FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

WestSideTz
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la WestSideTz » 19 feb 2021, 15:20

Slobodas je napisao/la:
19 feb 2021, 15:11
WestSideTz je napisao/la:
19 feb 2021, 14:55
TRANSFERI

Mladi napadač Osijeka, Robert Mišković, posuđen je do kraja sezone u BiH premierligaša, Slobodu iz Tuzle. Kako je na današnjoj press konferenciji rekao trener Bjelica, ovo je prilika Miškoviću da ima sigurnih 15-ak utakmica do kraja sezone, nešto što mu trenutno u Osijeku ne mogu pružiti. Sretno Robertu i neka se nametne u Tuzli. :)

Preuzeto sa fb stranice NK Osijek fans
Po TM je poluspic , na sportsportu pisu da je vezni igrac :hmmmmm:
Po TM je Efendic bio lijevi vezni :D
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 19 feb 2021, 15:21

Sviuodbranu je napisao/la:
19 feb 2021, 14:58
Osijek ga placa sigurno nemamo troskove.
Ali od ovih pozajmica nemamo mi nista, treba uzeti 20 000 maraka kada smo poceli sa tim trendom :rol:
Malo je 20. SD kaže da je Indonežanin između 2 i 80k USD :mrgreen: Pogađajte cifru :rol:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 19 feb 2021, 15:56

Ja ne razumijem cemu dovodjene Resica pa sad i Miskovica.Razumijem da smo u krizi,u fazi stabilizacije kluba,al dovedes igraca koji ce na kraju otic i nece ti rec ni hvala kao sto je Haris Hajdarevic,djeca kluba kao sto su Alen Kurtalic su izvisla kod Nalica radi kojekakvih "pojacanja"da se barem stavi to nesto u ugovoru da se moze otkupit igrace uz nekakve realne zahtijeve klubova,ovako mi djeluje kao nagomilavanje igraca samo,a bolje bi vam bilo da ste Amera Bekica vratili..

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 feb 2021, 16:27

admirrx je napisao/la:
19 feb 2021, 15:56
Ja ne razumijem cemu dovodjene Resica pa sad i Miskovica.Razumijem da smo u krizi,u fazi stabilizacije kluba,al dovedes igraca koji ce na kraju otic i nece ti rec ni hvala kao sto je Haris Hajdarevic,djeca kluba kao sto su Alen Kurtalic su izvisla kod Nalica radi kojekakvih "pojacanja"da se barem stavi to nesto u ugovoru da se moze otkupit igrace uz nekakve realne zahtijeve klubova,ovako mi djeluje kao nagomilavanje igraca samo,a bolje bi vam bilo da ste Amera Bekica vratili..
Zato sto je iskrsla ova kombinacija da mu njegov klub i dalje daje platu, a povecat ce u Slobodi konkurenciju u ofanzivi.
Sad je stoper na tapeti, vidicemo sta ce biti, zimi je uvijek problem uganjati kvalitetnog igraca od kojeg ces imati hajra.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

admirrx
Kontakt:

Post Postao/la admirrx » 19 feb 2021, 16:31

Beduin je napisao/la:
19 feb 2021, 16:27
admirrx je napisao/la:
Zato sto je iskrsla ova kombinacija da mu njegov klub i dalje daje platu, a povecat ce u Slobodi konkurenciju u ofanzivi.
Sad je stoper na tapeti, vidicemo sta ce biti, zimi je uvijek problem uganjati kvalitetnog igraca od kojeg ces imati hajra.
ma bilo ih je,Ivan Šubert iz Radnika je bio mjesec dana "na ledu"Muamer Adzem takodje,Faruk Bihorac iz Veleza takodje solidna opcija a poznaje i PL BIH

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 feb 2021, 16:34

admirrx je napisao/la:
19 feb 2021, 16:31
Beduin je napisao/la:
19 feb 2021, 16:27
admirrx je napisao/la:
ma bilo ih je,Ivan Šubert iz Radnika je bio mjesec dana "na ledu"Muamer Adzem takodje,Faruk Bihorac iz Veleza takodje solidna opcija a poznaje i PL BIH
Vidis da mi ganjamo jeftinije varijante ili kakve pozajmice gdje necemo puno para dati pa ako vec nema te opcije onda valjda se plati sta. A ujedno se vrebaju talentovani mlasici.
Ima nekih kombinacija, sacekajmo jos malo pa cemo vidjeti na cemu smo.

075 ❤

katarakta

Post Postao/la katarakta » 19 feb 2021, 19:15

Treba praviti saradnju s Osijekom. Oni postaju mocni, ako posalju ovdje igraca znaci da ce ga pratiti, a ako ga prate mozda im zapadne za oko i neki nas. Uglavnom, ako je kvalitetan igrac na trzistu, zasto ga ne pokupiti?
Niko, niko, samo Sloboda

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 feb 2021, 19:42

Radi se na tome druze. ;)
A ne mogodoh vam prije vremena reci ni za novog Soka ali eto ga kod nas iz Zelje. ABd da izraste u pravog igraca.

075 ❤

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 19 feb 2021, 20:03

Moderan napadački fudbal !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 feb 2021, 08:11

Meni je porazavujuce biti filijala bilo cija. Shvatite kako hocete.
:hmmmmm:
tz tz tz tz tz tz

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 feb 2021, 08:13

Beduin je napisao/la:
19 feb 2021, 19:42
A ne mogodoh vam prije vremena reci ni za novog Soka ali eto ga kod nas iz Zelje. ABd da izraste u pravog igraca.
a kome si se ti to obavezao da neces pricati?
Ispricaj sta si cuo pobogu si..
Pa ne tipkas imenom i prezimenom. Napisi covjece :cool:
tz tz tz tz tz tz

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 feb 2021, 08:57

slusalica je napisao/la:
20 feb 2021, 08:13
Beduin je napisao/la:
Govorim generalno sto mi se rekne u povjerenju, jer se prati ovaj forum vise nego neki vjeruju.
Sjecas se koliko puta neko od vas iznese info o potencijalnom pojacanju/sponzoru pa se izjalovi iz ovog ili onog razloga, kasnije jos i forumasi pocnu ismijavati da je dezinformacija, da se laze ovdje i sl.

Samo mi je drago sto se i ubuduce misli na OP i potencijalne prvotimce, a to je zalog za buducnost i transfere. Nije to nikakva filijala.
Evo Milan je bio prinudjen posudjivati igrace usljed slabe finansijske situacije i ffp stanja, evo ih u samom vrhu. Kad stanes na noge, izadjes u Evropu, iznivelises knjige, onda ces manje posudjivati, a vise kupovati i prodavati.

075 ❤

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 20 feb 2021, 09:02

slusalica je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
U pravu je čovjek što ne piše informacije, sami znamo da se ne provjerene info pišu, naročito na ovom portalu, kao "senzacija" ili "..... ekskluzivno doznaje". Stvarno cijenim sve više rad ove uprave jer ne "bacaju bombe", šute i rade. Kada nešto urade onda se i objavi. Mislim da mediji treba da saznaju kada se nešto već završi kao i navijači. Nije se jednom desilo da igrač napravi "pogrešno skretanje", vjerojatno zbog "loše navigacije u autu". Još uvijek u Tuzli ima "ljudi" koji bi voljeli da zeznu Slobodu "zato što se ne pitaju", "što se ne mogu više ugraditi" i puno toga još za nabrojati.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 20 feb 2021, 09:33

Nije porazavajuce bit filijala nekom klubu, nego je porazavajuce za nas sto je Osijek toliko napredovao u zadnje vrijeme da mu komotno mozemo bit filijala.
Pri tome ne mislim nista lose vezano za Osijek, cak sta vise pozdravljam njihov napredak i sve sto su uradili i drago mi je sto jedan prosijecan klub sa dobrim sponzorom pokazuje kako se moze.

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 feb 2021, 09:38

slusalica je napisao/la:
20 feb 2021, 08:11
Meni je porazavujuce biti filijala bilo cija. Shvatite kako hocete.
:hmmmmm:
Meni bi bilo poražavajuće da završimo kao Čelik, a posuđivanja igrača u trenutnoj finansijskoj situaciji nisu poražavajuća. Pokušava se dovesti kvalitetan igrač za malo para. Dok god im niko ne garantuje minutažu za mene je to okej.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 feb 2021, 09:43

Prezvakano je stvarno ali ako ne dovedemo stopera kako treba i napadača bojim se da će biti belaja u borbi za opstanak u ligi. Osloniti se na doktora je mrka kapa.
Džaba je ovo sve što se radi ako ispadnemo iz lige.
Danas je generalka protiv Rudara iz Prijedora u 13:30 stadion Bukinje.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 20 feb 2021, 09:52

Ma o ispadanju ne zelim ni misliti koliko god se pojacali konkurenti. Prije par godina sam cak bio spreman i prihvatiti ispadanje po cijenu vracanja duga, novih temelja kluba i cistih racuna da se vratimo u PL. Sad kad se ovoliko doguralo i odradilo, dugovi maksimalno smanjili, OP igra i funkcionise fenomenalno, prodajes igrace i jos uvijek u prvom timu imas njih par u izlogu (prvenstveno Beganovic i Osmic, a zasto ne i neko stariji ako odigra dobru sezonu), sad ispadanje ne dolazi u obzir jer bi sve odradjeno bacio u vodu i posrao se po svom radu i trudu.

075 ❤

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 20 feb 2021, 10:06

Svi u Bukinje

slusalica
Kontakt:

Post Postao/la slusalica » 20 feb 2021, 10:31

Beduin je napisao/la:
20 feb 2021, 08:57
slusalica je napisao/la:
Beduin je napisao/la:
Govorim generalno sto mi se rekne u povjerenju, jer se prati ovaj forum vise nego neki vjeruju.
Sjecas se koliko puta neko od vas iznese info o potencijalnom pojacanju/sponzoru pa se izjalovi iz ovog ili onog razloga, kasnije jos i forumasi pocnu ismijavati da je dezinformacija, da se laze ovdje i sl.

Samo mi je drago sto se i ubuduce misli na OP i potencijalne prvotimce, a to je zalog za buducnost i transfere. Nije to nikakva filijala.
Evo Milan je bio prinudjen posudjivati igrace usljed slabe finansijske situacije i ffp stanja, evo ih u samom vrhu. Kad stanes na noge, izadjes u Evropu, iznivelises knjige, onda ces manje posudjivati, a vise kupovati i prodavati.
Pisao sam ja prvi. Ogradjivao se jesam, ali cesto je ispala "patka".
Stvar je u tome sto kad god bih nesto prenio, izvor mi je bio clan novog UO. Utoliko sam smatrao da ima "tezinu" i da ne mpze skoditi ako to prenesem.
Nema veze, idemo dalje.

Mislim da pretjerujete u vezi pitanja stopera.
Stav kluba je da ce se pokusati mali Devedzic "istrpiti", uz Jusica je to, po mom misljenu, solidan par.
Kenin ima građu modernog stopera, najmanje sto kao klib mozemo jeste da mu damo 30tak premijerligaskih tekmi pa da svi skupa vidimo na cemu smo.
tz tz tz tz tz tz

sviunapad1010
Kontakt:

Post Postao/la sviunapad1010 » 20 feb 2021, 10:46

slusalica je napisao/la:
20 feb 2021, 10:31
Pisao sam ja prvi. Ogradjivao se jesam, ali cesto je ispala "patka".
Stvar je u tome sto kad god bih nesto prenio, izvor mi je bio clan novog UO. Utoliko sam smatrao da ima "tezinu" i da ne mpze skoditi ako to prenesem.
Nema veze, idemo dalje.

Mislim da pretjerujete u vezi pitanja stopera.
Stav kluba je da ce se pokusati mali Devedzic "istrpiti", uz Jusica je to, po mom misljenu, solidan par.
Kenin ima građu modernog stopera, najmanje sto kao klib mozemo jeste da mu damo 30tak premijerligaskih tekmi pa da svi skupa vidimo na cemu smo.
Niko ne kaže da je Devedzic loša opcija u paru sa Jusićem nego kada neko od njih izostaje sljedeća opcija je Sale. Biće kartona, može se neko od njih dvojice povrijediti. Ne bi trebali uci u nastavak sezone bez još jednog kvalitetnog stopera.

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.