AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Bolje da ne komentarisem reci ce pojedini da pretjerujem...
- Fantasista
- Kontakt:
Ofsajd je bio jbg
Ove utakmice su uvijek koristile da se brukaju i da im padne samopouzdanje
Ove utakmice su uvijek koristile da se brukaju i da im padne samopouzdanje
Dzaba i Var kad ga majmun ne zna ni koristiti. Prvo ne svira faul nad Samuom onda ne svira ofsajd vec korner. I to bi to
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- muha milanez
- Kontakt:
E yebemu majku, nista mrže kad imaš sve u svojim rukama i umjesto da završiš posao ti primiš gol u zadnjoj minuti.
Ne znam koji problem ima Leao, očito da postoji nešto zbog čega se mu se ne igra.
Ne znam koji problem ima Leao, očito da postoji nešto zbog čega se mu se ne igra.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ma sta se vaditi na sudije,ne mozes Zvezdu dobiti sa ihracem vise.
I odigrali su ovu tekmu preko qurca,doduse zadnje dvije tekme su kriminalne.
Nije bas idealno vrijeme za derby
I odigrali su ovu tekmu preko qurca,doduse zadnje dvije tekme su kriminalne.
Nije bas idealno vrijeme za derby
Ma sve ste u pravu al to ne umanjuje činjenicu da smo s igracem više čekali kraj bez ikakve ambicije prema naprijed. Nakon Spezie još jedna dobra uvertira pred derbi.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Pioliju ovdje ništa ne mogu zamjeriti.
I sa igračem više im jasne upute daje da napadaju, pritišću, uzmu loptu što prije, a svih 10 igrača se svjesno povlači.
Neshvatljivo. Spezia pokazala ostalima kako treba igrati protiv nas kada veznog reda faktički i nemamo već nekoliko utakmica.
Pritisni visoko i čekaj grešku. Umjesto da upravo mi to radimo kada već ne možemo kroz pas igru ništa napraviti.
Strava..
I sa igračem više im jasne upute daje da napadaju, pritišću, uzmu loptu što prije, a svih 10 igrača se svjesno povlači.
Neshvatljivo. Spezia pokazala ostalima kako treba igrati protiv nas kada veznog reda faktički i nemamo već nekoliko utakmica.
Pritisni visoko i čekaj grešku. Umjesto da upravo mi to radimo kada već ne možemo kroz pas igru ništa napraviti.
Strava..
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Problem je ovaj talijanski pristup igri. Zabij 1 gol vise od protivnika i onda se dodaji s golmanom umjesto da napadnes i da zabijes jos koji gol ma jok.
Theo me uzasno nervira , kad dođe u 16 vazda pada i jauce kao da su mu nogu odsjekli, lik je imao dvije sanse da nesto uradi a on se odlucio za pad igraj kujo budi musko a ne yebena curica.
Krunic nadam se da ide na ljeto iz kluba i da se dovede neko ozbiljnije pojacanje.
Meite ne zasluzuje da bude otkupljen bolje dati nekom igracu iz Primavere sansu nego ovom grijaču klupe iz Torina.
Theo me uzasno nervira , kad dođe u 16 vazda pada i jauce kao da su mu nogu odsjekli, lik je imao dvije sanse da nesto uradi a on se odlucio za pad igraj kujo budi musko a ne yebena curica.
Krunic nadam se da ide na ljeto iz kluba i da se dovede neko ozbiljnije pojacanje.
Meite ne zasluzuje da bude otkupljen bolje dati nekom igracu iz Primavere sansu nego ovom grijaču klupe iz Torina.
-
- Kontakt:
Suđenje na nivou naše lige. Igra kukavička za ne povjerovati. Ako im se nije igralo ovo takmičenje trebali su odustati od njega kao prošle sezone. Jedini koji su zaslužili prolazne ocjene su Hernandez i Donnarumma. Kad se završi sezona Mandžukića otjerati i zabraniti mu da ikad više priđe gradu a broj 9 povući iz upotrebe. Još i povreda Bennacera za kojega je ova sezona i završena. Ova povreda možda i nije tako strašna ali od njega ove sezone nema više ništa. Još jednom se pokazalo da mi ne znamo igrati sa igračem više na terenu.
- OldFashioned
- Kontakt:
Otkupiti Tomorija, ostali svi pod velikim znakom pitanja.
Samo da se kvalificirati u tu ligu prvaka pa da se može dovesti gotov igrač na sredini, desnom krilu i u napadu.
Samo da se kvalificirati u tu ligu prvaka pa da se može dovesti gotov igrač na sredini, desnom krilu i u napadu.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Sve u svemu vidi se da ovaj Meite nije za Milana,kao ni Samu,pa i ovog Leao bi se rjesio koliko me nervira kad mu se ne igra
Leao je sasvim ok, ne moze se ocekivati od momka da nesto uradi kad nema lopti. Mrzim ovaj pristup igri, posalji loptu nazad do odbrambeni oni ce do golmana pa vrati odbrambenom pa hajde malo dodaj naprijed pa je opet vrati ...
I ovo nije neki Miki Maus kup. Ovdje Milan treba da ostvari sto bolje rezultate zbog koeficijenta i da se sto bolje pozicionira na ljestivici gdje je za sad na 54 mjestu !!! Raspala C.Zvezda 52 , a Dinamo Zagreb 38 ybt zivot.
Pa ta dva kluba svake godine igraju europu,Dinamo igra i grupnu fazu LP sto mi nismo vidjeli godinama

Kad vam Leao začepi usta i potopi Intera sa dva lagana gola u nedjelju
Bezveze utakmica, šta'š očekivat kad igraju u ovom sastavu, a mislima svi već na San Siru i nedjelji. Bennacerova zadnja loža to su minimalno 3 hefte, nema ništa od njega prije najranije finiša sezone. Romagnoli možda i potres mozga, nakon sudara glavom sa nekakvim šabanom. Samo preostaje da pohvalim domaćine što su se sjetili svog naroda u drugoj državi, putem transparenta i nekakvog sms-a, koji papci
Milan sve da osvoji EL, taj koeficijent se nebi značajno popravio, imali smo dva izleta u EL zadnjih 8 godina, otkad nas je Arsenal razmontirao na San Siru nema se poente apsolutno čemu nadati. EL jeste Miki Maus kup, i takvim ga smatraju i igrači, to su još jednom večeras pokazali. Jedino da EL osvojiš zbog CL plasmana, a to je ovom Milanu značajno teže nego zgrabiti top 4 plasman u Serie A.
Milan je trećerazredna ekipa u CL, doduše nose ogromno ime kluba - ali kvalitetom i iskustvom čak i sada imaju dva nivoa iznad ovog Milana, i nekih 30ak boljih ekipa.

Bezveze utakmica, šta'š očekivat kad igraju u ovom sastavu, a mislima svi već na San Siru i nedjelji. Bennacerova zadnja loža to su minimalno 3 hefte, nema ništa od njega prije najranije finiša sezone. Romagnoli možda i potres mozga, nakon sudara glavom sa nekakvim šabanom. Samo preostaje da pohvalim domaćine što su se sjetili svog naroda u drugoj državi, putem transparenta i nekakvog sms-a, koji papci

Milan sve da osvoji EL, taj koeficijent se nebi značajno popravio, imali smo dva izleta u EL zadnjih 8 godina, otkad nas je Arsenal razmontirao na San Siru nema se poente apsolutno čemu nadati. EL jeste Miki Maus kup, i takvim ga smatraju i igrači, to su još jednom večeras pokazali. Jedino da EL osvojiš zbog CL plasmana, a to je ovom Milanu značajno teže nego zgrabiti top 4 plasman u Serie A.
Milan je trećerazredna ekipa u CL, doduše nose ogromno ime kluba - ali kvalitetom i iskustvom čak i sada imaju dva nivoa iznad ovog Milana, i nekih 30ak boljih ekipa.
Pa naravno da cemo dobiti,jedini nacin da to izbjegnemo je da budemo prvaci onda idemo u prvi pot ili da osvojimo EL i tad bi isli opet u prvi pot,a inace cemo vjerovatno biti negdje na granici izmedju 3 i 4 potameepo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:08Sve je to ok, ali to govori samo koliko je klub nisko pao u Europi i da se vrate u LP postoji sansa da dobiju dva superjaka tima u grupi.
Definitivno Hauge je trebalo da bude u timu, Samu čak protiv CZ je igrač manje. Meite je meit ( mrtvac) na terenu. Protiv ovakvih ekipa Krunić je ok. Žao mi je povrede Benasera. Mandžukić se trudi, vidi se pauza od vrhunskog fudbala. Možda je bolje da se igra sa dva napadača Mandžukić- Leao, od Samua hljeba nema. Meite i Dalot nisu za otkup.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Krunic je kvalitet za osrednji klub a ne klub tipa Milana.meecko je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:24Definitivno Hauge je trebalo da bude u timu, Samu čak protiv CZ je igrač manje. Meite je meit ( mrtvac) na terenu. Protiv ovakvih ekipa Krunić je ok. Žao mi je povrede Benasera. Mandžukić se trudi, vidi se pauza od vrhunskog fudbala. Možda je bolje da se igra sa dva napadača Mandžukić- Leao, od Samua hljeba nema. Meite i Dalot nisu za otkup.
Meite svakako ne zasluzuje da se otkupi kasno je za njega 27 godina a isto kakav balvan, Dalot nije nista pogresno uradio kako je zamijenio Thea , ali ne razumijem sta se desava s momkom kao da je na mrve nagazio on se boji krenuti naprijed i ako bi Manchester trazio manje od 10 miliona onda ne bi bilo lose otkupiti ga ipak ima 21 godinu i ima jos vremena da se razvije u dobrog beka.
Ne znam, po meni Krunic sasvim solidnu partiju odigrao. Od ovih posudjenih igrača jedino Tomori po meni za sad ima prolaznu ocjenu, možda i Diaz,ostalo otjerati. I mene Theo užasno nervira. Hajd sto se on nerijetko zabije u protivnika i simulira penale, al sto me nervira neozbiljnost u fazi odbrane.
Il Club più titolato al mondo!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.