FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Odoh na Džuma namaz, dok dođem hoću pojačanje. Ili neka klub izda saopćenje, zašto nema pojačanja. 

Što bi nam trebalo više igrača? Imamo previše igrača u rosteru, nisu dovedeni da bi grijali klupu 3-4 godine. Stručni štab je poslao na posudbe igrače za koje smatra da neće imat mjesta ove sezone. Da su se htjeli riješit Milanovića, Dala ili Zinedina, njih bi poslali negdje, a ostavili bi u rosteru Kurdića i Resića. Znaju ljudi šta planiraju, ako Vinko vjeruje u ovu ekipu, ko sam ja da ne vjerujem? Do sad je pokazao da je vrijedan povjerenja. Nismo mu vjerovali kad je gurnuo Dupovca od prvog dana, kad je Salčina vratio na beka, kad je uvodio Hebiba a ovaj zabijao... Pokažimo malo vjere čovjeku koji od dolaska u klub ima dva poraza u zvaničnim utakmicama, nijedan od domaćih protivnika.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Nista nisu platili,4mjeseca plate nema,I nezzz se kad ce biti,i ti ne lupaj, prvo se raspitaj malo,ja sam dobio porvrdu od pet igraca,znam da nije mjesto da se iznose ovakve stvari,al vidim hoce neki neka pojacanja,a postojece obaveze ne izmierujemo

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Ako imas ti je to pet igrac potvrdilo dali znaju koji je razlog pa nema plata.
Dalije problem
NAM USAO U FINANCISKU KRIZU
NAM DIZE RUKE
PROBLEM PREBACIBANJA NOVCA PREKO BANKE
NISU LEGLE PARE ID UEFE
ZASTO TATAR NIJE NAPUSTAO KLUB FOR FREE POSTO JE NOVO PRAVILO DA IGRAC NAKON druge ne isplacene plate moze raskinut ugovor svi znamo da se tukao da dobije raskid
Stvarno si me nasikirao i volio bi da odgovoris ako znas
Novi Petak nema nista za golmana, Dala, napadaca nista novo u Cometu.
Ja fakat neznam sta je razlog,samo znam da nisu dobili platu vec 4mjesaca,sve sto bi ti rekao mimo ovoga slagao bi,razloge treba traziti na drugoj adresiPitar6785 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 11:59Ako imas ti je to pet igrac potvrdilo dali znaju koji je razlog pa nema plata.
Dalije problem
NAM USAO U FINANCISKU KRIZU
NAM DIZE RUKE
PROBLEM PREBACIBANJA NOVCA PREKO BANKE
NISU LEGLE PARE ID UEFE
ZASTO TATAR NIJE NAPUSTAO KLUB FOR FREE POSTO JE NOVO PRAVILO DA IGRAC NAKON druge ne isplacene plate moze raskinut ugovor svi znamo da se tukao da dobije raskid
Stvarno si me nasikirao i volio bi da odgovoris ako znas

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Ljudi, necu Vas lagat, loše je stanje. Cuo sam se maloprije sa nekim legendama kluba, kazu mrka kapa, navodno nismo imali para za jednog straaaaašnog talenta iz Amerike.
-
- Kontakt:
Da, u pravu si.. derbi ima svoja pravila.Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:05Tesko da derbi moze biti pokazatelj icefa jer tu nema pravila. Hajp je derbi, uvijek bio, i rijetko kad je pobjeda zagarantovana bilo kojoj ekipi...
Ako ih dobijemo, to je sjajno zbog eventualnih + 12. Da ne bide da trazim alibi, isto cu reci da derbi nije mjerilo sve i da ih ubijemo 0:4 dole...

Teško je garantirati pobjedu, pogotovo jer je to za njih utakmica sezone.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
- robertkosar
- Kontakt:
Hahahahahaha kesoljubov i rundin talenatBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:07Ljudi, necu Vas lagat, loše je stanje. Cuo sam se maloprije sa nekim legendama kluba, kazu mrka kapa, navodno nismo imali para za jednog straaaaašnog talenta iz Amerike.

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
On ima profil na Cometu ali iz 2018 kad je otisao u Liverpool.

- BijeliBordo1946
- Kontakt:
robertkosar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:18Hahahahahaha kesoljubov i rundin talenatBijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:07Ljudi, necu Vas lagat, loše je stanje. Cuo sam se maloprije sa nekim legendama kluba, kazu mrka kapa, navodno nismo imali para za jednog straaaaašnog talenta iz Amerike.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Bas tako, zato kazem, nama je pobjeda vazna da odemo na +12, s tim bi bili blize tituli jedno 20 %Bordo23 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:13Da, u pravu si.. derbi ima svoja pravila.Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:05Tesko da derbi moze biti pokazatelj icefa jer tu nema pravila. Hajp je derbi, uvijek bio, i rijetko kad je pobjeda zagarantovana bilo kojoj ekipi...
Ako ih dobijemo, to je sjajno zbog eventualnih + 12. Da ne bide da trazim alibi, isto cu reci da derbi nije mjerilo sve i da ih ubijemo 0:4 dole...
Teško je garantirati pobjedu, pogotovo jer je to za njih utakmica sezone.
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
Majstore, plata im je trebala leci do 15 februara za Januar, Decembar i Novembar. Znas kako me zanima ko su ti momci koji se zale da im kasni plata 10 dana.
Hoces mak na konac kasnilo im se do prije 15 dana zbog prenosa sredstava za August, Septembar i Oktobar sto se trebalo platiti u novembru jos. To nije uplacano i zbog toga se duguje poreskoj.
Molim te mozes li reci ko ti je rekao?
HeHehehe da nije smijesno bilo bi zalosno,cuj kasni im plata 10 dana,za posljwdnja 3 mjeseca,plac,e tugo moja,nije bitno ko je rekao, ako nije tacno provjeri sam ako imas izvorOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:26Majstore, plata im je trebala leci do 15 februara za Januar, Decembar i Novembar. Znas kako me zanima ko su ti momci koji se zale da im kasni plata 10 dana.
Hoces mak na konac kasnilo im se do prije 15 dana zbog prenosa sredstava za August, Septembar i Oktobar sto se trebalo platiti u novembru jos. To nije uplacano i zbog toga se duguje poreskoj.
Molim te mozes li reci ko ti je rekao?

Znamo li napadaca za derbi ili cekamo 45min pred utakmicu? Ili tek treba da dodje heheha a a ahhe ha he ahe
NEMA NAZAD
Ja kad sam bio protiv Kesoljuba, uprava ga podrzavala i dao sam mu taj nadimakAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:23ja kad sam bio kontra kesoljuba, ti si reko da je fatos gotovPantelija je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:15Ja kada sam bio protiv kešoljuba pola vas nije smjelo uvi na forumAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2021, 08:06
eh al si me poklopio. svaka cast. al da je fatos ostao ne bi ti bio onlajn. tad bi bio dezurni vinko jer je on = kesoljub

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ZnO Red, sta je problem, vracaj leDZende izGibosmo hehe
Dugo se Osim pokušavao izboriti za svoje mjesto pod suncem, a kada ga je početkom 1960-ih našao, došla je čuvena Afera Planinić i jednogodišnja suspenzija, službeno zbog namještanja utakmica
-
- Kontakt:
E tugo moja, bitno je itekako ko je rekao. Ako ti je neko rekao, nema te cega strah biti. Sto sakrivas imena? Kako te nije stid?RedEvil je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:38HeHehehe da nije smijesno bilo bi zalosno,cuj kasni im plata 10 dana,za posljwdnja 3 mjeseca,plac,e tugo moja,nije bitno ko je rekao, ako nije tacno provjeri sam ako imas izvorOsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:26
Majstore, plata im je trebala leci do 15 februara za Januar, Decembar i Novembar. Znas kako me zanima ko su ti momci koji se zale da im kasni plata 10 dana.
Molim te mozes li reci ko ti je rekao?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bhfanatic14, boki86, bvsic, keli, Lavcina, Sinfoc1986 i 51 gost.