Plus je fizicki vec ispred nasih igraca jel je prvenstvo u Sloveniji vec krenulo.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:12Njemu ne treba nikakav period adaptacije, poznaje ligu, Vinko ga je trenirao u Zrinjskom, naravno da ga odmah na derbiju treba staviti u prvih 11.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20 hiljada plata
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobar igrac, pojacanje za nase lige. Ja zadovoljan spicem. Fali nam krilo i produzit Milija.
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Đe nam je denchi da nam objasni kako je handje medjiko bolji?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

Statistika Jasmina u nasoj ligi u sezonama 15/16 i 16/17. Nije lose. U HNL i Slovenskoj ligi statistika nista specijalno.
Zadnja izmjena: vedinjo98, dana/u 19 feb 2021, 21:17, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Ovo je vec pojacanje
Ok pojačanje. Jasmin je dobar igrač, nije ni star, poznaje našu ligu i nije stranac, ja sam zadovoljan.
To bi vjerovatno bilo to, iako sam priželjkivao još jedno krilo. Po mom mišljenju se nema šta čekati, odmah u vatru mora na derbiju.
To bi vjerovatno bilo to, iako sam priželjkivao još jedno krilo. Po mom mišljenju se nema šta čekati, odmah u vatru mora na derbiju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
240 hiljada km godisnje 

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
A djesu pareeeeeee......
- NisamInSajder
- Kontakt:
Solidna plata za nas klub. Tu su svi negdje. A jel se Maribor fakat nada ovom procentu..

Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ajmo Meša
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zaboravili ste, da su slovenci i Matavža bili preselili u Sarajevo. Nisam zadovoljan, bolje da su pružili šansu nekom našem akademcu. Ali ko' sam ja , moje je da uplatim člansku i slavim pobjede i titule.
-
- Kontakt:
Hadziju moze samo izvadit da dovede ovog momka sa mog avatara 

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Odlican igrac samo Husaric je tu problem...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Trenutno korisnika/ca: admir1946, Aduka87, Amidzaa, Armija1987, Beli98, Confiance, Cwirek, Devedesetka, Edo1922, Evander, Google Adsense [Bot], greenwood, HariTz, HordasFks, HZbec, JackW, laznokrilo, Lecler, leo1946, lumani, macahz, MaroonBjelave, mosarajvosa83, muhamedhulk, Napapijri, Poligon10, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, ristagrad, ronaldo99, SamoDaKazeem, Simi, strahmeipomisliti, Taree, zagorski i 505 gostiju.