AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Odlicna utakmica, glediva, dinamicna, zvezda ako ne bolja onda su bare bare sa Milanom...
A bolje da ne komentarisem igrace Milana....
Donaruma najbolji igrac...
A bolje da ne komentarisem igrace Milana....
Donaruma najbolji igrac...
Ode Benaser hvata se za zadnju ložu, sudija jeb svira svaki kontakt sa igračima CZ
Zadnja izmjena: meecko, dana/u 18 feb 2021, 19:35, ukupno mijenjano 1 put.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Ma za khurca benaser, nek se goni u p.m.
Niti su bolji niti su bara bara. Milan je mogao povesti Rebic je imao 100% sansu , a i dva gola su ponistena nakon VAR asistencije.
100 posto su bolji bili...sad smo na srecu poveli, ocajno igraju, ljudi nemojmo se zavaravati...
Yebem ti povredu i majku, znao sam da će neko otpasti.
Njemu izgleda oni mesari uz Milanlaba opet nisu fino zaliječili povredu, a po meni nije ni trebao počinjati večeras. I eto tako, vjerovatno je opet izgubljen za dva remija koji idu, krasno.
Utakmica jest ravnopravna, ali Milan igra bez pola prvotimaca i sa 50% snage tako da sam zadovoljan stanjem na terenu i rezultatom.

Njemu izgleda oni mesari uz Milanlaba opet nisu fino zaliječili povredu, a po meni nije ni trebao počinjati večeras. I eto tako, vjerovatno je opet izgubljen za dva remija koji idu, krasno.
Utakmica jest ravnopravna, ali Milan igra bez pola prvotimaca i sa 50% snage tako da sam zadovoljan stanjem na terenu i rezultatom.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Benser je svakako jako los evo 3 poluvremna nakon povrede,mozda je bolje ovo nego da nam on pocne derby. Tu trebaju poceti Kessie i Tonali.
Nego meni je Krunic vcra jako dobar,fino igra na ovoj poziciji
Nego meni je Krunic vcra jako dobar,fino igra na ovoj poziciji
- muha milanez
- Kontakt:
Koju ti utakmicu gledaš? Dva poništena gola, dvije 100% šanse i vodstvo od 1-0. Zvezda jednom ošutala u okvir gola. Bogami si mašio utakmicu.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Po cemu nisu, po varu? Imali su i oni 100 postotnu priliku, pa imali jos 4 ozbiljne prilike, pa pogkedaj statistiku samo...
KATASTROFALNO IGRAJU
KATASTROFALNO IGRAJU
- OldFashioned
- Kontakt:
'Ajde bola memaga o čemu pričaš. Do njihove prve prave prilike nama 2 gola poništena.
Ok, ne djelujemo sjajno ali ne igramo ni sa prvim sastavom + Rebić još imao stopostotnu.
Inače, povreda Bennecera zadnje lože znači do 2 sedmice pauze.
Kako igra od povratka, bolje i da odmori ponovo. Ne postoji nam vezni red. Mali Tonali unijeo malo živosti.
Ok, ne djelujemo sjajno ali ne igramo ni sa prvim sastavom + Rebić još imao stopostotnu.
Inače, povreda Bennecera zadnje lože znači do 2 sedmice pauze.
Kako igra od povratka, bolje i da odmori ponovo. Ne postoji nam vezni red. Mali Tonali unijeo malo živosti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- muha milanez
- Kontakt:
E Bogami pretjeruješ ili previše očekuješ od ove ekipe.
Pioli je kriv zbog Bennasera, trebalo je Tonali i Kessie da igraju, Benna da se sačuva za derbi. Ovako katastrofa, nema ga min 20 dana.
Pioli je kriv zbog Bennasera, trebalo je Tonali i Kessie da igraju, Benna da se sačuva za derbi. Ovako katastrofa, nema ga min 20 dana.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
rope11 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:45Yebem ti povredu i majku, znao sam da će neko otpasti.![]()
Ozbiljan problem imamo sa kondicionim trenerima sve su nam povrede ove godine iste zadnja loža
Nesto ce morati promjeniti
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Ma nije neka steta za Benasera vjerujte jer je u uzasnoj formi,to se do derbija ne bi promjenilo,meni je trenutno puno bolji izbor Tonali
Ama ljudi do 12 minute 2 vara, sta nakon toga? Izdvojite mi nase najbolje igrace i objasnite sta su pokazali?
Ja cu izdvojiti Donarumu...
Ja cu izdvojiti Donarumu...
- OldFashioned
- Kontakt:
2 poništena gola i zicer Rebića.
Igra odgovarajuća sastavu na terenu i činjenici da ima još jedna tekma da se igra.
Igra odgovarajuća sastavu na terenu i činjenici da ima još jedna tekma da se igra.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Bravo. Samo ti dizi ruke.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.