Imam. Nije za foruma.pasica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:11Imas ti da nije?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Nije do hadzije, koliko para toliko muzike.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:23Dobro onda. Hajte nam vi Usrefovci, dokazite sto je celo los sd.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa proslo je ljeto je isplace odsteta za nekadasnjeg kapitena mlade reprezentacija, bas da se nadomjesti odlazak rahmanovica.bordobijeli je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:26Nije do hadzije, koliko para toliko muzike.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:23Dobro onda. Hajte nam vi Usrefovci, dokazite sto je celo los sd.
PSPHM
Objasnio milion puta, majke miJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:25Bgm jednog decembra nisi pljuvao, nego vatru rigaoNapapijri je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:24Pomijesao si me, ja sam plava kaciga, neutralanJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:23
Dobro onda. Hajte nam vi Usrefovci, dokazite sto je celo los sd.Pljujem i branim ovisno od poteza
![]()

Na stranu, Hadzija jeste krivac, ali ne i jedini, jer ne daje on novac. Da je dosegao plafon, mislim da jeste. Ovo za novce investitora, zaista ne znam, samo sam ulazio u raspravu oko poreza.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Hadzibegic je dobar odabir, ali dok vlasnik odluci, tako je kako je. Pljuvanjem se narusava atmosfera samo.Napapijri je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:27Objasnio milion puta, majke miNacin, a ne sam otkaz. Eh, jesam kondicionog pljuvao, od toga ne bjezim, haha.
Na stranu, Hadzija jeste krivac, ali ne i jedini, jer ne daje on novac. Da je dosegao plafon, mislim da jeste. Ovo za novce investitora, zaista ne znam, samo sam ulazio u raspravu oko poreza.
PSPHM
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Pa to je i cilj narušiti atmosferu.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:30Hadzibegic je dobar odabir, ali dok vlasnik odluci, tako je kako je. Pljuvanjem se narusava atmosfera samo.Napapijri je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:27Objasnio milion puta, majke miNacin, a ne sam otkaz. Eh, jesam kondicionog pljuvao, od toga ne bjezim, haha.
Ono što im ne ide u prilog strani investitor , koji ih ne **** ni jedan posto
-
- Kontakt:
Pa narasuvaju atmosferu oni koji su ocekivali kapitalce, a sad im je ovo raspad zato sto niko nije došao.
- ElCartel11
- Kontakt:
Jozo na mom se vozo

a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
-
- Kontakt:
Ja mislim da nisu bili skupi prije neke 2-3 godine igraci tipa,Lukic,Bradonjic,ili sto imas onog malog iz zvijezde 09 U-19 Milosevic itd,zar ni takve ne mozemo dovoditi sa nekih 16-17 god? Ne mozes se nista ako samo cekas da Nam ulozi 2 Mil za pojacanja i onda da se Celo rasipa,jest tako tesko biti SDbordobijeli je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:26Nije do hadzije, koliko para toliko muzike.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 18:23Dobro onda. Hajte nam vi Usrefovci, dokazite sto je celo los sd.
-
- Kontakt:
Tvoja zelja ili postoje glasine ?
- ElCartel11
- Kontakt:
Kakav Jozo ne možemo Hiroša dovesti
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Daj bolan Ajdo na čemu si
- NisamInSajder
- Kontakt:
Jasmin Mesanovic
-
- Kontakt:
Pitam zato sto sam prije par dana načuo da smo ga pokusali kontaktirati.
Nerealniji mi je od Matavža ali eto, pitam da utvrdim (ne)tačnost informacija.
Lažna dojava

- NisamInSajder
- Kontakt:
Realniji je Jozo, barem po mojim info iz Hrvatske.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:35Pitam zato sto sam prije par dana načuo da smo ga pokusali kontaktirati.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, broj6, mosarajvosa83, N3R3D, Neza, Proximic, roccosiffredi, Sazg i 54 gosta.