Pa može biti do Sabrine/kluba ili do načelnika/vijećnika. Reći ću da smo mi krivi ako bude tako, isto važi za drugu stranu.Samozdravlje je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:25MortemHz je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:15
Zakup stadiona ide na sjednici u martu po dogovoru FK Sarajevo i Općine Centar.
FK Sarajevo mora dostaviti prijedloge ugovora i ostalo.
Klub bi trebao raditi teren, niko drugi. Općina je tu da pomogne u novcu generalno za stadion kao i da završe dokumentaciju ali na klubu je većina posla poput ovog računa koji nije ni otvoren.
Da ti odgovorim, ako teren ne bude do europskih utakmica onda klub nije reagovao pravovremeno. Ovo naravno važi ako sa tom famoznom sjednicom sve bude ok sada u martu. Zavisi jesmo li ispoštovali što smo se dogovorili, isto važi i za njih.
Postujem ja tebe kao navijaca FKS, ali se bojim da ne budes govorio u aprilu kako je do Sabre. Ponavljam respekt Mandicu, ali mi NJIHOVA stranka mirise na "kukavicje jaje". Ne vidim ja tu napretka, ali eto vidjet cemo.![]()
U martu ćemo znati više stvari što se tiče općine, sada stvarno ne možemo znati ništa. Klub nije još uvijek otvorio poseban račun a to je bilo obećano i to je jedino što mi navijači znamo. Na stranu šta ti mirišeš ili ne, uvijek treba optužiti pravog krivca ako slučajno bude takav scenario.
Lako ćemo pišati po Srđanu i svim vijećnicima ako bude tako, ništa lakše vjeruj mi.