trebo ih je nama ostavitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 feb 2021, 11:20Nole je pobaco svoje kokice dosad
Jeb.en ovaj manijak, strasno mocno izgleda. Sve vise i vise me strah za nedjelju. Ni posteno se umorit nece.

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
trebo ih je nama ostavitiLlullSergio je napisao/la: ↑19 feb 2021, 11:20Nole je pobaco svoje kokice dosad
Jeb.en ovaj manijak, strasno mocno izgleda. Sve vise i vise me strah za nedjelju. Ni posteno se umorit nece.
Grijesi jer ga ovaj ubi u pojam. Dok poen krene Medo zagospodari osnovnom linijom, vidis da je jedini nacin da Tsitsipas dodje do poena ako skine 3 linije uzastopno. I sto je pogrijesio vise je nemoc, vec bilo sta drugo.
Nadam se da te je ovaj meč natjerao da promijeniš mišljenje, i počneš više cijeniti ruskog bullshiteraValencia je napisao/la: ↑18 feb 2021, 17:41Mislio sam ono sto sam napisao.bodi123 je napisao/la: ↑18 feb 2021, 12:51Da ti nisi zamijenio njih, Medvedev i kraće razmjeneValencia je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:42Jedino imam osjecaj da bi za Djokovica Cipi bio za nijansu tezi protivnik, upravo radi njegove izdrzljivosti i mogucnosti da vraca sve zivo. Imam utisak da Novak nije fizicki spreman za fizicki iscrpljujuce finale, te bi mu fizicki manje zahtjevan duel protiv Medvedeva, sa kracima razmjenama, vise odgovarao.
@talični
institucijo![]()
![]()
Cipi je dobio protiv Nadala skoro svaku duzu razmjenu a znamo da od Nadala nema niko jaci u dugim razmjenama. To je pokazatelj da ima raznovrsne udarce i ekstremno ubrzanje i izdrzljivost.
Da slikovito objasnim, Medvedev je u stanju vratiti 2 Noletova ubitacna forhenda a Cipi moze vratiti 3, jer je brzi igrac.
Smatram da su u ovom trenutku Cipi i Medo tu negdje u pet deka, ali bi Noletu malo vise odgovarao Medo radi stila igre.
Moja prognoza za titulu:
Nole 50%
Cipi 30%
Medo 20%
Cipi vs Medo 50-50
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.