Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Bgm Mesanovic top pojacanje, svaka cast.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Bgm svaka cast za Mesanovica. Na stranu zajebancije i podjebavanja, al sto je red cestitati red je. Svaka cast 

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Idu ljudi gdje ima love jbg, svaka čast, napravili ste razliku u odnosu na ostale klubove, mora se priznati.
Zadnja izmjena: Sky9, dana/u 19 feb 2021, 21:38, ukupno mijenjano 1 put.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Bgm nek smo docekali da to napisesnekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:37Bgm svaka cast za Mesanovica. Na stranu zajebancije i podjebavanja, al sto je red cestitati red je. Svaka cast![]()
Rodio bih se kad bi kifla i baedar napisali
PSPHM
Al gledaj ovo, dosao djaba, 20% mariboru od sljedeceg transfera, sto je dobar posao, ali plata Mesanovica zakla jbt.
Ako ovo mozete podnijeti za jednog igraca, svaka cast stvarno.
Prema istom mediju, Mešanović bi na Koševu trebao imati istu visinu primanja kao u slovenskom klubu. U Mariboru je zarađivao 120.000 eura godišnje.

Ako ovo mozete podnijeti za jednog igraca, svaka cast stvarno.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Hadžija je vjerovao da je Cmiljanić dovoljan i da će ga još i hvaliti što ga je doveo, natjeran je komentarima na internetu da dovede i Mešanovića koji je provjeren igrač za Premijer ligu ali ništa bolje od toga.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
NekoIzMostara je uvijek bio korektan momak nego ne voli kad mu Velež diraju jbgJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:38Bgm nek smo docekali da to napisesnekoIzMostara je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:37Bgm svaka cast za Mesanovica. Na stranu zajebancije i podjebavanja, al sto je red cestitati red je. Svaka cast![]()
Rodio bih se kad bi kifla i baedar napisali![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ozbiljno i iznenadjujuce pojacanje. Vise mi je iznenadjenje sto se on vratio u nasu ligu jer sam ocekivao da ode u Rusiju, Tursku ili Belgiju. Jel mu jos menager Husaric?
I plata za nase uslove jedna od najvecih ikada. Mozda sad da Susic ima vecu ili tu negdje jedino. Kad jedan klub za dva igraca daje pola miliona maraka godisnje to je znacajan pomak za nasu ligu.
I plata za nase uslove jedna od najvecih ikada. Mozda sad da Susic ima vecu ili tu negdje jedino. Kad jedan klub za dva igraca daje pola miliona maraka godisnje to je znacajan pomak za nasu ligu.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Pravo pojačanje FKS-a, to je očigledno, ne moraš biti genijalac za to shvatiti. Nećemo otkrivati toplu vodu.
Eto, možda će ovi shizo pitari biti malo opušteniji sad.
Eto, možda će ovi shizo pitari biti malo opušteniji sad.
Izvinite, ali sto bas u Slobodu? Sta omladincu Sloboda moze ponuditi vise od Zelje? Ne omalovazam Slobodu i njen pogon koji je odlican, nego me stvarno zanima, a onako mi je logicno da su djeca iz TK ili menager ima neke kombinacije.JohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 19:58Koliko ih je to doslo u Slobodu, ako znas?
I koji su? Mislim, koje pozicije?
Kakva Rusija i pm?Ritamreda je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:45Ozbiljno i iznenadjujuce pojacanje. Vise mi je iznenadjenje sto se on vratio u nasu ligu jer sam ocekivao da ode u Rusiju, Tursku ili Belgiju. Jel mu jos menager Husaric?
Nije imao mjesta u Mariboru i sad hajde daj sta das.
Istrosen igrac koji se sa loptom nece sastaviti.
Ma nije bas tako. Igrao je on i dobro u Mariboru koji je ispred svakog naseg kluba i kvalitetom i svim ostalim. Ne mora znaciti da ce razvaliti jer je teren mjerilo, ali ne znam sta neki nas klub moze bolje dovesti.PappiPapp je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:54Kakva Rusija i pm?Ritamreda je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:45Ozbiljno i iznenadjujuce pojacanje. Vise mi je iznenadjenje sto se on vratio u nasu ligu jer sam ocekivao da ode u Rusiju, Tursku ili Belgiju. Jel mu jos menager Husaric?
Pirić je u Mariboru sa gola završio kao treći golman, Mešanović od hat-tricka do tribina, čudno se radi u tom klubu.
Piricu istice ugovor i nece da produzi. Zato je treci golman.
- svrakino1921
- Kontakt:
PappiPapp je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:54Kakva Rusija i pm?Ritamreda je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:45Ozbiljno i iznenadjujuce pojacanje. Vise mi je iznenadjenje sto se on vratio u nasu ligu jer sam ocekivao da ode u Rusiju, Tursku ili Belgiju. Jel mu jos menager Husaric?

- feniksptica
- Kontakt:
Kakva opterecenost Sarajevom, transferima istog, napadacima i Emirom i to od lika koji nije navijac istog. Odmori malo, zasluzio si
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- Beduin
- Kontakt:
Utrpa Husara igraca u klub gdje moze iscrpiti kvalitetnu kintu, i to igraca koji je u zadnje 3 godine postigao nevjerovatnih 15 golova i nekih 10-11 asistencija, hhh. Na stranu njegov kvalitet i iskustvo ali je preskup i ne vrijedi tih para koje se spominju ni priblizno. Svakako moze pomoci Sarajevu da osvoji ligu.
Kako god svaka cast na ovom transferu, dobro je i za samu ligu, ali svaki povratak u nasu ligu je s konja na magarca i dokaz da nesto ne stima sa tim igracem.
Ali Husara da tu mljacka svoje prste, ma de ba. Tom liku treba zatvoriti vrata u svakom klubu dok ne propadne skroz.
Kako god svaka cast na ovom transferu, dobro je i za samu ligu, ali svaki povratak u nasu ligu je s konja na magarca i dokaz da nesto ne stima sa tim igracem.
Ali Husara da tu mljacka svoje prste, ma de ba. Tom liku treba zatvoriti vrata u svakom klubu dok ne propadne skroz.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Kad bi **** Husaru tek tad bi bio dobar transfer, otiso bi po dres odmah...Beduin je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:21Utrpa Husara igraca u klub gdje moze iscrpiti kvalitetnu kintu, i to igraca koji je u zadnje 3 godine postigao nevjerovatnih 15 golova i nekih 10-11 asistencija, hhh. Na stranu njegov kvalitet i iskustvo ali je preskup i ne vrijedi tih para koje se spominju ni priblizno. Svakako moze pomoci Sarajevu da osvoji ligu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sad im je Husara Tito.
Jao jada s njima.
Jao jada s njima.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.