Bude li se ovog i Sanicanina stelilo, prva konferencija ulet kao sto su mu i njegovi uletjeli. Mada ce vjerovatno ici na fazon da su Sveđani za upariti neiskusni. Al, to kevi neka prodaje ...Nirton je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:14Upravo tako i ja mislim.Swanfilter je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:12Sveđani da se forsiraju, ne bude li tako, Bugarina na kolac nabiti. Sanicanin i ovaj za klupe. Bicakcic treba polako pa pa ...![]()
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
Swanfilter
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Možda je i dobar ali već i bez njeg je gužva na poziciji stopera. Desni bek i krila su pozicije za koje moramo pronaći nove igrače.
Ahmedhodzic, Hadzikadunic, Bicakcic, Sunjic, Mihojevic, Kovacevic.
Dovoljno na stoperskoj poziciji.
Ovo je menadzerski poziv da se proda iz hnl-a.
Na isto fazon je poziv dobio i Sanicanin.
Nisu losi igraci, ali nam ne trebaju.
Sta ce ti 8 stopera bgt.
Dovoljno na stoperskoj poziciji.
Ovo je menadzerski poziv da se proda iz hnl-a.
Na isto fazon je poziv dobio i Sanicanin.
Nisu losi igraci, ali nam ne trebaju.
Sta ce ti 8 stopera bgt.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ima isto i Serbecic. Ako izbori mjesto u Rosenborgu onda bi isto trebao da dobije poziv. Normalno ako izbori.
Dumic je igrao u drugu Bundesligu redovno u Dresdenu i Darmstadtu dok je Sanicanin vec godinama u Srbiju takodje i Jovicic u Hrvatsku. Mihojevic je dosta bolji od ovi dvojca, dokaz je samo da ga Aue i HSV htieli dovesti, ali Göztepe je trenutno u bolju situaciju oko financije...Nirton je napisao/la: ↑18 feb 2021, 16:11Đumić je tu negdje sa Jovičićem i Saničaninom.
Hadžikadunić i Ahmedhodžić su već redovni reprezentativci, te su logično pozvani.
Mihojević je tu negdje sa Jovičićem i Saničaninom.
Muhamedbegović igra pod zastavom Austrije, dakle ne moze još igrat za BIH.
Bičakčić je povrijeđen, bolji od Jovičića i Saničanina.
Vrlo vjerovatno, kao i mnogi ostali igrači koji su bili ili su i sada reprezentativci po menadžerskom principu.
Aleksandar Jovičić je igrao za U-21 BiH i to baš sa Saničaninom i Šatarom (Šatara je bio rezervna opcija) i tada je bio bolji, u svakom pogledu, od Saničanina.
U kakvoj je danas formi Jovičić i koji je 'kvalitet' dosegao ne znam - teško je pratiti te klubove (igrače) iz okolnih država - ali ne treba ga ni zanemarivati, probati ništa ne košta pogotovo što bi na Šunjića i Bičakčića trebalo 'zaboraviti >>> Bičakčić = povrede+godine, ali je igračina za obojicu (Jovičića i Saničanina, pogotovo A.Kovačevića), a Šunjić je zaslužan i vrlodobar igrač ali i blizu završetku karijere... Samo još spomenite Zukanovića..
Poređenje sa Šerbečićem mi nikako ne odgovara, jer Šerbečić nije ni u FK Sarajevo bio baš standardan...
Bosno moja poharana....
- NeumjesanTip
- Kontakt:
Apel za @Hariseta da nauči dativ, bili bismo neizmjerno zahvalni.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
R.I.P. Mamba
R.I.P. Mamba
Serbecic ima sad sansu da pokaze da li necemu vrijedi. Ako ne uspije u Rosenborgu mislim da se vise nebi trebao povezivati sa A-repkom.
Jovicic je 100 % menadzerski poziv. To nema nikakve dileme. Ko kaze nesto drugo, ili se pravi blesav ili ima druge motive. Imas Mihojevica, Dumica, Kovacevica koji su svi u pet deka. Ti zoves nekog iz Gorice sa 26 godina. Smijesno, tuzno, nazovi kako hoces.
Ahmedhodzic i Hadzikadunic kako god MORAJU biti starteri (za pocetak). End of story. Ali znam da nece nazalost.
Jovicic je 100 % menadzerski poziv. To nema nikakve dileme. Ko kaze nesto drugo, ili se pravi blesav ili ima druge motive. Imas Mihojevica, Dumica, Kovacevica koji su svi u pet deka. Ti zoves nekog iz Gorice sa 26 godina. Smijesno, tuzno, nazovi kako hoces.
Ahmedhodzic i Hadzikadunic kako god MORAJU biti starteri (za pocetak). End of story. Ali znam da nece nazalost.
@igrajlopte 🐦
Jevoo majku, taman mislis da ce se sve promijeniti dolaskom ovog Peteva i njegovih izjava da ako ne zasluzuje, da mu je brat nece dobit poziv, i onda pozove jhebenog Jovicica ccc.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ako Serbecic izbori mjesto u Rosenborg gdje ih vodi Åge Hareide koji je doktor za defanzivni fudbal, to bi bilo dobro za nas i u tom slucaju bi zasluzio poziv, a kroz klub bi isto mogao da napreduje. Ako se pokaze da Hareide ne vjeruje u njega, onda ne bi trebali o njemu nikad vise ni pisati, pa i da zavrsi u nekom Rizespor ili Goztepe i tu bude standardan.
Ma laze nas u oci, balkanska posla, brzo cemo i skontati s kim kumuje po igracima koje pozove.
To sam ja davni dana govorio i tada su me medju ostalog napadali razliciti navijaci Sarajeva i slicno.Tristan10 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:01Ako Serbecic izbori mjesto u Rosenborg gdje ih vodi Åge Hareide koji je doktor za defanzivni fudbal, to bi bilo dobro za nas i u tom slucaju bi zasluzio poziv, a kroz klub bi isto mogao da napreduje. Ako se pokaze da Hareide ne vjeruje u njega, onda ne bi trebali o njemu nikad vise ni pisati, pa i da zavrsi u nekom Rizespor ili Goztepe i tu bude standardan.
Jedno je sigurno, kod Barbareza Jovicic sigurno ne bi dobio poziv i njemu slicnim (da ne bude da imam nesto licno protiv njega). E zato je on posmatrac a Petev selektor. Fuj.
@igrajlopte 🐦
admin doesn't like this:-)ReX je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:32To sam ja davni dana govorio i tada su me medju ostalog napadali razliciti navijaci Sarajeva i slicno.Tristan10 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:01Ako Serbecic izbori mjesto u Rosenborg gdje ih vodi Åge Hareide koji je doktor za defanzivni fudbal, to bi bilo dobro za nas i u tom slucaju bi zasluzio poziv, a kroz klub bi isto mogao da napreduje. Ako se pokaze da Hareide ne vjeruje u njega, onda ne bi trebali o njemu nikad vise ni pisati, pa i da zavrsi u nekom Rizespor ili Goztepe i tu bude standardan.Eto momcino, sad si dobio sansu. Rosenborg je solidna ekipa, liga je da ne kazem losa ali eto onako. Znaci ako nisi u stanju da se tu izboris za mjesto onda fajront, cao.
Jedno je sigurno, kod Barbareza Jovicic sigurno ne bi dobio poziv i njemu slicnim (da ne bude da imam nesto licno protiv njega). E zato je on posmatrac a Petev selektor. Fuj.![]()
gorica je top 3 klub u hrvatskoj, zemlji koja je viceprvak svijeta u loptanju.
poziv zasluzen!
nego, koja mustra vec zna kome idu pozivi...gdje se to dogovara?
Mi svakog 15. u mjesecu dobijemo novog stopera u reprezentaciji.
Saničanin je užasan igrač, bude li opet na spisku piši propalo. Da li ga ovo ne mogu prodati ni u Rumuniju?
Nemam pojma kakav je igrac. Vidim da ova Gorica nije losa. Igramo tri utakmice u sedam dana, dvije su takmicarske i logika kaze da bi dva stopera koja budu igrala u Finskoj trebala odmarati protiv Kostarike. Idealna prilika da se proba par igraca. A, kako se dolazi do informacija. Lagano. Pretpostavljam da je ovaj momak rekao nekom od raje da su ga kontaktirali, pa taj neko vjerovatno dobar s nekim novinarom. Javio mu, om provjerio kod igraca, ovaj mu rekao da su ga zvali, ali da ne spominje njega u tekstu.babino je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:59admin doesn't like this:-)ReX je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:32To sam ja davni dana govorio i tada su me medju ostalog napadali razliciti navijaci Sarajeva i slicno.Tristan10 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 18:01Ako Serbecic izbori mjesto u Rosenborg gdje ih vodi Åge Hareide koji je doktor za defanzivni fudbal, to bi bilo dobro za nas i u tom slucaju bi zasluzio poziv, a kroz klub bi isto mogao da napreduje. Ako se pokaze da Hareide ne vjeruje u njega, onda ne bi trebali o njemu nikad vise ni pisati, pa i da zavrsi u nekom Rizespor ili Goztepe i tu bude standardan.Eto momcino, sad si dobio sansu. Rosenborg je solidna ekipa, liga je da ne kazem losa ali eto onako. Znaci ako nisi u stanju da se tu izboris za mjesto onda fajront, cao.
Jedno je sigurno, kod Barbareza Jovicic sigurno ne bi dobio poziv i njemu slicnim (da ne bude da imam nesto licno protiv njega). E zato je on posmatrac a Petev selektor. Fuj.![]()
gorica je top 3 klub u hrvatskoj, zemlji koja je viceprvak svijeta u loptanju.
poziv zasluzen!
nego, koja mustra vec zna kome idu pozivi...gdje se to dogovara?
Pa Sanicanin se pokazao kao bolji stoper od ona dva Sveda koja su se uzdizala ne znam ti koliko. Mozda i ovaj iz Gorice pozitivno iznenadi.admin je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:58Nemam pojma kakav je igrac. Vidim da ova Gorica nije losa. Igramo tri utakmice u sedam dana, dvije su takmicarske i logika kaze da bi dva stopera koja budu igrala u Finskoj trebala odmarati protiv Kostarike. Idealna prilika da se proba par igraca. A, kako se dolazi do informacija. Lagano. Pretpostavljam da je ovaj momak rekao nekom od raje da su ga kontaktirali, pa taj neko vjerovatno dobar s nekim novinarom. Javio mu, om provjerio kod igraca, ovaj mu rekao da su ga zvali, ali da ne spominje njega u tekstu.
Petev je mlad trener, a ima vec poprilicno iskustva. Ocigledno da ozbiljno shvata svoju profesiju i moze postati jako kvalitetan trener. Vjerujem u njegov sud.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.