Zabij ga plavki, Jasmine.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne stojiš ti, nego Pantelija.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:34Ja stojim iza napisanog !! A vas dvojica branite igraca cijeg menadzera i njegove igrace ne mozete podnijetiAlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:32Polako, dok mu objasne šta treba pisati. Proces je to, ti misliš to tek tako lako.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:28
Covjek ima zaokrete u svojim postovima da vise ni on ne zna sta misli i sta zeli.
...i koju mom Husrefu i mahacima zastavaHordanjezla1987 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:45Od Sipe i mesetarenja do svrsavanja na ove povratnike u nasu ligu ...Sada ipak ne smeta sa mesetarima i provjerenim varalicama suradjivati ,od zabokrecine bh premier lige mi nikada necemo odmaci .Stav i princip ne postoji u klubu a ni medju navijacima..Daj koju hiljadu za mog Admira ..
Problem je sto je pticica pljuvala sve redom, pa sad mora sve pojest nakon dolaska pojacanja.
Baš se pogubio, kontam je l' dobarJohnKeynes97 je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:47Problem je sto je pticica pljuvala sve redom, pa sad mora sve pojest nakon dolaska pojacanja.
Treba li se osporiti kvalitet Mesanovica zbog Husarinog balavičkog ponasanja po FB-u ? Ne naravno da ne treba.feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:34Ja stojim iza napisanog !! A vas dvojica branite igraca cijeg menadzera i njegove igrace ne mozete podnijetiAlfredNobel je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:32Polako, dok mu objasne šta treba pisati. Proces je to, ti misliš to tek tako lako.ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:28
Covjek ima zaokrete u svojim postovima da vise ni on ne zna sta misli i sta zeli.
NoviNick je napisao/la: ↑18 feb 2021, 19:03
Sutra lijepe vijesti.
A sta je problem oko mog posta i zasto je isti obrisan a @NoviNick banovan zbog toga?
Nista. Sto se mene tice nista. Ako ce doc i potpisat Jasmin. Samo kazem kakvo misljenje ima vecina i kako se to misljenje moze brzo promijeniti kad za dobro kluba.
Pa šta sam promijenio u svom mišljenju legendo?feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:51Nista. Sto se mene tice nista. Ako ce doc i potpisat Jasmin. Samo kazem kakvo misljenje ima vecina i kako se to misljenje moze brzo promijeniti kad za dobro kluba.
Dzon, opusteno. Usredotoci se na koga drugog, pogresnu osobu prozivas.
MortemHz je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:55Pa šta sam promijenio u svom mišljenju legendo?feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 22:51Nista. Sto se mene tice nista. Ako ce doc i potpisat Jasmin. Samo kazem kakvo misljenje ima vecina i kako se to misljenje moze brzo promijeniti kad za dobro kluba.
Dzon, opusteno. Usredotoci se na koga drugog, pogresnu osobu prozivas.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Dave, riki46, rimljanin90 i 24 gosta.