U mom postu iznad od par recenica je sve vec receno, tako da je sve jasno sto se tice njega.ledar je napisao/la: ↑17 feb 2021, 17:13Ima tu više stvari.bavaracmujo je napisao/la: ↑16 feb 2021, 19:19
Neuporedive su te dvije situacije, Arp je otiso u veliki klub, otiso je za velike pare a on je na pocetku karijere i nema te pare pa je taj potez realan za svakoga od nas.
Prvo, on je druker haesfaua od malih nogu, spavao je u posteljini kluba, uzor su mu bili klupski idoli, sanjao da će jednog dana igrat za hsv... i onda se na sve to popišao.
Drugo, on bi u hsv-u bio bog, dobio bi odličnu plaću a imao bi golem kredit i čekalo bi ga se da proigra koliko god treba.
Treće, što je on to dobio kod vas osim novca? Pa njemu trebaju utakmice, ne u dritte nego u erste. Kad će on kod vas dobit priliku u prvoj momčadi? Za njega i za vas bi bilo najbolje da ga date negdje na posudbu, samo teško će on dobit priliku u nekom prvoligašu.
On je sa 17 igrao za hsv u prvoj ligi a sad sa 21 igra u trećoj, stvarno je avansirao.
Ali razumijem ga, zov novca je bio jači. Da se ne lažemo, ja bih to isto napravio, vjerojatno svako od nas.
FC Bayern München
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- bavaracmujo
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Pa i za Alabu je sve jasno, ide gdje su veće pare. 5,35 milja neto godišnje dobiva možda zadnjih šesedam godina, pred mirovinu hoće to podebaljat na 8-9 milja neto, ako može zašto ne. I još će dobit dobar handgeld.bavaracmujo je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:36
U mom postu iznad od par recenica je sve vec receno, tako da je sve jasno sto se tice njega.
Proporcije su naravno različite kod njega i Arpa ali se u suštini radi samo o parama. Izazovi, prilike, ovo ono su samo izmotavanja.
To što neko već ima velike pare ne znači da ne želi još veće. Pa i Arp je u hsv-u imao odlične novce (prosječnom čovjeku nedostižne) pa je išao za veće. Zato sad igra u trećoj.
Znači gledamo Sülea na desnom beku.Benjamin Pavard has tested positive for Covid-19. Pavard didn't train this week and will now miss next week's game against Lazio [@SkySportNewsHD]
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
- bavaracmujo
- Kontakt:
Svi mi imamo razlicite poglede i ja postujem tvoje razmisljanje koje ima cinjenice i argumente i u sustini razumijem sta hoces reci.ledar je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:47Pa i za Alabu je sve jasno, ide gdje su veće pare. 5,35 milja neto godišnje dobiva možda zadnjih šesedam godina, pred mirovinu hoće to podebaljat na 8-9 milja neto, ako može zašto ne. I još će dobit dobar handgeld.bavaracmujo je napisao/la: ↑17 feb 2021, 20:36
U mom postu iznad od par recenica je sve vec receno, tako da je sve jasno sto se tice njega.
Proporcije su naravno različite kod njega i Arpa ali se u suštini radi samo o parama. Izazovi, prilike, ovo ono su samo izmotavanja.
To što neko već ima velike pare ne znači da ne želi još veće. Pa i Arp je u hsv-u imao odlične novce (prosječnom čovjeku nedostižne) pa je išao za veće. Zato sad igra u trećoj.
Po meni se fudbal igra radi trofeja i vodjen tom logikom dodjem do zakljucka da taj Arp u propalom hamburgu vjerovatno nikad nebi osvojio bilo kakav trofej.
Niko Elberu Balaku Hasanu Svajniju Tiagu i ostalim ne zamjera sto su otisli, jer su otisli na jedan dostojanstven nacin, dosta njih su otisli za vecim parama al su otisli kao gospoda a ovom kako su ga vec prozvali navijaci (euro ili dolar nesta tako) samo se zamjera sto se prodaje ko kakva ravaku i nudi se bukvalno ko vise ponudi a zavlacio je i ucjenjivo upravu.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pitam se gdje pokupise virus? 
Ne bi me iznenadilo da je bilo kakvog lumpovanja u Dohi.
Za nadati se da se presijece lanac.

Ne bi me iznenadilo da je bilo kakvog lumpovanja u Dohi.

Za nadati se da se presijece lanac.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neuer
Kimmich - Boateng - Alaba - Davies
Roca - Goretzka
Sane - Musiala - Coman
Lewandowski
Pomalo rizicna postava za jednu takvu utakmicu, ali sa nasom listom povrijedjenih ne znam kojih drugih 11 bi trebali nastupiti protiv Lazia
Kimmich - Boateng - Alaba - Davies
Roca - Goretzka
Sane - Musiala - Coman
Lewandowski
Pomalo rizicna postava za jednu takvu utakmicu, ali sa nasom listom povrijedjenih ne znam kojih drugih 11 bi trebali nastupiti protiv Lazia
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gnabry vec trenira, on bi mogao biti spreman za pola sata.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Bolje igrati bez desnog beka nego sa sredinom Roca - Goretzka.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tolisso se povrijedio na treningu. Sad Hans i sto ne bi mora Roca u prvu 

Costa - povreda
Tolisso - povreda
Nübel - povreda
Nianzou - povreda
Gnabry - pod upitnikom
Boateng - pod upitnikom
Müller - pozitiva(n)
Pavard - pozitiva(n)

Treba ovo malo više hljeba jesti
Tolisso - povreda
Nübel - povreda
Nianzou - povreda
Gnabry - pod upitnikom
Boateng - pod upitnikom
Müller - pozitiva(n)
Pavard - pozitiva(n)

Treba ovo malo više hljeba jesti

Sent from my Philips Smart TV.
Ne vjerujem da ce obojica, dzaba sto nemamo desnog beka. Nece micati Kimmicha iz veze po mom misljenju, nebitno ko igra na beku. Goretzka bi trebao biti spreman od prve minute, ako ne onda Rocu treba gurnuti u vatru

Od čega si jaraneCorentin Tolisso has suffered a serious injury in training, the Frenchman has torn a muscle tendon. Bayern's medical department assumes that he will be out for up to 6 months! Tolisso suffered the injury while attempting a shot, without any contact with another player [Bild]

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
-
- Kontakt:
Kazem ja maneken i bullshit igrac
Nikad nije trebao ni zaigrati za Bayern jer nema kvalitet a o konstanti da ne pricam.

Nikad nije trebao ni zaigrati za Bayern jer nema kvalitet a o konstanti da ne pricam.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gotov je to igrac, nazalost.
Veliki potencijal ali nikada nije isplivao zbog teskih povreda.
Ono sto je problem je eventualni transfer koji je sada vjerovatno ugrozen.
Veliki potencijal ali nikada nije isplivao zbog teskih povreda.
Ono sto je problem je eventualni transfer koji je sada vjerovatno ugrozen.
Trebali su ga frknuti u Inter prošlo ljeto kad se pojavila prilika, ovako...
Neuer (c) -
Süle, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Marc Roca -
Sané, Choupo-Moting, Coman -
Lewandowski
Bas me zanima ko ce danas zavrsit utakmicu prije vremena. EMCM na Lazio u utorak?
Süle, Boateng, Alaba, Davies -
Kimmich, Marc Roca -
Sané, Choupo-Moting, Coman -
Lewandowski
Bas me zanima ko ce danas zavrsit utakmicu prije vremena. EMCM na Lazio u utorak?
Ajd ima malo više smisla nego postava koju mi izbacilo na mobu..
Sve skoro ima smisla, jedino što je čudno da sada Musiala ne dobiva priliku od početka, a idealna situacija za to. I to sada 2-3 utakmice mu se otvara prilika. Momak za koji dan će potpisati najvjerovatnije petogodišnji ugovor. Možda malo i pedagoška mjera, a i moguće da je ovo išlo i prema prikazanom na treningu.
Protiv Lazija onda najvjerovatnije ulijeće opet Goretzka umjesto Roce u tim.
Protiv Lazija onda najvjerovatnije ulijeće opet Goretzka umjesto Roce u tim.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.