FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
U kakvom je hare stanju? realno je da ce on biti devetka na derbiju.
Ne vjerujem druze, nema potrebe ga rizikovat kad evo bit ce 2 zdrava igracabordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:49U kakvom je hare stanju? realno je da ce on biti devetka na derbiju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Cmiljanić još nije dobio dozvolu, Mešanovic ako dodje ne vjerujem da ce odma igrati.Denchi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:51Ne vjerujem druze, nema potrebe ga rizikovat kad evo bit ce 2 zdrava igracabordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:49U kakvom je hare stanju? realno je da ce on biti devetka na derbiju.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Nije to nikakva provizija.MortemHz je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:48Aha, 64K.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:39Isplacuju se provizija/bonus menadzerima. To je nesto normalno da se radi u svijetu sporta. Za 2019. godinu, isplatili su oko 50k KM bonusa menadzerima.
Zar niste skontali po postovima da to ‘adzija sebi u dzep stavlja
PSPHM
- ElCartel11
- Kontakt:
Sredice se papiri za obojicu do derbija sigurno.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Zar je bilo tesko pronaci ovakvog napadaca prije 15ak dana da se uklopi u ekipu.. znaci opet te insajderske da para nema su propale, iskljucivo do sportskog segmenta je sve bilo.
NEMA NAZAD
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A ko je taj Mirzad Mehanovic ?
Ja prvi puta cujem za njega
Dobit ce, a hoce i Dzasmin on je u najboljoj spremi od svih napadaca jer je vec poceo igrati, mozda i pocne....bordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2021, 12:00Cmiljanić još nije dobio dozvolu, Mešanovic ako dodje ne vjerujem da ce odma igrati.Denchi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:51Ne vjerujem druze, nema potrebe ga rizikovat kad evo bit ce 2 zdrava igracabordobijeli je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:49U kakvom je hare stanju? realno je da ce on biti devetka na derbiju.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da bilo je tesko, jer prije 15tak dana licno Mesanovic nije bio dostupan. Ali ono sto se odvilo u posljednjih nekoliko dana, Hadzija je iskoristio i doveo ga.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Mozda
NEMA NAZAD
- NisamInSajder
- Kontakt:
Bosanac, igrao cijelo vrijeme po Ceskoj nekoliko klubova, trenutno je u Ordabasyu. Nisam nesto gledao njega, ali cuo sam za njega. Klasicni plejmejker tako sam cuo.ajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 12:17A ko je taj Mirzad Mehanovic ?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Strasan igrac, ima extra statistiku za jednog AMajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 12:17A ko je taj Mirzad Mehanovic ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Strasan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ko' nekad Benko u Gradaccu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Izgleda Milanovica cemo se rjesit, Slavko ga je trazio do kraja ugovora ali izgleda da ide u mdk na posudbu a oni nama hirosa na posudbu(uz pravo otkupa)
Zavisi jos od ostalih dolazaka
Zavisi jos od ostalih dolazaka
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:

Krpic Benzema ocam'
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- ElCartel11
- Kontakt:
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Hahahaahahahahahahahhahahahahahaha joj mitomanije

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, jurisicduska, MSOZ101, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic, skoJaa, Skojevska, UltraSa46, WeekendOffender i 59 gostiju.