Pa eto ovaj od 60 dao 5feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:09Pa od 40 golova nas napadac je dao 5 ..nije ni to nesto..
Ne znam

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa eto ovaj od 60 dao 5feniksptica je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:09Pa od 40 golova nas napadac je dao 5 ..nije ni to nesto..
Ima smisla, hvala na informaciji. Opet, statisticki ima slab ucinak, ali ako je redovno igrao tamo, moze i kod nas garant.Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:18Na dosta utakmica u Mariboru, Mešanović je igrao na krilu jer je kod njih Tavares u špicu bio nedodirljiv godinama.Da je svaku igrao u špicu bilo bi sigurno i više golova ma njegovom kontu.
Jbg da ne ne kazem ja
Ja bas gledam nase postove i vezani su za porez, kontam da nismo slucajno uletili u screenshot
A i to što kažeš.
Svima im se nagovori sto nisu doveli Halandaado-hz je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:27Kad smo srali do sad nastavljamo i dalje. Lik koji je postigao u Mariboru 5 golova u sezoni u tom istom Mariboru koji je u Sloveniji Real Madrid i koji u svakoj tekmi ima sigurno 3-5 zicera da se radujem i kazem da je extra igrac. Pa to bi bilo isto da Lewandowski postigne u sezoni 4 gola za Bayern.
Samo ga vi hvalite i svrsavajte na njega a nas par cemo da ga kudimo, i njega i celavu ublehu.
Znas li koliko ih zaboli qurac sto ces da ih ti kudis...ado-hz je napisao/la: ↑19 feb 2021, 23:27Kad smo srali do sad nastavljamo i dalje. Lik koji je postigao u Mariboru 5 golova u sezoni u tom istom Mariboru koji je u Sloveniji Real Madrid i koji u svakoj tekmi ima sigurno 3-5 zicera da se radujem i kazem da je extra igrac. Pa to bi bilo isto da Lewandowski postigne u sezoni 4 gola za Bayern.
Samo ga vi hvalite i svrsavajte na njega a nas par cemo da ga kudimo, i njega i celavu ublehu.