FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ama koliiko para, toliko muzike. Simply!
- Osttribine
- Kontakt:
E svasta, upalili se najvise ovi koji se vole ubjedjivati sa navijacima ostalih klubova kako smo Real Madrid, mozda vam je najbolje onaj maloprije sioux objasnio kako su nas anamo oni sprdali za kasnjenje plata u ljeto 2019., mnogi nisu vjerovali pa na kraju igraci odbili na pripreme dok im se nisu plate uplatile.
A za ova vrijedjanja nas koji smo rekli nesto sto nije tajna mozete mi se qrca napusiti, j.ebo vas i husref i vinko i hadzija i omladinski pogon. Bar meni je samo FK Sarajevo bitno, dugogodišnji sam član kluba kao i svake sezone vlasnik sezonske ulaznice za Istok, a bgm s obzirom na svoje godine imam i dosta gostovanja iza sebe.
Vjerujte u sta hoćete kad vec ne želite u ono sto je istina, a sad poletite na ostale teme pa pricajte kako je sve extra nego mi smo valjda husrefoljupci pa eto cilj nam da unosimo nemir.
Niko od nas nije rekao da ćemo se ugasiti ili da necemo titulu osvojiti u koju ja i dalje vjerujem, ali trenutno stanje nije najbolje.
A za ova vrijedjanja nas koji smo rekli nesto sto nije tajna mozete mi se qrca napusiti, j.ebo vas i husref i vinko i hadzija i omladinski pogon. Bar meni je samo FK Sarajevo bitno, dugogodišnji sam član kluba kao i svake sezone vlasnik sezonske ulaznice za Istok, a bgm s obzirom na svoje godine imam i dosta gostovanja iza sebe.
Vjerujte u sta hoćete kad vec ne želite u ono sto je istina, a sad poletite na ostale teme pa pricajte kako je sve extra nego mi smo valjda husrefoljupci pa eto cilj nam da unosimo nemir.
Niko od nas nije rekao da ćemo se ugasiti ili da necemo titulu osvojiti u koju ja i dalje vjerujem, ali trenutno stanje nije najbolje.
Vidim pisano prije 11 godina.edRed je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:37Informacije s drugog foruma bar novije od tih (2009-10)amypitar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:29Jel moguće da niko o njemu ništa ne zna.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:17
Viđao sam ga na Koševu od 1996 do 1998, poslije ga više nisam viđao niti sam šta cuo o njemu.Baš i mene zanima gdje je on.
Volio bi znati bar jel živ.:
Al ne bitno hvala drug.
Jesu li Oremuš i Milicevic produžili 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
-
- Kontakt:
Ama kasnilo se i kasnit ce se. Sto neces to da shvatis, ali nemojte nam suplju prosipati kako se haman gasimo i da nisu plate vidjeli 6 mjeseci. Kako nije stid pojedine- Cuj 6 mjeseci. Pa Zeljini igraci tek prije 10ak dana primi platu od Jula pa niko i ne pomislja da napise da igraci hoce da bojkotuju. Jedini smo klub koji je ostavio plate kakve jesu zbog korone. I neko bi da se sada pokenja na sve to. Kome je u ovom trenutku Covida idealno. Nikome, ali se opet ima sasvim dovoljno da se isplacuju plate redovno.Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:53E svasta, upalili se najvise ovi koji se vole ubjedjivati sa navijacima ostalih klubova kako smo Real Madrid, mozda vam je najbolje onaj maloprije sioux objasnio kako su nas anamo oni sprdali za kasnjenje plata u ljeto 2019., mnogi nisu vjerovali pa na kraju igraci odbili na pripreme dok im se nisu plate uplatile.
Zanimljivost jedna je da se uvijek u Januaru i u Julu nadje par forumasa i napise kako se kasni sa platama. A fino Nam objasnio da u njegovom poslovanju ne postoje rijeci "kasnjenje plate".
Ti koji pricaju da smo Real Madrid pricaju u okvirima PLBiH. Za ostale klubove i uredjenje istih mi i jesmo Real Madrid i Bayern u jednome!!!
- hordasDoboj
- Kontakt:
ŠAMPIONI
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- Osttribine
- Kontakt:
Hajde opet vrati se na moj post pa procitaj sa razumijevanjem, ko kaze da se j.ebeno gasimo, procitaj zadnju recenicu koju sam napisao. Onda fino kazi igracima sta im je Nam rekao da u njegovom terminu ne postoji kasnjenje plata i da je to sto 4 mjeseca nisu dobili platu neka zezancija ili sta već.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:00Ama kasnilo se i kasnit ce se. Sto neces to da shvatis, ali nemojte nam suplju prosipati kako se haman gasimo i da nisu plate vidjeli 6 mjeseci. Kako nije stid pojedine- Cuj 6 mjeseci. Pa Zeljini igraci tek prije 10ak dana primi platu od Jula pa niko i ne pomislja da napise da igraci hoce da bojkotuju. Jedini smo klub koji je ostavio plate kakve jesu zbog korone. I neko bi da se sada pokenja na sve to. Kome je u ovom trenutku Covida idealno. Nikome, ali se opet ima sasvim dovoljno da se isplacuju plate redovno.Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:53E svasta, upalili se najvise ovi koji se vole ubjedjivati sa navijacima ostalih klubova kako smo Real Madrid, mozda vam je najbolje onaj maloprije sioux objasnio kako su nas anamo oni sprdali za kasnjenje plata u ljeto 2019., mnogi nisu vjerovali pa na kraju igraci odbili na pripreme dok im se nisu plate uplatile.
Zanimljivost jedna je da se uvijek u Januaru i u Julu nadje par forumasa i napise kako se kasni sa platama. A fino Nam objasnio da u njegovom poslovanju ne postoje rijeci "kasnjenje plate".
Ti koji pricaju da smo Real Madrid pricaju u okvirima PLBiH. Za ostale klubove i uredjenje istih mi i jesmo Real Madrid i Bayern u jednome!!!
Danas nam je divan dan
Pusite mu u svijece

Pusite mu u svijece

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Mene samo iritira ako se vec to sve desava sto niko ne izadje u javnost i kaze desio se porezni dug radi toga i toga, to nas je kostalo da ne budemo aktivniji na tržištu. Previse smo se zatvorili, otkako je korone nikom od novinarskih ekipa nije dozvoljen prilaz kampu i postavljaju sami sebi pitanja. Dal, Cmiljanic, Kanuric sa svime se kasni, objave za posudbe. Jel moguce da se to desava ljudima koji su do sad sve blagovremeno obavljali?
Ocekujem sad 'Ko si ti da se tebi oni pravdaju?' bla bla..
Bar bi zaustavili ove teorije zavjere.
Ocekujem sad 'Ko si ti da se tebi oni pravdaju?' bla bla..
Bar bi zaustavili ove teorije zavjere.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
-
- Kontakt:
Hahahahaha, pa citas li sta ti govorim. Igraci dobijaju platu svako 3 mjeseca ili ti ga po kvartalu(oni su takav ugovor potpisali). Usli su u 4.-ti mjesec da nisu dobili plate a to je zapravo 15 ak dana dalje od roka kada se inace isplacuje. Tako se igraci samo isplacuju. Treneri i administracija su na mjesecnoj bazi i vjerovanto ti je neko od njih provukao tu pricu jer se i njima kasni isto kao igracima. Neko ti prenosi da je belaj. Veci je belaj bio prije 15ak dana kada plate nije bilo puno vise od ta 4 mjeseca kada je nabijen poreski dug i kada se moralo pravdati Nam-u za auta i kada je nogiran rumeni pa se pokrilo, ali helem... Misli kako hoces.Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:07Hajde opet vrati se na moj post pa procitaj sa razumijevanjem, ko kaze da se j.ebeno gasimo, procitaj zadnju recenicu koju sam napisao. Onda fino kazi igracima sta im je Nam rekao da u njegovom terminu ne postoji kasnjenje plata i da je to sto 4 mjeseca nisu dobili platu neka zezancija ili sta već.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:00Ama kasnilo se i kasnit ce se. Sto neces to da shvatis, ali nemojte nam suplju prosipati kako se haman gasimo i da nisu plate vidjeli 6 mjeseci. Kako nije stid pojedine- Cuj 6 mjeseci. Pa Zeljini igraci tek prije 10ak dana primi platu od Jula pa niko i ne pomislja da napise da igraci hoce da bojkotuju. Jedini smo klub koji je ostavio plate kakve jesu zbog korone. I neko bi da se sada pokenja na sve to. Kome je u ovom trenutku Covida idealno. Nikome, ali se opet ima sasvim dovoljno da se isplacuju plate redovno.Osttribine je napisao/la: ↑19 feb 2021, 13:53E svasta, upalili se najvise ovi koji se vole ubjedjivati sa navijacima ostalih klubova kako smo Real Madrid, mozda vam je najbolje onaj maloprije sioux objasnio kako su nas anamo oni sprdali za kasnjenje plata u ljeto 2019., mnogi nisu vjerovali pa na kraju igraci odbili na pripreme dok im se nisu plate uplatile.
Zadnja izmjena: OsmaDolazi, dana/u 19 feb 2021, 14:14, ukupno mijenjano 1 put.
Zadnja izmjena: Lecler, dana/u 19 feb 2021, 14:18, ukupno mijenjano 1 put.
ISTINA ZA VEDRANA!
Kimun svaku tekmu na istoku a prije utakmice u kafani kod masnog ili ti ona kafana na platou ispred.
-
- Kontakt:
OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:22Reci nam nesto otvoreno sto mi ne znamo. Nemamo para nikako? Nam nece da salje? Hoce da nas ostavi u bankrotu? Hoce da nas proda? Izlevatila ga Sabrina? Emir se tali sa igracima koje dovodi? Nista od naseg Koseva? Trening kamp se raspada? Igraci nemaju za virsli? Jel nam takva situacija ili bi volio da bude?
Niko nije spominjao BANKROT, ni u primisli. Ako @extazy komentarises moj post da ti objasnim. Pretpostavljam da ce finansijski izvjestaj biti ovakav:
Da ce troskovi biti veci od prihoda, po mojoj slobodnoj procjeni od 8-10 milKM. NARAVNO TANAM CE TO POKRITI. Korona je ubila finansije, to sam htjeo reci. U 2020 smo angazovali TSS,Milicevica,Pejovica,Zinedina, a tu su i dalje bili Rahman,Derac dresa i dr. U 2020 smo prodali Stanojevica i Mustafica (350k€). Evo kako je bilo 2019 g:
Finansijski izvještaj o poslovanju Sarajeva objavljen je na zvaničnoj stranici kluba, a iz njega se zaključuje kako su troškovi Sarajeva bili veći od prihoda za 4.483.359 KM.
FK Sarajevo je u prošloj godini zaradio 6,3 miliona KM, a rashodi su iznosili ukupno 10,8 miliona KM.
Zanimljivo, plate igrača i ostalih uposlenika bordo kluba su u 2019. godini iznosile čak 6,5 miliona KM, dok je u godini prije taj iznos bio mnogo manji – 3,9 miliona KM.
Ne interesujeme, ali drugi klubovi su sa manjim budzetom u teskoj situaciji, a mi smo mozda tek sad poceli stezati kajs. Nadam se da sam jasan.
Naravno da poslovanje i egzistencija FKS nije upitna.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Svidja mi se sto u nikakvoj atmosferi docekujemo derbi, znaci dobijamo 

- Osttribine
- Kontakt:
Kvartal, 15 dana kasnjenje, ne vrijedi. Idealno je sve.OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:12[
Hahahahaha, pa citas li sta ti govorim. Igraci dobijaju platu svako 3 mjeseca ili ti ga po kvartalu(oni su takav ugovor potpisali). Usli su u 4.-ti mjesec da nisu dobili plate a to je zapravo 15 ak dana dalje od roka kada se inace isplacuje. Tako se igraci samo isplacuju. Treneri i administracija su na mjesecnoj bazi i vjerovanto ti je neko od njih provukao tu pricu jer se i njima kasni isto kao igracima. Neko ti prenosi da je belaj. Veci je belaj bio prije 15ak dana kada plate nije bilo puno vise od ta 4 mjeseca kada je nabijen poreski dug i kada se moralo pravdati Nam-u za auta i kada je nogiran rumeni pa se pokrilo, ali helem... Misli kako hoces.
Opravdano nezadovoljni 1987!
Ovo se dakako odnosi samo na prelazni rok, ostalo je potaman..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Znači ne moramo gledati Handžića u napadu.Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:25Bas tako, zato kazem, nama je pobjeda vazna da odemo na +12, s tim bi bili blize tituli jedno 20 %Bordo23 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:13Da, u pravu si.. derbi ima svoja pravila.Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 09:05
Tesko da derbi moze biti pokazatelj icefa jer tu nema pravila. Hajp je derbi, uvijek bio, i rijetko kad je pobjeda zagarantovana bilo kojoj ekipi...
Ako ih dobijemo, to je sjajno zbog eventualnih + 12. Da ne bide da trazim alibi, isto cu reci da derbi nije mjerilo sve i da ih ubijemo 0:4 dole...
Teško je garantirati pobjedu, pogotovo jer je to za njih utakmica sezone.njima gori i derbi ih moze malo vratiti u zivot ali je to trenutno. U titulu ne sumnjam ni sekunde ali prve 3-4 tekme mogu nam biti pokazatelj "đe smo"... Cmiljanica ocekujem vec u derbiju jer je klub odradio sto je do njih, i trebalo bi biti brzo rijeseno sve.

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
-
- Kontakt:
Ako mu Cmiljanić uzme mjesto u prvih 11, neka odmah završi karijeru.Bordo23 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 14:35Znači ne moramo gledati Handžića u napadu.Zoran28 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 12:25Bas tako, zato kazem, nama je pobjeda vazna da odemo na +12, s tim bi bili blize tituli jedno 20 %njima gori i derbi ih moze malo vratiti u zivot ali je to trenutno. U titulu ne sumnjam ni sekunde ali prve 3-4 tekme mogu nam biti pokazatelj "đe smo"... Cmiljanica ocekujem vec u derbiju jer je klub odradio sto je do njih, i trebalo bi biti brzo rijeseno sve.
![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Ma **** plate, nemaju ni Zeljini pa igraju godinu i to se solidno drze..
Ja od Sabrinog pizdolisca (lizdca..kako vec treba) dodjo do nekog ko ima privatnih problema pa ovdje se istresa, do nekog ko unosi nemir. A drugi koji kazu da nije idealno budu popljuvani. Pa nie ovo bajka da uvijek ide sve po planu. Problemi su tu da se rijesi majku im ebem a ne da se zataskuje.
Od toga da nismo ozvanicili Kanurica, do toga da nema dozvole za Borisa. preko toga da su otisla 2 najvaznija igraca a jedna od zamjena treba bit Zinedin kojeg cekamo da proigra evo godinu vec cini mi se. Do toga da uprava mijenja kurs oko igraca koji ulaze u zadnjih 6 mjeseci ugovora ( nemam nista protiv toga da Mili igra, samo nije to ono sto su obecali i radili ranije.) Ako ne ma para sad, bilo je na ljeto kad su isto svi pisali na napadaca. Bilo je na ljeto pa je Emir izradio 2 igracina za ovu ligu ( da l bi se snasli i igrali TOP je druga stvar ).
Sve su to problemi koji se mogu rijesiti glatko i bezbolno, samo da nema ovih koji ne prihvataju da mozda imamo problema u klubu.
Ja od Sabrinog pizdolisca (lizdca..kako vec treba) dodjo do nekog ko ima privatnih problema pa ovdje se istresa, do nekog ko unosi nemir. A drugi koji kazu da nije idealno budu popljuvani. Pa nie ovo bajka da uvijek ide sve po planu. Problemi su tu da se rijesi majku im ebem a ne da se zataskuje.
Od toga da nismo ozvanicili Kanurica, do toga da nema dozvole za Borisa. preko toga da su otisla 2 najvaznija igraca a jedna od zamjena treba bit Zinedin kojeg cekamo da proigra evo godinu vec cini mi se. Do toga da uprava mijenja kurs oko igraca koji ulaze u zadnjih 6 mjeseci ugovora ( nemam nista protiv toga da Mili igra, samo nije to ono sto su obecali i radili ranije.) Ako ne ma para sad, bilo je na ljeto kad su isto svi pisali na napadaca. Bilo je na ljeto pa je Emir izradio 2 igracina za ovu ligu ( da l bi se snasli i igrali TOP je druga stvar ).
Sve su to problemi koji se mogu rijesiti glatko i bezbolno, samo da nema ovih koji ne prihvataju da mozda imamo problema u klubu.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amidzaa, amypitar, Benjolos, bhfanatic14, BungaBum, Burberry46, edgarallanpoe04, Google Adsense [Bot], misstianopenaldo, pjankesarajevo, rimljanin90 i 78 gostiju.