FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Može li FK Sarajevo proći FC Milsami i tako se plasirati u 2. pretkolo Konferencijske Lige?

Da
141
67%
Ne
69
33%

Ukupno glasova: 210

Rahma
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Rahma » 20 feb 2021, 00:21

pljuvaci na aparatima
Amer Dupovac!

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 feb 2021, 00:22

feniksptica je napisao/la:
20 feb 2021, 00:12
Da nisam siguran..ali ako se s ostalim dogovore veci iznosi plata, ne vidim sta je bio problem s tim ljudima.
Jasno mi je da postoji problem i tu je to sto kazem preventivno. Da se problem rijesi a ne zataskava. Vrijedi za sve.

I nema se potrebe ubjedjivati, ja necu promijeniti misljenje. Neces ni ti.

Najgore sto sam mu reko je to da je ćelava ubleha. S obzirom da je covjek fakat ćelav, ubleha ostaje. Mada ne vidim da je to svim i svacim, kad se ovdje na forumu napise jedno 10x gorih uvreda na dnevnoj bazi i niko ne reaguje.
Koji se to problemi rijesavaju preko foruma...?
To ,nadje ti zena ljubavnika,a ti ces otici komisijama i reci zenu mi taslaci taj i taj e sad me posavjetujte sta da radim...
Pa ce te oni preventivno kritikovati kako si ti to dopustio da se desi i na kraju ce ti reci da ides da ga prebijes...
I jesi li ti gledao te ugovore pa tvrdis da je tacno to sto kazes...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 00:26

Pogledao sam ovaj highlights Mešanovića i ono što sam zaboravio reći da mi se kod njega pravo sviđa što ima što dosta učestvuje u igri i razigrava igrače. U dosta situacija na klipu se može vidjeti da ima jako dobar pas i pregled za jednog napadača, tj. nije sidraš i kilav centarfor, koji će čekati loptu na tacni.

Isti slučaj je i s Cmiljanićem, aktivan je u igri i sviđa mi se ta koncepcija napadača. Izgleda da Vinko ide na tu kartu, to mu valjda pogoduje za sistem i stil koji njeguje.

@benkara
Sinalco je za vas luksuz, ostajete na Bonyju.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 feb 2021, 00:27

ajdohordas je napisao/la:
20 feb 2021, 00:13

Cuj sto bi napustali...
Pa mozda zato sto nema para kako vi kazete
Mozda zato sto im nisu isplacene zadnje 4 plate kao sto vi kazete a to znaci da zadnju godinu marke nisu dobili jer se plate daju kvartalno svaka tri mjeseca
Mozda zato sto mi ne mozemo nista vise ponudit od Zelje recimo kako vi kazete
Hajde procitaj ovo boldirano pa mozda i shvatis, i kako sad odjednom Emir nije celava ubleha i sta ti ja znam kako su ga sve nazivali zadnjih mjesec dva, jer se eto spominje Mesanovic da ce doci i ta za nase uslove navodna ogromna plata.
Kao sto rece danas onaj samnom u raspravi "uvijek se dugovalo i dugovat ce se" ali se to rijesi na ovaj ili onaj nacin, ali misliti i pisati da je sve idealno nije i zasto je frka ako se nesto iznijelo na forum, da bi tamo imali argumente u prepirkama sa navijacima Želje ili Veleža jel. Pa navijaci Želje su se sprdali sa nama za plate da kasne nasima 2019.te, mnogi ni tada nisu vjerovali dok nasi igraci nisu odbili ici na pripreme taj dan, naravno rijesilo se, sve isplaceno u fening, ali nemojte da se ludi pravimo.

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 20 feb 2021, 00:29

slika
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 feb 2021, 00:31

Ko je rekao na forum ? i kad je bila rijec oko plata rekao sam ako postoji problem treba to reci iznijeti problem ako postoji, da se nekako rijesi dok se nije otislo predaleko..Mada sumnjam da tu ima problem, to je dobar segment kluba.

Jesi l ti gledao te ugovore pa da mozes tvrdit da nije tako.
Meni nije problem tebi ako te zanima sa svog maila poslat tebi slike ljudi koji su to rekli i na koji nacin su povezani bili tad s klubom.
Od toliko ljudi koji toliko vremena pisu negativno oko kluba i svakog poteza, uhvatite se mene koji u zadnje vrijeme kritikujem SD-a. Je l vam toliko svet covjek
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 feb 2021, 00:32

Ma Jasmin je odlicno pojacanje za nas,ovo je odlican posao,ali sacekajmo da bude zvanicno.
Po meni bolji i kompletniji igrac od Tatara.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 20 feb 2021, 00:33

Meni je najsmješnije to kako se ovdje neke stvari ponavljaju svako par mjeseci. Uvijek se nekom forumska brigada natovari na kosti, popljuje ga, za par dana se desi neki preokret i svi se ušute i uhinje. Jasmin još nije zvanično došao, a nije još ni kraj prelaznog roka. Može doć on i još tri igrača, može se desit da ne dođe niko. Zar je tako teško sačekat 1.3. pa onda analizirat rad SDa? Kao što je bilo teško sačekat decembar da se analizira Vinko, nego se pljuvao nakon drugog kola i pozivalo se na njegovu smjenu. Majke mi, imam dojam da većina ovdje ugasi utakmicu ako do desete minute ne padnu dva gola.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 20 feb 2021, 00:33

Jasmin Mešanović je ekstra pojačanje. Volio bih da igramo u kombinaciji sa 2 napadača, da uparimo njega i Cmiljanića. Nisu spori, tj. dosta su drugačiji napadači od skoro svih napadača u ligi. Biće ovo dobro, aBd.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 20 feb 2021, 00:35

KrajisnikBosnjak je napisao/la:
20 feb 2021, 00:33
Jasmin Mešanović je ekstra pojačanje. Volio bih da igramo u kombinaciji sa 2 napadača, da uparimo njega i Cmiljanića. Nisu spori, tj. dosta su drugačiji napadači od skoro svih napadača u ligi. Biće ovo dobro, aBd.
Jasmin najvise sliči Ahmetovicu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

ShofaII
Kontakt:

Post Postao/la ShofaII » 20 feb 2021, 00:36

Ma tako ti to bude ako napustis njihovu pricu. U jednom trenutku se slazes a vec sutra dodje nesto novo i za razliku od prethodnog imas suprotno misljenje, e tada si ovakav, onakav i pocinju sa dijeljenjem opisisnica uglavnom negativnih.
A zaborave kakve su sve gluposti pisali samo sto im niko ne kopa po postovima, jbt jedva uspijem procotata sta se pise odakle mi vrijeme da citam nanovo tudje postove.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2021, 00:37

Jel jos najgori prelazni rok u historiji FKS il ja grijesim ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 feb 2021, 00:37

Osttribine je napisao/la:
20 feb 2021, 00:27
20 feb 2021, 00:13

Cuj sto bi napustali...
Pa mozda zato sto nema para kako vi kazete
Mozda zato sto im nisu isplacene zadnje 4 plate kao sto vi kazete a to znaci da zadnju godinu marke nisu dobili jer se plate daju kvartalno svaka tri mjeseca
Mozda zato sto mi ne mozemo nista vise ponudit od Zelje recimo kako vi kazete
Hajde procitaj ovo boldirano pa mozda i shvatis, i kako sad odjednom Emir nije celava ubleha i sta ti ja znam kako su ga sve nazivali zadnjih mjesec dva, jer se eto spominje Mesanovic da ce doci i ta za nase uslove navodna ogromna plata.
Kao sto rece danas onaj samnom u raspravi "uvijek se dugovalo i dugovat ce se" ali se to rijesi na ovaj ili onaj nacin, ali misliti i pisati da je sve idealno nije i zasto je frka ako se nesto iznijelo na forum, da bi tamo imali argumente u prepirkama sa navijacima Želje ili Veleža jel. Pa navijaci Želje su se sprdali sa nama za plate da kasne nasima 2019.te, mnogi ni tada nisu vjerovali dok nasi igraci nisu odbili ici na pripreme taj dan, naravno rijesilo se, sve isplaceno u fening, ali nemojte da se ludi pravimo.
Emir nije nikad ni bio celava ubleha.
To sto je forum pun maloumnih debila i slabih poznavoca prilika u nasem fudbalu koji su ocekivali Soudanija, Boaćija, Sadiqa i igrace slicne njima, ne znaci da je Emir nesposoban.
Neki dan sam pisao o tome, dovoljno je pogledati sve sto je ostvareno u zadnje tri godine i vidis koliko smo napredovali i koliko smo na dobrom putu.
Prostora za napredak ima i uvijek ce ga biti, i to niko od nasih navijaca nije osporio. Ali pljuvati, ponizavati, psovati i izmisljati lazi do te mjere da zadnje 3-4 plate kasne, to je u najmanju ruku bolesno i to ne moze imati nikakve veze sa ljubavlju prema ovom klubu i postovanjem prema najuspjesnijoj garnituri ljudi do sad koji vode Sarajevo.
Ne krivim tebe uopste sto si to rekao, od nekoga si morao cuti takve gluposti... nego te krivim sto si slijep pored svojih ociju. Vjerujes raznoraznim menadzerima i dusmanima a ne vjerujes svojim ocima i uspjesima i dobrim koracima koje tvoj klub radi.
I ako ces iskreno jest problem da se gluposti svakakve iznose na forum jer svi dobro znamo koliko je ovaj forum citan od strane i igraca i medija i navijaca ostalih klubova i sto da im dajemo podlogu za negativnu atmosferu ako za to nema potrebe ?

Bordo23
Kontakt:

Post Postao/la Bordo23 » 20 feb 2021, 00:39

skoroalen je napisao/la:
20 feb 2021, 00:33
Meni je najsmješnije to kako se ovdje neke stvari ponavljaju svako par mjeseci. Uvijek se nekom forumska brigada natovari na kosti, popljuje ga, za par dana se desi neki preokret i svi se ušute i uhinje. Jasmin još nije zvanično došao, a nije još ni kraj prelaznog roka. Može doć on i još tri igrača, može se desit da ne dođe niko. Zar je tako teško sačekat 1.3. pa onda analizirat rad SDa? Kao što je bilo teško sačekat decembar da se analizira Vinko, nego se pljuvao nakon drugog kola i pozivalo se na njegovu smjenu. Majke mi, imam dojam da većina ovdje ugasi utakmicu ako do desete minute ne padnu dva gola.
:tokralju: :tokralju:
To ti je mentalitet pojedinaca, ybg.. nema šta se nije ovdje pisalo.
Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 20 feb 2021, 00:42

feniksptica je napisao/la:
20 feb 2021, 00:31
Ko je rekao na forum ? i kad je bila rijec oko plata rekao sam ako postoji problem treba to reci iznijeti problem ako postoji, da se nekako rijesi dok se nije otislo predaleko..Mada sumnjam da tu ima problem, to je dobar segment kluba.

Jesi l ti gledao te ugovore pa da mozes tvrdit da nije tako.
Meni nije problem tebi ako te zanima sa svog maila poslat tebi slike ljudi koji su to rekli i na koji nacin su povezani bili tad s klubom.
Od toliko ljudi koji toliko vremena pisu negativno oko kluba i svakog poteza, uhvatite se mene koji u zadnje vrijeme kritikujem SD-a. Je l vam toliko svet covjek
Ma znas koliko me interesuju ljudi koji su to rekli..

Niko tebe ne pegla ovdje zato sto si kritikovao SD,vec se svi ibretame da si ti u Drustvu AhmovelikiNeineligentni, Redevil...
Valjda ti je odmah trebalo biti jasno da kad oni kritikuju, covjek koji razmislja mora uvijek biti na kontra strani...

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 20 feb 2021, 00:43

Kako momak ima njuh da **** malu plavu kurvu :bow:
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 20 feb 2021, 00:44

Kad debilarije napiše hordanjezla ili ahmo, to je normalna pojava. Problem nastane kad vas par tušite temu iz dana u dan istim stvarima, a sve ciljano i u dogovoru. Do jučer si samo znao da je Hadžić sportski direktor, od neki dan znaš i cifre, i način poslovanja, i kako mulja itd.
Nemoj se bezveze praviti Englez. Onaj ko hoće i kome je cilj da da konstruktivnu kritiku to napiše jednom, sažme sve argumente u jedno i objavi. Ti baljezgaš svaki mogući dan, ponavljaš se i onda se nešto praviš paglu, kao ne razumiješ što te se napada, a ti fin i konstruktivan.

Još malo kad vas raja nakači i za ostale stvari, nemojte ići i plakati Morti i tražiti banove, kao i ovi pametnjakovići od ranije što su kukali kad su bili popljuvani nakon svojih palamuđenja.
Samo ti kažem da previše pametuješ za nekoga čija je glava napunjena raznoraznim stvarima, pa onda guraš to isto, te gubiš. Nemoj biti kujica koja će se šlepati uz druge..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 20 feb 2021, 00:47

Aduka87 je napisao/la:
20 feb 2021, 00:37
Ješičev iz 2016 nema konkurenciju, niti ce je imati zadugo.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 20 feb 2021, 00:49

Historicar je napisao/la:
20 feb 2021, 00:47
Aduka87 je napisao/la:
Ješičev iz 2016 nema konkurenciju, niti ce je imati zadugo.
Imat ce konkurenciju samo ako ti jednog dana budes na funkciji SD-a.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 20 feb 2021, 00:51

Osttribine je napisao/la:
20 feb 2021, 00:27
[
Emir nije nikad ni bio celava ubleha.
To sto je forum pun maloumnih debila i slabih poznavoca prilika u nasem fudbalu koji su ocekivali Soudanija, Boaćija, Sadiqa i igrace slicne njima, ne znaci da je Emir nesposoban.
Neki dan sam pisao o tome, dovoljno je pogledati sve sto je ostvareno u zadnje tri godine i vidis koliko smo napredovali i koliko smo na dobrom putu.
Prostora za napredak ima i uvijek ce ga biti, i to niko od nasih navijaca nije osporio. Ali pljuvati, ponizavati, psovati i izmisljati lazi do te mjere da zadnje 3-4 plate kasne, to je u najmanju ruku bolesno i to ne moze imati nikakve veze sa ljubavlju prema ovom klubu i postovanjem prema najuspjesnijoj garnituri ljudi do sad koji vode Sarajevo.
Ne krivim tebe uopste sto si to rekao, od nekoga si morao cuti takve gluposti... nego te krivim sto si slijep pored svojih ociju. Vjerujes raznoraznim menadzerima i dusmanima a ne vjerujes svojim ocima i uspjesima i dobrim koracima koje tvoj klub radi.
I ako ces iskreno jest problem da se gluposti svakakve iznose na forum jer svi dobro znamo koliko je ovaj forum citan od strane i igraca i medija i navijaca ostalih klubova i sto da im dajemo podlogu za negativnu atmosferu ako za to nema potrebe ?
Decko vidi, necemo ovako nikud, ubuduce ne citiram te ne citiraj me, nemas pojma kao ni ja sto nemam ko je iza nekog nika na forumu niti ko kakve "izvore" ima, nemam potrebe slusati menadzere niti ih znam, znam odakle sam dobio info za plate i znam koliko su pouzdani, nebitno, ok ti si ubijedjen da je to laz tvoj problem, nemoj mi sviju ti samo ti oci otvarati dovoljno imam godina i dovoljno sam ja uz ovo Sarajevo i uz njegove uspone i padove i dovoljno dajem svom klubu u vidu clanskih sezonskih, kupovinom artikala u fan shopu. I zasto imate j.ebenu potrebu odmah da nekoga etiketirate da je dusman i da osporavam uspjehe svog kluba, kulturno si mi se obratio pa samo iz tog razloga te za ovo boldirano necu poslati tamo gdje ne treba.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Jadnimi, Tatamata1946 i 9 gostiju.