FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo cu reci ulaganje se isplati to pokazuju komšije i susjedi veceras, necu ulaziti sta kako samo cu reci koliko para toliko muzike. I mi smo pokazatelj da ulaganjem napredujes, ispred svih smo u BIH zbog ulaganja, kad se bude više ulagalo bit ce i bolji rezultati sad je tako kako je.
Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?
Da je on doveo brdo pojacanja u prelaznom roku koji su bili fule, pa ok, njegov rad konkretno je uticao na nas los rezultat, treba ga tjerati. Da je se tjera zbog Milanovica, recimo, ili Mustedanagica koji jos uvijek nista nije pokazao, to bi bilo opravdano. Ali tjerati ga zbog ovog prelaznog roka ne treba, za nedolaske nije on kriv.
Da je on doveo brdo pojacanja u prelaznom roku koji su bili fule, pa ok, njegov rad konkretno je uticao na nas los rezultat, treba ga tjerati. Da je se tjera zbog Milanovica, recimo, ili Mustedanagica koji jos uvijek nista nije pokazao, to bi bilo opravdano. Ali tjerati ga zbog ovog prelaznog roka ne treba, za nedolaske nije on kriv.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Dijelim isto misljenje.JVVVST je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:44Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?
samo sto je i u jedne i u druge susjede drzava upumpavala (i dan danas se to radi) ogroman novac, a nama nema ko, jer dok god nemas zakona o privatizaciji Nam, Tan, peti, deseti bi morali da dobiju mozdani pa da uloze neke ogromne pare u Sarajevo a na papiru nisu vlasnici, tako da cemo se mi nacekati za neki veci iskorak, mada se nadam da ce doci jednog dana (sam ulazak u grupnu fazu EL, ili konferecijske lige, ne smatram tim vecim iskorakom jer se uz malo srece i sa ovom ekipom to moglo/moze, veci iskorakom smatram kad imas konstantu u evropi kao pomenuti susjedi) ali ugl na kraju se sve svodi na pare i to je takobordobijeli je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:43Samo cu reci ulaganje se isplati to pokazuju komšije i susjedi veceras, necu ulaziti sta kako samo cu reci koliko para toliko muzike. I mi smo pokazatelj da ulaganjem napredujes, ispred svih smo u BIH zbog ulaganja, kad se bude više ulagalo bit ce i bolji rezultati sad je tako kako je.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Bravo. I na kraju krajeva ljudski je i promašiti s igračima pa u CZ svaki drugi je fula.JVVVST je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:44Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?
sd: bice pojacanja za grune faze cetvrtog takmicenja UEFA
-
- Kontakt:
Tako je, trenutno nas budzet je dovoljan da dominiramo u BiH to i radimo, za nesto vise treba više novca. Mi uvijek krivimo trenere, SD, a niko ne pita da li je realno traziti vise s ovim budzetom.THEC je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:50samo sto je i u jedne i u druge susjede drzava upumpavala (i dan danas se to radi) ogroman novac, a nama nema ko, jer dok god nemas zakona o privatizaciji Nam, Tan, peti, deseti bi morali da dobiju mozdani pa da uloze neke ogromne pare u Sarajevo a na papiru nisu vlasnici, tako da cemo se mi nacekati za neki veci iskorak, mada se nadam da ce doci jednog dana (sam ulazak u grupnu fazu EL, ili konferecijske lige, ne smatram tim vecim iskorakom jer se uz malo srece i sa ovom ekipom to moglo/moze, veci iskorakom smatram kad imas konstantu u evropi kao pomenuti susjedi) ali ugl na kraju se sve svodi na pare i to je takobordobijeli je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:43Samo cu reci ulaganje se isplati to pokazuju komšije i susjedi veceras, necu ulaziti sta kako samo cu reci koliko para toliko muzike. I mi smo pokazatelj da ulaganjem napredujes, ispred svih smo u BIH zbog ulaganja, kad se bude više ulagalo bit ce i bolji rezultati sad je tako kako je.
-
- Kontakt:
Kako god okreneš, ako se prokocka titula najviše ce se vrijeđati Sabrina i Hadžija.Evo upravo čitam komentare na našoj fb stranici, raja su užasno nervozna, strah me i pomisliti sta ce biti ako izgubimo derbi, prednost se bude topila ili ako ne završimo prvi na tabeli.JVVVST je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:44Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?
Dok god nas nema na tribinama ne brinem se za rezultat, budu li pustili navijace e onda ce biti belajHistoricar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:58Kako god okreneš, ako se prokocka titula najviše ce se vrijeđati Sabrina i Hadžija.Evo upravo čitam komentare na našoj fb stranici, raja su užasno nervozna, strah me i pomisliti sta ce biti ako izgubimo derbi, prednost se bude topila ili ako ne završimo prvi na tabeli.JVVVST je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:44Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?

Pyro is not a crime !
- JohnKeynes97
- Kontakt:
O jebla vas zvezda da vas jebla vise. Pilite evo 10 dana sa tom pricom, a pravite se budale, kao ne znate da vucic upumpa milione eura svake sezone u zvezdu, oprastaju im se dugovi, i preko gasproma upumpaju 10 miliona eura svake godine.
PSPHM
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Do njih je što ne vjeruju u našu ekipu. Eto ja pucam od sreće što smo izgubili dva najbolja igrača a doveli Cmiljanića.. ali opet ne znam čemu kuknjava i takva reakcija kao da smo dvije-tri utakmice zaredom izgubili pa se bojimo nečega. Pustiti momke i stručni štab neka rade i podržati ih do kraja. Za europu se manje-više svi slažemo da nam vjerovatno 5 igrača poput TSS ne bi pomogla da uđemo u grupne faze EL i LP ali liga je naša. Jesu li konkurenti daleko jači u ovom prijelaznom roku pa nas je strah nečega? Zrinjski doveo 40 igrača upitne kvalitete, željo otprilike isti, Široki rasprodao sve što valja i doveo neke anonimuse izuzev povrijeđenog Poljaka, Borac i Tuzla su jedino malo jači ali opet nisu kvalitetniji od nas.Historicar je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:58Kako god okreneš, ako se prokocka titula najviše ce se vrijeđati Sabrina i Hadžija.Evo upravo čitam komentare na našoj fb stranici, raja su užasno nervozna, strah me i pomisliti sta ce biti ako izgubimo derbi, prednost se bude topila ili ako ne završimo prvi na tabeli.JVVVST je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:44Nije mi jasno sto se u ovom trenutku ovoliko tjera Hadzic. Nas uzasni transfer rok nije zbog njegove nesposobnosti, nego zbog zavrnute pipe, valjda je to dosad jasno?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ma oni imaju boljeg SD, nije do para.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 22:11O jebla vas zvezda da vas jebla vise. Pilite evo 10 dana sa tom pricom, a pravite se budale, kao ne znate da vucic upumpa milione eura svake sezone u zvezdu, oprastaju im se dugovi, i preko gasproma upumpaju 10 miliona eura svake godine.
- feniksptica
- Kontakt:
Ekipi podrska, da titulu zajedno slavimo. Emiru NE !
Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 18 feb 2021, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
+100 ako se sta ne ljutis

-
- Kontakt:
Mogli ste i mene malo pogurati da napravim koju policu osiguranja za te firmeFudo je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:23Svaka cast. Recu ti samo da radim van bih i imamo podfirmu u oblasti medicinskih aparata sa software i hardware. Izvivnjavam se ostalim forumasima na offtopicu

Ima jos 10 dana da se popravi .. isto mislim
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Faruk Hadžibegić bi bio idealno rješenje za sportskog direktora. Ima dobre konekcije po svijetu zbog igračke i trenerske karijere, a uz to voli klub(ne bi gledao da ga na bilo koji način ošteti ili unazadi)
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ja sam to pisao ima par dana. Nije guzicom zatvorio vrata, prisutan je u klubu kroz clanarine i to, a konekcije su mu dobre.
PSPHM
Ja sam se tek danas registrovao, pa nisam mogao viditi to, u svakom slučaju drago mi je da se slažemo.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 22:31Ja sam to pisao ima par dana. Nije guzicom zatvorio vrata, prisutan je u klubu kroz clanarine i to, a konekcije su mu dobre.

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Hasan u Bayernu radi vise nego odlican posao,i samo jedna greska u slucaju Alabe da ce otici besplatno,ljudi iz kluba se oglasili i odma rekli da se to vise ne smije desiti,da najbolji igraci odlaze besplatno,znaci samo jedna greska,a imas ekipe koje ulazu duplo vise para u igrace od Bayerna,recimo,Real,Psg,Chelsea itd,al ljudi opet kazu i pored tako dobrog posla Hasana do sad,ne smije se ponoviti vise taj slucaj i tacka,a kod nas jednog igraca ubode tri profula ma dobar kaze Hadzija,zato bolje nismo ni zasluzili sa ovakvim balkanskim mentalitetom,suti dobro je nek ne puca,bice bolje AKO bogda itd..
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amidzaa, amypitar, bhfanatic14, Dave, Jadnimi, Lavcina, Morpheus, PeppermintSA, Sinfoc1986, THEC, Vanja8 i 79 gostiju.