FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

zagor1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2021, 12:49

Kako vole da dodju odjednom i da nam objasne kako nema plata hahah nemojte da se brinete sto se plata tice i mirno spavajte znam da bi mnogi volili da je ovo istina al sacekajmo jos malo pa da vidimo vase lazi kao svaki put kad su pripreme. Cuj reklo mu 5 igraca da nema plata dok je moj info totalno drugaciji

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 19 feb 2021, 12:52

zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 12:49
Kako vole da dodju odjednom i da nam objasne kako nema plata hahah nemojte da se brinete sto se plata tice i mirno spavajte znam da bi mnogi volili da je ovo istina al sacekajmo jos malo pa da vidimo vase lazi kao svaki put kad su pripreme. Cuj reklo mu 5 igraca da nema plata dok je moj info totalno drugaciji
Hoces da ti ja kazem ko mu je izvor! Jedan od trenera iz OP-a. Guzice bi dali samo da oblate sada sve od reda zbog dolaska Talijana.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 feb 2021, 12:52

zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 11:11
Izasli su u javnost i rekli da se Handzic oporavlja od povrede do su neki govorili da bojkotuje takodjr i da je proces registracije o skupljanja dokumenata za Cmiljanica u toku ne kontam sto se od svega prave teorije zavjere.
Mistery :shh: :kafa:

Ti je uvijek modernije stavit nego da napises "ne znam"
A vole kuhat raja dosadno im, pogotovo za likove koje mrze
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Feridaga
Kontakt:

Post Postao/la Feridaga » 19 feb 2021, 12:54

Što bi rekao mudar i pametan insan ne gledaj sta piše nego ko.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2021, 12:55

OsmaDolazi je napisao/la:
19 feb 2021, 12:52
zagor1987 je napisao/la:
19 feb 2021, 12:49
Hoces da ti ja kazem ko mu je izvor! Jedan od trenera iz OP-a. Guzice bi dali samo da oblate sada sve od reda zbog dolaska Talijana.
Ma nek laju kerovi znam ko je meni izvor al nisam poletio kao oni da pisem imal plata il nema al ovo nasladjivanje je odron nek nam se napuse kolektivno. Nisam ni ja zadovoljan prelaznim rokom al sta sad treba da izmisljam za plate,da pricam da je rasulo itd

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 19 feb 2021, 12:56

Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Izasli su u javnost i rekli da se Handzic oporavlja od povrede do su neki govorili da bojkotuje takodjr i da je proces registracije o skupljanja dokumenata za Cmiljanica u toku ne kontam sto se od svega prave teorije zavjere.

Ma smijesna prica vise o platama. Kasnilo se vjerovatno ce se kasniti upravo zbog uplata iz Vijetnama. Red Devil znas li ko placa Cioofia i kolika mu je plata data da ustroji Akademiju i omladinski pogon? Jesu ti i to rekli? Jesuli ti rekli da ne postoji osoba koja vise prima u kompletnom klubu pa im krivina sto rade za 1500KM.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 feb 2021, 12:58

19 feb 2021, 12:56
Denchi je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:

Ma smijesna prica vise o platama. Kasnilo se vjerovatno ce se kasniti upravo zbog uplata iz Vijetnama. Red Devil znas li ko placa Cioofia i kolika mu je plata data da ustroji Akademiju i omladinski pogon? Jesu ti i to rekli? Jesuli ti rekli da ne postoji osoba koja vise prima u kompletnom klubu pa im krivina sto rade za 1500KM.
Ma otkaze im podijeliti i onako blage sa zivotom nemaju pa nek laju negdje drugo

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2021, 13:03

Gledam neke stare slike HZ i vidim sliku Kimuna.
Zna li neko gdje je taj čovjek, jel živ.? Nikad posle rata više nisam čuo za njega.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 19 feb 2021, 13:04

@RedEvil i da je istina to sto baljezgas evo 2 dana, kako mozes ovakve stvari pisat po javnoj platformi **** ti ti mrve koje si jeo, jel te stid bolan, sta pokusavas ovim. Ako nemas neki dokaz zacepi a ne baljezgat evo 2 dana bez prestanka. Igracu je zabranjeno da prica takve stvari, ko si ti da tebi neko iznosi inf iz kluba i da ih plasiras na forum, sta pokusavas bolan, biti neki insajder ili da oni tamo imaju materijala da nas prcaju, sta pokusavas ? Nemoj nam ti otvarat oci jer nije na nama da se brinemo oko finansija u klubu, mi smo tu da pratimo igre nasem tima a ne da zavlacimo nos gdje nam nije mjesto, propali doktoru.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 feb 2021, 13:14, ukupno mijenjano 2 puta.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 feb 2021, 13:09

Zasto ste se toliko uzbudili oko plata kad jednostavno i sami mozete provjeriti, samo sekundu.

@Zip @benko jel legla kola i cips?
NEMA NAZAD

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 19 feb 2021, 13:13

19 feb 2021, 12:47
RedEvil je napisao/la:
19 feb 2021, 12:38
19 feb 2021, 12:26

Majstore, plata im je trebala leci do 15 februara za Januar, Decembar i Novembar. Znas kako me zanima ko su ti momci koji se zale da im kasni plata 10 dana.
Hoces mak na konac kasnilo im se do prije 15 dana zbog prenosa sredstava za August, Septembar i Oktobar sto se trebalo platiti u novembru jos. To nije uplacano i zbog toga se duguje poreskoj.

Molim te mozes li reci ko ti je rekao?
HeHehehe da nije smijesno bilo bi zalosno,cuj kasni im plata 10 dana,za posljwdnja 3 mjeseca,plac,e tugo moja,nije bitno ko je rekao, ako nije tacno provjeri sam ako imas izvor :thumbup: :salut:
E tugo moja, bitno je itekako ko je rekao. Ako ti je neko rekao, nema te cega strah biti. Sto sakrivas imena? Kako te nije stid?
Nije mu niko rekao, izmišlja frajer. Za osnovne stvari pare imaju, nema za nešto veća ulaganja jer ni nas kriza nije zaobišla.

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 feb 2021, 13:17

amypitar je napisao/la:
19 feb 2021, 13:03
Zna li neko gdje je taj čovjek, jel živ.? Nikad posle rata više nisam čuo za njega.
Viđao sam ga na Koševu od 1996 do 1998, poslije ga više nisam viđao niti sam šta cuo o njemu.Baš i mene zanima gdje je on.

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 19 feb 2021, 13:19

Hiros?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

OsmaDolazi
Kontakt:

Post Postao/la OsmaDolazi » 19 feb 2021, 13:21

holyman je napisao/la:
19 feb 2021, 13:09
Zasto ste se toliko uzbudili oko plata kad jednostavno i sami mozete provjeriti, samo sekundu.

Ma nije uredu brate ovakvo pljuvanje. Evidentno nisu cista posla. Namjerno se pokusava proturiti prica pred derbi i sada od kako je Talijan dosao da nam je rasulo. A stanje je daleko od istine. Pojedini misle da smo kao Zvezda da imamo drzavu iza sebe, da imamo novca kao oni i da smo drzavni projekat. MA NISMO! I to treba biti svima jasno. Sa onim novcem kojim baratamo radimo za ocjenu 4/5. Lahko je provjeriti koliko smo mi uplatili poreza zadnjih 5 godina a koliko ostali. I onda neki kazu nama budjet 10 miliona. Pa jeste ali mi upalatimo (Lupam 2.5mil poreza a Zeljo, Zrinjski, Tuzla zajedno milion. Sad zamislite sta bise moglo da radimo kao oni. A ne radimo jer gazda o tome nece da cuje.

Ima puno prostora za napredak pogotovo na komunikaciji sa navijacima, omladinskom, pogonu i akademiji, ali vide to svi. Niko nije budala. Eto onako Nam doveo Cioffia da mu daje plate a ovaj da *rka k*rac. Halo ba kapitalizam je ovo, jede te ako ne znas raditi posao. To zna Sabra koliko god je pojedini mrzili.

Dalje mi smo se vec proslo ljeto pripremili za odlazak Tatara i Rahmana jer je takav plan bio, ali nije bilo kupaca. Tatar-Fanimo, Rahman-Zinedin (Dal). Pa moraju se i mladi igraci praiviti i prodavati. Zinedin se mora istrpiti jer ima dug ugovor za koji je placana pristojna odsteta.

Sabura malo pa da se koljemo nakon 3 prva kola. Tu cemo rezimirati utiske, a do tada.

Sportski pozdrav šampioni.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 feb 2021, 13:29

Historicar je napisao/la:
19 feb 2021, 13:17
amypitar je napisao/la:
Viđao sam ga na Koševu od 1996 do 1998, poslije ga više nisam viđao niti sam šta cuo o njemu.Baš i mene zanima gdje je on.
Jel moguće da niko o njemu ništa ne zna.
Volio bi znati bar jel živ.

Pitar1946
Kontakt:

Post Postao/la Pitar1946 » 19 feb 2021, 13:35

Pricali ili ne pricali ziva istina je da nema plata i Henba direktno mi je rekao....

edRed
Kontakt:

Post Postao/la edRed » 19 feb 2021, 13:37

amypitar je napisao/la:
19 feb 2021, 13:29
Historicar je napisao/la:
19 feb 2021, 13:17
amypitar je napisao/la:
Jel moguće da niko o njemu ništa ne zna.
Volio bi znati bar jel živ.
Informacije s drugog foruma bar novije od tih (2009-10) :D :
slika

Haver !
Kontakt:

Post Postao/la Haver ! » 19 feb 2021, 13:39

Da se ne bi ja poslije prozivao i da mi se ne bi riječi ubacivale u usta(jer nije higijenski :mrgreen: ), da odmah razjasnim da nisam spominjao plate niti to "ima para-nema para" općenito, niti znam o tome.
Moj post se odnosio isključivo na dugovanje prema poreznoj koje je svejsno ili nesvjesno uzrokovao bivši uposlenik kluba koje je došlo neplanirano i nije mala cifra, a prioritet je za isplatiti, što je direktno rezultiralo lošem prelaznom roku i ovom čekanju za Cmiljanića.
Zadnja izmjena: Haver !, dana/u 19 feb 2021, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 19 feb 2021, 13:39

19 feb 2021, 13:21
holyman je napisao/la:
19 feb 2021, 13:09

Ma nije uredu brate ovakvo pljuvanje. Evidentno nisu cista posla. Namjerno se pokusava proturiti prica pred derbi i sada od kako je Talijan dosao da nam je rasulo. A stanje je daleko od istine. Pojedini misle da smo kao Zvezda da imamo drzavu iza sebe, da imamo novca kao oni i da smo drzavni projekat. MA NISMO! I to treba biti svima jasno. Sa onim novcem kojim baratamo radimo za ocjenu 4/5. Lahko je provjeriti koliko smo mi uplatili poreza zadnjih 5 godina a koliko ostali. I onda neki kazu nama budjet 10 miliona. Pa jeste ali mi upalatimo (Lupam 2.5mil poreza a Zeljo, Zrinjski, Tuzla zajedno milion. Sad zamislite sta bise moglo da radimo kao oni. A ne radimo jer gazda o tome nece da cuje.

Ima puno prostora za napredak pogotovo na komunikaciji sa navijacima, omladinskom, pogonu i akademiji, ali vide to svi. Niko nije budala. Eto onako Nam doveo Cioffia da mu daje plate a ovaj da *rka k*rac. Halo ba kapitalizam je ovo, jede te ako ne znas raditi posao. To zna Sabra koliko god je pojedini mrzili.

Dalje mi smo se vec proslo ljeto pripremili za odlazak Tatara i Rahmana jer je takav plan bio, ali nije bilo kupaca. Tatar-Fanimo, Rahman-Zinedin (Dal). Pa moraju se i mladi igraci praiviti i prodavati. Zinedin se mora istrpiti jer ima dug ugovor za koji je placana pristojna odsteta.

Sabura malo pa da se koljemo nakon 3 prva kola. Tu cemo rezimirati utiske, a do tada.

Sportski pozdrav šampioni.
Ma generalno ljudi uzimaju forum za ozbiljno, ne znam iz kojeg razloga i mnogo se pale.
Udje lik sa 13 postova i kaze nema plata, 20 korisnika ga citira i pokrene se diskusija bez razloga.
Pa samo po ovim laznim insajderima zadnja 4 mjeseca si mogao vidjeti koja sprdnja vlada forumom. Meni vecinom ovo sluzi da trolam balavurdiju, kada me povezu sa husrefom jos mi draze, uvijek bude zabavno.
Eventualno jednom mjesecno se nadje neko s kim mozes normalno voditi dijalog, ovo ostalo je zayebancija. Cuj ono na forum upalo da pise kome kasni plata, a kome premije, a niposto da kaze odakle info :rol: , taj isti ni clanske nema.
Opusteno samo, bice titula, bice i evropa, nazalost ispast cemo ranije nego inace ali opet sve zavisi od vijetnamaca i ulaganja na ljeto.
NEMA NAZAD

BijeliBordo1946
Kontakt:

Post Postao/la BijeliBordo1946 » 19 feb 2021, 13:47

Feridaga je napisao/la:
19 feb 2021, 12:54
Što bi rekao mudar i pametan insan ne gledaj sta piše nego ko.
Sve si reko. :clap:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, MaroonBjelave, misstianopenaldo, Pitar6785 i 51 gost.