Ti izgleda zaboravio formu Ahmetovića prije povrede. Zaboravio si i ono njegovo klasično proljeće bez golova. Ni ja nisam nešto za Mešanovića ali ne treba sad pretjerivati. Sasvim Ok igrač.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Vrijedi pokušati

Kosa mi se na glavi diže i strašno me ljuti kada vidim da idioti postaju cijenjeni ljudi.
Sretan rodjendan kapitenu,da si nam ziv I zdrav,I ABD u maju da slavimo duplu

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda dobro prođe ovo danas..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Mesanovic nije jedini.
- feniksptica
- Kontakt:
Husara je presusio s dobrim igracima. Mozda jedna od zadnjih prilika da uzme fine pare. Sumnjam da nece trazit proviziju za sebe. Bomo videli
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Jedna opcija novog igraca je anamo njihov navijac a druga nepoznat momak na nasim prostorima inicijala M.M. Pozicija AM
Moze li malo vise o ovom M.M,totalno nepoznat bar meni?
grb sto kuca,umjesto srca
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma kakav on, nije ni imao dobre igrače. Jedini koji su vrijedni pomena i koji su ostvarili nešto su Pirić i Mešanović, ovo ostalo je generalno sve druga liga, Srebrenik, Gradačac itd.feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:19Husara je presusio s dobrim igracima. Mozda jedna od zadnjih prilika da uzme fine pare. Sumnjam da nece trazit proviziju za sebe. Bomo videli
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kadusic?MortemHz je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:32Ma kakav on, nije ni imao dobre igrače. Jedini koji su vrijedni pomena i koji su ostvarili nešto su Pirić i Mešanović, ovo ostalo je generalno sve druga liga, Srebrenik, Gradačac itd.feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:19Husara je presusio s dobrim igracima. Mozda jedna od zadnjih prilika da uzme fine pare. Sumnjam da nece trazit proviziju za sebe. Bomo videli
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kadusic je od Elvisa igrac
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nije njegov menadžer koliko ja znamNisamInSajder je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:34Kadusic?MortemHz je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:32Ma kakav on, nije ni imao dobre igrače. Jedini koji su vrijedni pomena i koji su ostvarili nešto su Pirić i Mešanović, ovo ostalo je generalno sve druga liga, Srebrenik, Gradačac itd.feniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:19Husara je presusio s dobrim igracima. Mozda jedna od zadnjih prilika da uzme fine pare. Sumnjam da nece trazit proviziju za sebe. Bomo videli
Hiros
Igraci Husarica : https://www.transfermarkt.com/ak-sport- ... rater/1931
Igraci Bilalagica : https://www.transfermarkt.com/k3-sportm ... rater/4578
Igraci Bilalagica : https://www.transfermarkt.com/k3-sportm ... rater/4578
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kako mrzim ljude kojima je uvijek prije bolje bilo. Oprali nas kako je u Jugoslaviji bilo bolje, pa onda kako je Uscuplic bio najbolji, pa onda Alen Skoro nezamjenjljiv, pa onda nikad necemo imati Zeku Turkovica, pa onda Benko je najbolji ikad, ma znas Komazec je najbolji ikad. Evo sad Ahmetovic opet se nece nikad ponovit. Ebo te Ahmetovic nije 15 utakmica dao go i kao on dobar. Najbolji je onaj ko daje golove, zivot ide dalje. Jasmin ce biti bolji, ali ce i on jednog dana biti proslost. Mozda Cmiljanic ubije ovu sezonu. Daj ba ubiste sa nostalgijom vise...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bordobijeli, Dave, EastMadness, Fouzi1, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Konzerva, laki23, mnon46, stokastoka23, Vanja8, Varijantas8, ŠTA_JE i 92 gosta.