekipi
Ma kakvi, te prevare i rupe u zakonu samo protiv nas prolaze. Ostali su sigurni. 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Postavljeni su parovi 6.kola lige. Tipovati se moze do 20.02.2021 do 12:30h! Sretno svima.
Max Allegri
Moram pohvaliti organizaciju ove lige ,sve uredno i na vrijeme...
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Mi i Gongashi zabili najvise golova u svima ligama, mi peti s 1 pobjedom, oni prvi sa 4 pobjede. Ne da se usranom 
Mislim da bi se kup trebao igrati LP +EL. Utorak srijrda cetvrtak. Da bude malo neizvjesno i zanimljivo.
Mislili smo tako.. ali onda traje preduga tri dana. Ovo je zadnje kolo koje cemo igrati EL,ostala ponuda po napravljenom rasporedu je iz ligaških utakmica.
Max Allegri
Haj super, mrzim EL pola ekipa nit pratim nit kad gledam, napamet igram
Sam sistem kup takmičenja po meni je diskutabilan. Nikad ga ovako ne bi igrao. Nadam se da cemo u 26.sezonu uci sa novim kup sistemom.
Max Allegri
- __Liedson__
- Kontakt:
Dynamo Kiew pocinje u 16:00
__Liedson__ je napisao/la:
Mont0 je napisao/la:
BaDa12 je napisao/la:
Momci.. kup se može tipovati do 18:30.1921boy je napisao/la:
Max Allegri
U slucaju da se odigra utakmica prije vremena (naprimer u petak), tacnije prije naznacenoga vremena a neko postavi prognozu poslje zavrsetka utakmice, cak i da je slucajno pogodjen rezultat bez varanja ta utakmica se smatra ko odgodjena i primjenjuje se Clan 6.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.