UEFA Europe League 2020/2021
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: UEFA Europe League 2020/2021
Spanska liga trenutno nije ni medju 10 u Evropi..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
sve čestitke Dinamu za pobjedu i vjerovatno prolaz, ali i Zvezdi
Pavkov najveći gospodin, samo evropu igra.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
EL takmicenje po mjeri za klubove tipa Sociedad, Krasnodar, Manchester United, Molde itd
Špansku cast u ovom nižerazrednom takmicenju brane klubovi tipa Granada, Sociedad i slicno.
Englesku cast tamo brane United, Totenhem i slicno.
Sve je to sasvim logicno

Toliko je NBA kvalitetna da u Evropa Ligu šalju Arsenal i Totenhem i još United ispadne iz LP da se može takmičit sa Hoffenheimom, Zvezdom, Krasnodarom i ostalom družinom
Srpska posla haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Nisu to srpska posla nego klosharska i ispad jednog pojedinca, primitivca 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- JohnCleese
- Kontakt:
To su prijatelji kluba
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Koji krkanluk na czv utakmici, vjv i oni imaju svoju tj. Vucicevu mafiju,brate mili, drzava mafija..... debilizam, primitivizam, i sto je najgore 90% navijaca czv vjv razmislja kao ovaj kreten sa snimka vrijedjanja Zlatana.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Kako to misliš 'pojedinca'? Nešto se često dešavaju ti 'pojedinci'?
I koliko ja vidim, ovde je cijela svita bila a ne pojedinac. Niko ni da kaže nešto ovom koji dobacuje. Vjerovatno zato jer svi koji su tu sjedili misle isto.
Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
'Listen, lads. Basically, you’re shit. Try enjoy the game. You’re probably going to get beaten. But just enjoy being shit'.”
Uvijek ista retorika, retorika lazljivaca. Ispasce na kraju Zlatan kriv, jer gdje ce sns biti kriv ili kriminalan, zna to i kesic zoran.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
Mislis da mu kazu kao sto su normalni navijaci Partizana smjeli sta reci Velji nevolji kad je na derbiju isto tako svima redom yebavao majke ciganske i.prijetio da ce ih pobiti...
A sta ces, majmuna i shljama ima svugdje. Da je 100 likova galamilo i vrijedjalo, ja ne bih imao sta reci, ali vi opet po svom, ajmo generalizacija i udri..

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Belivuk je terorista i zločinac. Nisu vam zar svi koji vode navijače teroristi? Ako jesu, onda pardon.
Tako su i 2005te govorili. Dođite slobodno na Marakanu, neće vam niko ništa, to su pojedinci koje ćemo mi ukrotiti
Kad ono više hiljada pojedinaca.....
Tako su i 2005te govorili. Dođite slobodno na Marakanu, neće vam niko ništa, to su pojedinci koje ćemo mi ukrotiti
Kad ono više hiljada pojedinaca.....

Bogdanović-Ovčina-Isić-Zeljković-Dario-Hasanović-Radovac-Pršeš-Ćosić-Anđušić-Zajmović
Naravno da nisu, ali da ima svakakvih budala i yebenih igraca, ima. Uostalom, kako znas da je uopste vodja navijaca, mozda je samo neki krimos?!
Na kraju krajeva, otkud znas da mu nisu rekli?! Ovaj klip traje pola minute. Nema sta se desavalo posle...Mozemo samo nagadjati.
Cekaj, 2005 se prvo igralo u Sarajevu ako se ne varam, a ne varam se. Nesto mi nisu u sjecanju ostale ruže koje "ste" bacali. Prije ce biti da su bile kamenice itd...
Na takvim utakmicama se upravo i navuce najgori shljam, koji je tu da samo zato sto mrzi drugu stranu.
Ako ces zbog toga generalizovati citav jedan narod, onda imas probelm sa rezonovanjem...
Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.
Okej, nećemo da lažemo sada jer postoji internet i postoje snimci.
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Kamo sreće da su samo bile kamenice na Marakani.
Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Nismo vas dočekali sa ružama niti ćemo ikada ali u odnosu na ono šta se dešavala na Marakani, onda 2004te i jesu bile ruže sa naše strane.
Mislim, boli mene neka stvar za Ibrahimovićem. Ovde je više problem činjenica da ti i u 2021voj godini vidiš 'balije'. Čak ih vidiš tamo gdje niko normalan ne vidi. U Zlatanu Ibrahimoviću...
Šta kaže Čaušević sa ovog portala, "Ibrahimović je to sve šmekerski izignorisao..."
Kolko znam, kod nas je izraz šmeker vazda bio izraz za cinkaroša, izdajicu, a ne za mangupa, lafčinu...Al ne, treba kopirat Srbe i Hrvate.
Kad mi ovi naši napišu "Igrači su radili pritisak..." Nabijem vas , kod nas se valjda vrši pritisak, pravi pritisak, a ne radi.
Nije ni čudo što nam govore da smo balije i podanici.
Kolko znam, kod nas je izraz šmeker vazda bio izraz za cinkaroša, izdajicu, a ne za mangupa, lafčinu...Al ne, treba kopirat Srbe i Hrvate.
Kad mi ovi naši napišu "Igrači su radili pritisak..." Nabijem vas , kod nas se valjda vrši pritisak, pravi pritisak, a ne radi.
Nije ni čudo što nam govore da smo balije i podanici.
Znaci, ti mene prvi udaris šamarom, a ja tebe posle pesnicom, ti si nesto puno bolji od mene?!Jackk je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:08Jašta, naružili su ga poslije. Ovo je samo za snimak bilo 'balija'.
Naravno da je problem i svako normalan to osudjuje, ali takvi ljudi, nazalost, postoje i niko ne bjezi od toga.
Medjutim, postoje i jedan Novak Djoković koji donira milione BiH i ne pita za vjeru i naciju, posjecuje istu, kao i hiljade i hiljade Srba koji ugoste druge i drugacije u tom istom Beogradu i sirom drugih grafova regije na sedmicnoj bazi, ali niko (na ovom forumu-cast izuzecima) nije rekao; Vidis, svaka cast, kako su Srbi gotivni i pricao sve pozitivno i generalizovao u kontra smislu, nego uvijek idu komentari i pljuvacina kada je nesto negativno...

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.