Theo mora da sredi glavu, ybt svaki yebeni dodir lik pada, jauce i hvata se za lice rekao bi covjek upucao ga neko.muxa je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:35Ne znam, po meni Krunic sasvim solidnu partiju odigrao. Od ovih posudjenih igrača jedino Tomori po meni za sad ima prolaznu ocjenu, možda i Diaz,ostalo otjerati. I mene Theo užasno nervira. Hajd sto se on nerijetko zabije u protivnika i simulira penale, al sto me nervira neozbiljnost u fazi odbrane.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Tomori je preskup, a Kalulu još jednom pokazao da je značajno bolji CB nego RB. Za Dalota ima vremena, tek 21 god, nova liga, ovo-ono, ako je max 12M isplati se.
Meite je bio rezerva i kod seoskog trenera GP-a u Torinu, on je se samo pokazao korisnim u prvoj utakmici u finišu kada je držao loptu, da privedemo kraju meč. Ostalo loše, nije čak ni za rotacije.
Krunić je igrač za Udinese i sl., iako protiv ovih levata tipa Celtic, Zvijezda i sl. može igrati. Hauge je pročitan i preumoran, vjerovatno i više ne igra jer je odigrao 20ak utakmica i odradio dva puta pripreme (zbog covida) u Norveškoj prije dolaska.
Mandžo nije igrao punih 10mj, a prije toga godinu neozbiljnog fudbala. On je veliki fajter i sigurno će se pokazati puno bolji nego ovo do sada.
Theo sviju nervira sa svojom nonšalantnom igrom u odbrani, te sa ovim dajvovima, samo se čeka kada će mu neko obe noge polomit.
Meite je bio rezerva i kod seoskog trenera GP-a u Torinu, on je se samo pokazao korisnim u prvoj utakmici u finišu kada je držao loptu, da privedemo kraju meč. Ostalo loše, nije čak ni za rotacije.
Krunić je igrač za Udinese i sl., iako protiv ovih levata tipa Celtic, Zvijezda i sl. može igrati. Hauge je pročitan i preumoran, vjerovatno i više ne igra jer je odigrao 20ak utakmica i odradio dva puta pripreme (zbog covida) u Norveškoj prije dolaska.
Mandžo nije igrao punih 10mj, a prije toga godinu neozbiljnog fudbala. On je veliki fajter i sigurno će se pokazati puno bolji nego ovo do sada.
Theo sviju nervira sa svojom nonšalantnom igrom u odbrani, te sa ovim dajvovima, samo se čeka kada će mu neko obe noge polomit.
- Beduin
- Kontakt:
Milunovic i Rodic im nece igrati u uzvratnoj utakmici, ako to ista znaci.
Tanko i veceras, uzasno iznosimo loptu i kreiramo napade vec nekoliko utakmica, oslanjamo se na neki maestralan prodor Thea i lijevih krila ili Ibrin potez koji ce rijesiti utakmicu, sve ostalo ide silaznom putanjom. Primamo konstantno golove pa i u tom segmentu smo pretanki, a i to,e doprinosi nasa sredina.
Ja vec strahujem za naredne utakmice u prvenstvu, jer cemo mi svakako Zvezdu proci pa dalje sta bude.
Bilo mi je drago za Mandzin dolazak, ali on vec dugo ne igra ozbiljan ili ikakav fudbal i totalno je van forme, a poklopilo se i da cijeli tim je relativno pao pa ni za njega upotrebljivih lopti. Ali se moraju dohavizati cim prije dok se nije zabrljavo sve do sad dobro odradjeno.
Tanko i veceras, uzasno iznosimo loptu i kreiramo napade vec nekoliko utakmica, oslanjamo se na neki maestralan prodor Thea i lijevih krila ili Ibrin potez koji ce rijesiti utakmicu, sve ostalo ide silaznom putanjom. Primamo konstantno golove pa i u tom segmentu smo pretanki, a i to,e doprinosi nasa sredina.
Ja vec strahujem za naredne utakmice u prvenstvu, jer cemo mi svakako Zvezdu proci pa dalje sta bude.
Bilo mi je drago za Mandzin dolazak, ali on vec dugo ne igra ozbiljan ili ikakav fudbal i totalno je van forme, a poklopilo se i da cijeli tim je relativno pao pa ni za njega upotrebljivih lopti. Ali se moraju dohavizati cim prije dok se nije zabrljavo sve do sad dobro odradjeno.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Tomori ako ovako nastavi nikako ne moze biti preskup. Za koliko ti računaš da možeš kupiti dobrog stopera?Zenga je napisao/la: ↑18 feb 2021, 21:48Tomori je preskup, a Kalulu još jednom pokazao da je značajno bolji CB nego RB. Za Dalota ima vremena, tek 21 god, nova liga, ovo-ono, ako je max 12M isplati se.
Il Club più titolato al mondo!
Tonali
za 30 miliona momak je krađa a tek ima 20 godina
Ako vi mislite da je Tomori preskup onda koga bi trebalo dovesti nema solidnog stopera ispod 30 miliona kamoli vrsnog koji košta 60-70 miliona minimalno.
Tomori ce biti odlican kad se potpuno adaptira a tek mu je 23.
Nadam se da će Ibra dobiti sansu u uzvratu da natrpa ovaj smijesni klub iz Srbije upravo zbog ovog nacionalizma i psovanja.

Ako vi mislite da je Tomori preskup onda koga bi trebalo dovesti nema solidnog stopera ispod 30 miliona kamoli vrsnog koji košta 60-70 miliona minimalno.
Tomori ce biti odlican kad se potpuno adaptira a tek mu je 23.
Nadam se da će Ibra dobiti sansu u uzvratu da natrpa ovaj smijesni klub iz Srbije upravo zbog ovog nacionalizma i psovanja.
Mah kao da se Ibri hebe sto ga neki idiot proziva ili ti ga vrijedja,eto to je njemu najvece dostignuce u zivotu sto je uspio biti na 20-ak metara od Zlatana.
Nema uopste potrebe za Tomorijem pored Kalulua, koji je 3 godine mladji. Naravno da ima oscilacija u igri jednog 20-godisnjaka koji je svega par nastupa imao, ni Cannavaro nije bio Cannavaro kojeg pamtimo sa 20, kamoli Kalulu. Milan nema 30M da baci na stopera, koji je istog nivoa kao Kjaer-Romagnoli, iako je mnogo brzi od obadvojice - ali je i Kalulu. Tu je i Gabbia kao solidan backup, nista losiji od Musake koji je placen gotov 20M + astronomska plata prema Gabbiji, Kalulu i ostalim golobradim mladicima. Tomori ce, kao i svi PL igraci, traziti bijesnu platu. Milanu je puno potrebnije recimo desno krilo, nego novi CB/Tomori.
Probudim se i vidim ozlijeđen Bena. Pa dokle više sa ovim baxuzlukom
A i igra izgleda nije bila vrijedna buđenja rano. 

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Brate moj lijepi itekako ima potrebe. Romagnoli ima Minu za agenta , a Kjaer svako malo ozlijeđen. Ako bude kakvih problema oko obnove ugovora za Romagnolia sad na ljeto prodat ce ga, a sto se tiče Tomoria momak ima mnogo mnogo prostora za napredak i lagano moze postati CB koji kosta 80-90 miliona sutra.Što se tiče plate nista ne brini jer ako ga otkupe a po svemu sudeći hoce on ce dobiti ugovor od 5 godina sa 1 do 2 miliona platom godisnje.Zenga je napisao/la: ↑18 feb 2021, 23:07Nema uopste potrebe za Tomorijem pored Kalulua, koji je 3 godine mladji. Naravno da ima oscilacija u igri jednog 20-godisnjaka koji je svega par nastupa imao, ni Cannavaro nije bio Cannavaro kojeg pamtimo sa 20, kamoli Kalulu. Milan nema 30M da baci na stopera, koji je istog nivoa kao Kjaer-Romagnoli, iako je mnogo brzi od obadvojice - ali je i Kalulu. Tu je i Gabbia kao solidan backup, nista losiji od Musake koji je placen gotov 20M + astronomska plata prema Gabbiji, Kalulu i ostalim golobradim mladicima. Tomori ce, kao i svi PL igraci, traziti bijesnu platu. Milanu je puno potrebnije recimo desno krilo, nego novi CB/Tomori.
- muha milanez
- Kontakt:
Tomori i Kalulu su zalog za budućnost.
Baš je težak ta Riola, gledaj koliko se oteglo oko Donnarume, još ako bude i za Roma..
Hakan isto baš se odužilo, bezveze se unosi nemir u ekipi sad kad je ključni dio sezone.
Baš je težak ta Riola, gledaj koliko se oteglo oko Donnarume, još ako bude i za Roma..
Hakan isto baš se odužilo, bezveze se unosi nemir u ekipi sad kad je ključni dio sezone.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Tomori ima 5M Euroa godisnje u Chelsea, nema sanse da ce pristati na platu od 1-2M. Ima jos 3 i po godine ugovora tamo, evo Hakan koji je najefikasniji igrac kluba zeli slicnu platu, pa mu je klub nije u stanju ponuditi. Romagnoli ima dobar status u klubu i nema frke oko njegovog ugovora. Sve u svemu nema potrebe za preskupim Tomorijem, pored zivog i spremnog Kalulua, koji je tri godine mladji, i igra za kikiriki, te doveden za isti - ali ne i mnogo losiji trenutno - te ima ca. potencijal kao i Tomori. Tomori nikako ne moze biti zamjena Kjaeru, jer je danac lider i kapiten solidne repke, iskusan covjek sa stotinjak nastupa za repku, te solidno iskustvo iz Serie A, kao i medjunarodno. Otkad je Kjaer stigao, odbrana i ekipa je zbila redove, sto i nije slucaj sa Tomorijem, naravno jer su drugaciji profil CB-a, igraca i covjeka.
Logicno je da bude natezanja oko ugovora sa Raiolom i njegovim klijentima, pogotovo sad kad su u prilici da se plasiraju u CL, pa mozda cak i nekom ludom srecom umijesaju u borbu za Scudetto. Srecom Milan ima jokera u vidu Maldinija, kada takva igracka i ljudska gromada progovori, slusa se
Logicno je da bude natezanja oko ugovora sa Raiolom i njegovim klijentima, pogotovo sad kad su u prilici da se plasiraju u CL, pa mozda cak i nekom ludom srecom umijesaju u borbu za Scudetto. Srecom Milan ima jokera u vidu Maldinija, kada takva igracka i ljudska gromada progovori, slusa se

Brate jedno je Chelsea koji svima daje ogromne plate a drugo je Milan i Tomori je sam svjestan da nece imati ogromnu platu , ali njemu je sad bitno da igra a ne da propada.Dužina ugovora nema nikakve veze s ovim jer Milan ima pravo da ga otkupi.
Btw Hakan je nakreativniji i vjerovatno najbolji igrac Milana u ovom trenutku

Neka Raiola zatrazi neku veliku platu za Roma i vidjet ces kako nema frke. Sto se tiče Kalulua on je jos uvijek zelen, a kod defanzivaca vazi pravilo sto stariji to bolji. Trenutno Tomori ne moze da zamijeni Kjaera , ali moci ce kroz izvjesno vrijeme. Sve je super to sto si naveo za Kjaera ali covjek je podložan povredama i upitno je koliko ce u narednom periodu moci igrati bez da se povrijedi.Zenga je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:46Romagnoli ima dobar status u klubu i nema frke oko njegovog ugovora. Sve u svemu nema potrebe za preskupim Tomorijem, pored zivog i spremnog Kalulua, koji je tri godine mladji, i igra za kikiriki, te doveden za isti - ali ne i mnogo losiji trenutno - te ima ca. potencijal kao i Tomori. Tomori nikako ne moze biti zamjena Kjaeru, jer je danac lider i kapiten solidne repke, iskusan covjek sa stotinjak nastupa za repku, te solidno iskustvo iz Serie A, kao i medjunarodno.
Raiola je najgori moguci fudbalski agent za pregovarati bez obzira ko se nalazio sa suprotne strane. Nema tu Maldini previse utjecaja na njega jednostavno Raiola je tezak lik da nije Donnaruma bi dosad vec potpisao ugovor.Zenga je napisao/la: ↑19 feb 2021, 10:46Logicno je da bude natezanja oko ugovora sa Raiolom i njegovim klijentima, pogotovo sad kad su u prilici da se plasiraju u CL, pa mozda cak i nekom ludom srecom umijesaju u borbu za Scudetto. Srecom Milan ima jokera u vidu Maldinija, kada takva igracka i ljudska gromada progovori, slusa se![]()
Lukaku se od Raiole rastao jer je Lukaku zelio ici u Chelsea a ovaj sve rijesio s Unitedom bez njegovog znanja.
- Beduin
- Kontakt:
Nadam se da ce onaj cetnicki klub drakonski kazniti i izbaciti ih iz Evropskih takmicenja i za narednu sezonu jer su prekrsili i sigurnosni protokol i ove uvrede na nacionalnoj i vjerskoj osnovi. **** samo treba kaznjavati, a kad ne igraju Evropu onda materijalno tonu jos vise.
Protiv Intera Rebic treba poceti jer daleko vize pomaze Theu u odbrani, narocito jer je tamo Hakimi.
Protiv Intera Rebic treba poceti jer daleko vize pomaze Theu u odbrani, narocito jer je tamo Hakimi.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kako bi Milanu legao po desnoj strani ovaj Rafinha iz Leedsa.
Definitvno Rebić igra derbi jer se Hakimijev bok mora zatvoriti, no tom istom Hakimiju će trebati laso da zaustavi ultra ofanzivnog Thea
Meepo, složimo se da se nećemo složit, na ljeto ćemo znat ko je od nas pogodio, ma da i nije bitno
Poštujem tvoje mišljenje, iako se ne slažemo, kao i svih ostalih forumaša koji ne ismijavaju druge, nabijaju ih na nekakve kardane, i šta već nismo pročitali
Gdje nestade onaj lik, bio je za 10ke 

Meepo, složimo se da se nećemo složit, na ljeto ćemo znat ko je od nas pogodio, ma da i nije bitno

Mislis na shevceta ?Zenga je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:29Definitvno Rebić igra derbi jer se Hakimijev bok mora zatvoriti, no tom istom Hakimiju će trebati laso da zaustavi ultra ofanzivnog Thea![]()
Meepo, složimo se da se nećemo složit, na ljeto ćemo znat ko je od nas pogodio, ma da i nije bitnoPoštujem tvoje mišljenje, iako se ne slažemo, kao i svih ostalih forumaša koji ne ismijavaju druge, nabijaju ih na nekakve kardane, i šta već nismo pročitali
Gdje nestade onaj lik, bio je za 10ke
![]()
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Fiorentina - Spezia 3:0 

Ima li kakvog habera od naseg Roma? Jel sta bolje?
Buraz, kad nadjes vremena javi nam...
Buraz, kad nadjes vremena javi nam...
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Elhamdulillah. Hvala Allahu koji daje život i smrt, kao i bolest i zdravlje. Mene je iskušao sa onim što On smatra najboljim za mene.
A vama ovdje svima hvala na lijepim željama i porukama. Allah vam podario svako dobro. Amin!
Elhamdulillah, fizički sam svakim danom sve bolji. Ali zbog potresa mozga pijem razne tablete, ponajviše zbog glavobolje te česte dekoncentracije koja mi se dešava, ali dobro je.
Hvala vam još jednom na lijepim porukama.
A vama ovdje svima hvala na lijepim željama i porukama. Allah vam podario svako dobro. Amin!
Elhamdulillah, fizički sam svakim danom sve bolji. Ali zbog potresa mozga pijem razne tablete, ponajviše zbog glavobolje te česte dekoncentracije koja mi se dešava, ali dobro je.
Hvala vam još jednom na lijepim porukama.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- muha milanez
- Kontakt:
Evo nam se brat javio

Hvala Allahu da te sačuvao.

Hvala Allahu da te sačuvao.

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.