Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa dje si ti popisani
Covjek ima zaokrete u svojim postovima da vise ni on ne zna sta misli i sta zeli.AlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:25Feniks je najprovjereniji, satra momak.
A jbg kad Nam zavrne pipe, sami se igraci javljaju da hoce i oni da im kasni....
Polako, dok mu objasne šta treba pisati. Proces je to, ti misliš to tek tako lako.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:28Covjek ima zaokrete u svojim postovima da vise ni on ne zna sta misli i sta zeli.
HIstoricarajdohordas je napisao/la: ↑16 feb 2021, 21:57Koji debili svega mi
Pa ja bi ovo banovao dozivotno, cim se napise "jedva cekam da izgubimo"
Sve vam yebem ljudi krvare za ovaj klub, kilometre prelaze, od usta odvajaju, trpe sve i svasta da bi se dala podrska klubu ka uspjesima i titulama...vi prvi poraz cekate da sere.te ovdje.
Za lijeka vam trebala svaka ta para koju dobijete zbog licnog interesa...
Banujte i mene dozivitno samo da ne citam vise ove bljuvotine ali banujte i ove debile koji cekaju prvi poraz ovdje da bi se nasladjivali i rusili sve ono dobro sto se uradilo u zadnje tri godine
Yebo vam Husref Musemic i Admir Husaric i svi ovi kvazi menadzeri gdje god sta imate
Crknite dusmani, SARAJEVO TROSTRUKI UZASTOPNI SAMPION !!!!!
Morto o HusariNadam se, da nema više, ovih menadžerskih ubleha, oko kluba, kao ranije, Admir Husarić, Elvis Bilalagić, Adis Junuzović.......
RajaBa o HusariUpravo to, i taj i slični njemu da mi se motaju oko kluba?
Mrš!
AlfredSlužbenici SIPA pretresaju 24 lokacije na području Srebrenika, Gradačca, Brčkog i Banje Luke : Na listi i fudbalski menadžer Admir Husarić
yebem i njega i haver njegove
LeclerOvo što kaže Pantelija je sto posto ispravno. Po tom pitanju smo mi daleko od nekih hrvatskih manjih klubova, a kamoli CZ i Partizana. Svašta nešto tu prodaje igrača, a kod nas Husara menadžer grob ti ebem
Husara se živ pojede što ne može više svoje igrače da nam uvaljuje.
Ja stojim iza napisanog !! A vas dvojica branite igraca cijeg menadzera i njegove igrace ne mozete podnijetiAlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:32Polako, dok mu objasne šta treba pisati. Proces je to, ti misliš to tek tako lako.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:28Covjek ima zaokrete u svojim postovima da vise ni on ne zna sta misli i sta zeli.
Ne izlazi mu harinaaa pisha iz usta aaaw aaaw esCo boJimse
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bavaracmujo, juka55, jurisicduska, Konzerva, nedimmmm1337, Pena, skoJaa i 69 gostiju.