FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nije bas 99% ali istina je.
OsmaDolazi je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:41Sutra Hadzija ide u Srebrenik da zavrsava dogovor. Jasmin je raskinuo sa Mariborom jer hoce da igra.

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- AngelDiMaria
- Kontakt:
**** jasmina kad smo mi fatosa promasili
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Jasmin nije bolji od Cmiljanića a ni od Handžića. I ne vjerujem, da će doći.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ne znam mozda nisi cuo, ne zivi se od stare slave, kako za Cmilju nije bitno a ni za Hareta tako ni za ovog , znaci dovodi se napadac koji na klupi vise ne sjedi....Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:29Mešanović bi bio pojačanje, tu nema dileme.U dosadašnje dvije utakmice Maribora u proljetnom dijelu, odigrao je samo jedan minut. Inace, u šampionskoj sezoni Zrinjskog 2015/2016 bio je prva napadačka opcija Vinka Marinovića.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Pregovori bi trebali biti završeni sutra
Nekadašnji napadač Čelika, Slobode i Zrinjskog Jasmin Mešanović blizu je povratka u Bosnu i Hercegovinu, a kako smo uspjeli saznati, najbliže je njegovom potpisu Sarajevo.
Mešanović je trenutno član Maribora, a sutra će obaviti finalnu fazu pregovora sa Sarajevom, gdje je potrebno da se definišu još neki uslovi, nakon čega će ostati još da se transfer ozvaniči.
Za njegove usluge zainteresovani su još neki premijerligaški klubovi, ali trenutno je Sarajevo najbliže njegovom dovođenju.
Nekadašnji napadač Čelika, Slobode i Zrinjskog Jasmin Mešanović blizu je povratka u Bosnu i Hercegovinu, a kako smo uspjeli saznati, najbliže je njegovom potpisu Sarajevo.
Mešanović je trenutno član Maribora, a sutra će obaviti finalnu fazu pregovora sa Sarajevom, gdje je potrebno da se definišu još neki uslovi, nakon čega će ostati još da se transfer ozvaniči.
Za njegove usluge zainteresovani su još neki premijerligaški klubovi, ali trenutno je Sarajevo najbliže njegovom dovođenju.
Zadnja izmjena: Aduka87, dana/u 19 feb 2021, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Kazu vec se sprema kod Senada u Face to Face Husaric(Mesanovic) vs Denchi(Handzic) ,centralno pitanje prvi napadac FK Sarajevo. 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 19 feb 2021, 21:00, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ma ko god je izmislio pricu za Mesanovica, pojma nema.
Kvazi portali vec dobili informaciju https://****/**/fudba ... aca-631904
Kvazi portali vec dobili informaciju https://****/**/fudba ... aca-631904
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 19 feb 2021, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobar je ovo igrač.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Burberry46
- Kontakt:
- NisamInSajder
- Kontakt:
taman htjedoh da napisem, koji li ce portal prvi objaviti prenijeti informacije s forumaAduka87 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:59Pregovori bi trebali biti završeni sutra

Pyro is not a crime !
Pozdrav bordo braci.
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!

POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!

FK SARAJEVO
Fedja Kusturica
Fedja Kusturica
Realno Mesanovic nije los igrac. zna igrati sve u napadu + ima nas pasos.
Mešanović, sasvim okej pojačanje.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Haahaha sve dok nisu Sportske obj aka Sinan ja se iskreno u dubini duse nadamTHEC je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:03taman htjedoh da napisem, koji li ce portal prvi objaviti prenijeti informacije s forumaAduka87 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 20:59Pregovori bi trebali biti završeni sutra
****![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Dave, ErosViverosViv, Google Adsense [Bot], napoleon72 i 42 gosta.