Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- JohnKeynes97
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Goleme su muke i kompleksi kad te ka.ra komsija 20 godina i nema namjeru da ga izvadi. Gledas ih u evropi na tv a ti u drugoj ligi,dovode Ibanjeza i ostale odlicne igrace za nase uslove a tebi je svrsavanje Radovac,osvajaju titule kao na traci a ti u historiji nista osvojio nisi. Dodjes pricas i smijes se Sarajevu a igras u Vrapcicima,ismijavas visestrukog prvaka Juge,visetrukog prvaka BIH koji redovno igra evropu a tebi krajnji domet sredina tabele ovo mogu samo napaceni vrapcicani al polako sacekajte kraj sezone nasi dragi vrapcicani. Nemojte da se nervirate plate su redovne tako da udari forumasa nisu nikom bitninekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
-
- Kontakt:
Tastatura sve trpi.zagor1987 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:52Goleme su muke i kompleksi kad te ka.ra komsija 20 godina i nema namjeru da ga izvadi. Gledas ih u evropi na tv a ti u drugoj ligi,dovode Ibanjeza i ostale odlicne igrace za nase uslove a tebi je svrsavanje Radovac,osvajaju titule kao na traci a ti u historiji nista osvojio nisi. Dodjes pricas i smijes se Sarajevu a igras u Vrapcicima,ismijavas visestrukog prvaka Juge,visetrukog prvaka BIH koji redovno igra evropu a tebi krajnji domet sredina tabele ovo mogu samo napaceni vrapcicani al polako sacekajte kraj sezone nasi dragi vrapcicani. Nemojte da se nervirate plate su redovne tako da udari forumasa nisu nikom bitninekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
-
- Kontakt:
Citav zivot te progone pa si i dalje tu. Napravis tri stadiona, te iste komsije nijedan. Ne stoji te niko od rata samo navijaci, ispadas, vracas se i dalje smo tu. Borba sa korupcijom, hijenama. Borba za prostor, izgubis omladinsku skolu, pravis je, nemas reflektore, stavljas reflektore. Nemas krov, narucis krov sam skupis pare.zagor1987 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:52Goleme su muke i kompleksi kad te ka.ra komsija 20 godina i nema namjeru da ga izvadi. Gledas ih u evropi na tv a ti u drugoj ligi,dovode Ibanjeza i ostale odlicne igrace za nase uslove a tebi je svrsavanje Radovac,osvajaju titule kao na traci a ti u historiji nista osvojio nisi. Dodjes pricas i smijes se Sarajevu a igras u Vrapcicima,ismijavas visestrukog prvaka Juge,visetrukog prvaka BIH koji redovno igra evropu a tebi krajnji domet sredina tabele ovo mogu samo napaceni vrapcicani al polako sacekajte kraj sezone nasi dragi vrapcicaninekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
Glavni ti argument sto igramo u Vrapcicima, pa evo neka igramo, kapacitet i prostor posjedujemo da napravimo tip top stadion za nase uslove sa svim popratnim sadržajima. Pricas o Ibanezu, pa oni sami tjeraju frajera, lik više minuta na pregledima ima već na terenu. Šabane jedan svaki put se upalite ko kutnjaci, svaka tema isto orangutani naskačete, mi se javimo na plate pises sta cemo tamo, mi se javimo na opcenito sa zayebancijom opet isto, odemo na rekonstrukciju gle čuda jedini pravimo stadion i opet sto pisemo tamo. Haj bola sjasite nije vasa svaka tema, pola tvojih zna sabane jedan da sam posten i objektivan, da imate top ekipu za nase uslove, da imate top akademiju, da vas nikad grad ne yebe. Sjaši samo..
Ti si naša ljubav jedina!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Vas stvarno kompleksi pucajunekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
Sabane prozivate svaki dan i dobijete odgovor sto se ti onda palis? Jest samo je vama tesko drugima je lako al ko vas ba hebe niste bitan faktor borite se i dalje koga boli neka stvar. Svaki dan nesto provocirate i ocekujete da vas se cuti cim vam se odgovori kao kakve tetkice cmizdritefudbalfudbal je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:03Citav zivot te progone pa si i dalje tu. Napravis tri stadiona, te iste komsije nijedan. Ne stoji te niko od rata samo navijaci, ispadas, vracas se i dalje smo tu. Borba sa korupcijom, hijenama. Borba za prostor, izgubis omladinsku skolu, pravis je, nemas reflektore, stavljas reflektore. Nemas krov, narucis krov sam skupis pare.zagor1987 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:52Goleme su muke i kompleksi kad te ka.ra komsija 20 godina i nema namjeru da ga izvadi. Gledas ih u evropi na tv a ti u drugoj ligi,dovode Ibanjeza i ostale odlicne igrace za nase uslove a tebi je svrsavanje Radovac,osvajaju titule kao na traci a ti u historiji nista osvojio nisi. Dodjes pricas i smijes se Sarajevu a igras u Vrapcicima,ismijavas visestrukog prvaka Juge,visetrukog prvaka BIH koji redovno igra evropu a tebi krajnji domet sredina tabele ovo mogu samo napaceni vrapcicani al polako sacekajte kraj sezone nasi dragi vrapcicaninekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43
Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
Glavni ti argument sto igramo u Vrapcicima, pa evo neka igramo, kapacitet i prostor posjedujemo da napravimo tip top stadion za nase uslove sa svim popratnim sadržajima. Pricas o Ibanezu, pa oni sami tjeraju frajera, lik više minuta na pregledima ima već na terenu. Šabane jedan svaki put se upalite ko kutnjaci, svaka tema isto orangutani naskačete, mi se javimo na plate pises sta cemo tamo, mi se javimo na opcenito sa zayebancijom opet isto, odemo na rekonstrukciju gle čuda jedini pravimo stadion i opet sto pisemo tamo. Haj bola sjasite nije vasa svaka tema, pola tvojih zna sabane jedan da sam posten i objektivan, da imate top ekipu za nase uslove, da imate top akademiju, da vas nikad grad ne yebe. Sjaši samo..
Zna li neko zašto su ovi forumski pitarski šabani ovako ražešćeni i nervozni

Priblizava sse start sezone, nervoza na vrhuncu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
Ali što bht ne uzme bar jednu utakmicu od platforme, to bi bilo super.
Fini prenosi na areni ovo prvo kolo nastavka.
Fini prenosi na areni ovo prvo kolo nastavka.
[/quote]
[/quote]
Hajde nam onda i ti usput objasni kakva je potreba za vrijedjanjem nekih ljudi (konkretno navijaca FKS) na temi Premijer liga BiH? Tebi se sve svodi na "vidi ih sto su se upalili", "sabani", "sad ce dezurni pitari" itd. itd.
Ima li sta konkretno o temi na kojoj pises ili je sav tvoj domet uvrijediti nekoga i na to dodati smajlije koji se smiju? Ubij nas kakvim argumentima, te uvrede su ravne klinji od 13 godina koji se svadja sa drugim klinjom od isto toliko godina.
Otisao nam je Tatar koji je od nastupa za reprezentaciju neprepoznatljiv i Rahmanovic kojeg ce Susic i vise nego dobro zamijeniti, dosao nam je Cmiljanic u napad kojem cu licno cestitati ako uspije biti losiji od Handzica u napadu. I hajde nam sada ti objasni kako smo to mi losiji nego u prvom dijelu. Evo meni konkretno jer ja sekunde nisam nervozan kao neki nasi koje si upratio na nasoj temi i samo se njih drzis.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Kako su nam danas ublehe vrapcicke vidim malo su nervozni svaki dan nas nesto spominju nadam se da ce ostat bez evrope i ove godine a hoce.
-
- Kontakt:
Kakvi bola kompleksi, boli me **** za vama bola, to sto vi hocete da ste nam bitni na silu ili bilo ko drugi je problem za strucnog promatranja. Kakvi bola vi, boli me kita za vas, u mojim ocima ste nebitni, iz ovih rijeci stojim, i ovo ti je najiskrenije.zagor1987 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:52Goleme su muke i kompleksi kad te ka.ra komsija 20 godina i nema namjeru da ga izvadi. Gledas ih u evropi na tv a ti u drugoj ligi,dovode Ibanjeza i ostale odlicne igrace za nase uslove a tebi je svrsavanje Radovac,osvajaju titule kao na traci a ti u historiji nista osvojio nisi. Dodjes pricas i smijes se Sarajevu a igras u Vrapcicima,ismijavas visestrukog prvaka Juge,visetrukog prvaka BIH koji redovno igra evropu a tebi krajnji domet sredina tabele ovo mogu samo napaceni vrapcicani al polako sacekajte kraj sezone nasi dragi vrapcicani. Nemojte da se nervirate plate su redovne tako da udari forumasa nisu nikom bitninekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
Kakve bola argumente da vašim glupanima pišem? Pa sve što znaju napisati je Vrapčići, stubovi ili kada ste baš u shizo formi (poput tebe takođe jednom) onda se dotičete rata, grada Mostara i Bijelog brijega. Takvima da nešto argumentovano pišem?Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:18Hajde nam onda i ti usput objasni kakva je potreba za vrijedjanjem nekih ljudi (konkretno navijaca FKS) na temi Premijer liga BiH? Tebi se sve svodi na "vidi ih sto su se upalili", "sabani", "sad ce dezurni pitari" itd. itd.
Ima li sta konkretno o temi na kojoj pises ili je sav tvoj domet uvrijediti nekoga i na to dodati smajlije koji se smiju? Ubij nas kakvim argumentima, te uvrede su ravne klinji od 13 godina koji se svadja sa drugim klinjom od isto toliko godina.
Otisao nam je Tatar koji je od nastupa za reprezentaciju neprepoznatljiv i Rahmanovic kojeg ce Susic i vise nego dobro zamijeniti, dosao nam je Cmiljanic u napad kojem cu licno cestitati ako uspije biti losiji od Handzica u napadu. I hajde nam sada ti objasni kako smo to mi losiji nego u prvom dijelu. Evo meni konkretno jer ja sekunde nisam nervozan kao neki nasi koje si upratio na nasoj temi i samo se njih drzis.
Hajde saberi se.
Kao sto sam i ocekivao. Hvala na "iscrpnom" odgovoru.Baader je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:23Kakve bola argumente da vašim glupanima pišem? Pa sve što znaju napisati je Vrapčići, stubovi ili kada ste baš u shizo formi (poput tebe takođe jednom) onda se dotičete rata, grada Mostara i Bijelog brijega. Takvima da nešto argumentovano pišem?Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:18Hajde nam onda i ti usput objasni kakva je potreba za vrijedjanjem nekih ljudi (konkretno navijaca FKS) na temi Premijer liga BiH? Tebi se sve svodi na "vidi ih sto su se upalili", "sabani", "sad ce dezurni pitari" itd. itd.
Hajde saberi se.

A sto se mene tice, samo sam odgovorio na vase provokacije. Zaboravio si da sam, ne jednom vec nekoliko puta napisao da cu prvi cestitati Velezu kad osvoji nesto i da cu i sam doci kod prijatelja na proslavu i kad nije Saraj'vo, nek' je vazda Velez. Sada procitaj moj post iznad ponovo pa barem pokusaj da mi odgovoris. Neces vjerovati, tice se teme na kojoj pisemo.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 19 feb 2021, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Promjeni dilera, taj ti daje los kvalitet.BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:04Vas stvarno kompleksi pucajunekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:43Dobiste li stadion za marku, ili jos niko da udijeli na ferhadiju marku sadake da bi mogli kupiti![]()
Još ste vi svoji, a tako se častite 

[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Mene prozovi za onaj dio gore gdje vaseg forumasa nazivam sabanom, pa procitaj ti kakve frajer nebuloze pise, nekakvog Ibaneza spominje, pa spominje stadion sto je smjesten u Vrapcicima. I nastavit cu pisat svakome da je saban, kad glavom ne razmislja.Miljacka je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:18Hajde nam onda i ti usput objasni kakva je potreba za vrijedjanjem nekih ljudi (konkretno navijaca FKS) na temi Premijer liga BiH? Tebi se sve svodi na "vidi ih sto su se upalili", "sabani", "sad ce dezurni pitari" itd. itd.
Ti si naša ljubav jedina!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.