Evander je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:12
Robbery1946 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:39
Ma ovi sto su za ostanak Emira i sto ga brane kao usrefa birvaktile su najveci dusmani kluba.
jarane mi ulazimo u najvazniji dio sezone duplo slabiji, pa o cemu se prica **** ga sunce i fudbal. ostali bez dva najbolja igraca nikog doveli nismo, nit smo produzili sa oremusom i milicevicem koji ce isto odletit na ljeto.
i kazu nadaj se necemu, **** palac grupe, kakve grupe ba vrtit cemo se u blatu jos 100 godina radi naseg sirotinjskog mentaliteta. daj nam mrvicu nama dosta, nikakvih ambicija, fuj.
Dok klubovi iz regiona gorice nekakve mrtve dovode igrace napreduju grade stadione, e tugo tugo... secer cu dobit.
To sto se nema para za nesto vise, kriv je Emir Hadzic, uprava koja ne generise dodatna sredstva ili vlasnik koji nema ambicije da ulozi vise?
Ja u to ne mogu povjerovati. Da se nema para da se dovedu 2 hebena igraca da barem dostojno zamjene tatara i rahmana? Dobili smo finu svotu od evrope, bruku love za nase uslove od prodaje ove dvojice, i da se od toga barem 30% ne moze preusmjerit na dovodjenje kvalitetne zamjene? Kako je to moguce? Price da nas je korona plaho pogodila su smijesne price i za malu djecu, one jedva 2 i po milje na tribinama, to je nikakva para ionako sve ode na pirateriju savezu.
Mislim mozda si upravu, mozda i jest Nam zavrno cesmu i adios, ali ako je tako onda ugasi klub i sve, nikad necemo maket iz ove vukojebine od nase lige, samo ja ne mogu da vjerujem u to, prije da je Emir nesposoban da dovede sta, jer ciganci za par milja na vec dogovorene transfere i ugovore koji su pred potpisom.
Denchi je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:55
Evander je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:12
Robbery1946 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:39
Ma ovi sto su za ostanak Emira i sto ga brane kao usrefa birvaktile su najveci dusmani kluba.
jarane mi ulazimo u najvazniji dio sezone duplo slabiji, pa o cemu se prica **** ga sunce i fudbal. ostali bez dva najbolja igraca nikog doveli nismo, nit smo produzili sa oremusom i milicevicem koji ce isto odletit na ljeto.
i kazu nadaj se necemu, **** palac grupe, kakve grupe ba vrtit cemo se u blatu jos 100 godina radi naseg sirotinjskog mentaliteta. daj nam mrvicu nama dosta, nikakvih ambicija, fuj.
Dok klubovi iz regiona gorice nekakve mrtve dovode igrace napreduju grade stadione, e tugo tugo... secer cu dobit.
To sto se nema para za nesto vise, kriv je Emir Hadzic, uprava koja ne generise dodatna sredstva ili vlasnik koji nema ambicije da ulozi vise?
treba Namu otkaz dat
Vi Emirovi botovi ste gori od Hurefoljubaca, zapamti