San Antonio Spurs
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Re: San Antonio Spurs
Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ne razumem sta je tu smesno hoces da kazes da ima vise od 5.7asistencija po mecu u karijeri?Raul_64 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:daj molim te kako moze parker do 30-tak kada jedva ima mizernih 5.7asistencija u karijeri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo nešto o Gary Nealu,kako ih samo nađemo![]()
Gary Neal is a vital role player for the N.B.A. team with the best record, one of the top rookies in the league and the name most likely to elicit this one-word response: “Who?”
It is O.K. to ask. Gregg Popovich had to ask, too, before handing Neal a San Antonio Spurs jersey and a guaranteed contract.
“Never heard of him until he walked in the gym,” Popovich,the Spurs’ coach and team president, said Tuesday.
Lately, no Spurs highlight reel — and there are many — seems complete without Neal flinging 3-pointers while opposing coaches scream in vain for someone to put a hand in his face.
Neal has made 53 3-pointers, the most among N.B.A. rookies, and has converted a stout 38.1 percent of his attempts. He scored 21 points in a recent victory over the Dallas Mavericks and had 22 points in consecutive wins over Denver and Phoenix last month.
Neal had a rare off night Tuesday, shooting 3 of 11 and scoring 8 points, and the Spurs took a rare loss, falling to the Knicks at Madison Square Garden, 128-115.
Undoubtedly, Neal owns a place in every team’s scouting report, although the players guarding him might still need to read the back of his jersey to identify him. And that is fine with Neal.
“I don’t mind being anonymous,” Neal said with a wide smile. “It’s great for me. A lot of open shots. And a lot of wins. We’re winning a lot. That’s the most important thing.”
The Spurs’ league-best 29-5 record is, as ever, a product of Tim Duncan’s post play, Tony Parker’s whiz-bang playmaking and Manu Ginobili’s creative scoring. But San Antonio also has its best group of reserves in years, and Neal has been as valuable as any of them. He is easily their biggest surprise.
Neal went undrafted in 2007, despite averaging 25.3 points as a junior for Towson. When no N.B.A. team signed him, Neal took his talents to Turkey. Then to Spain. Then to Italy. And then back to Spain.
For three years, Neal toured Europe, never staying anywhere long enough to fully absorb the culture or the language.
“I picked up enough to be able to survive,” he said.
He also picked up a fair amount of basketball wisdom and maturity, growing at every stop. The Turkish team, Pinar Karsiyaka, “let me showcase my talents; they let me play,” Neal said. In Barcelona, Spain, he was asked to play within a structure, which “taught me a lot about playing for the betterment of the team,” he said. In Treviso, Italy, he found a happy medium, a place to expand his game while also fitting into a team concept.
After spending most of last season with Treviso, Neal’s odyssey ended in Málaga, Spain, where he was turned loose as a scorer for 10 games. But the principles of team play stuck.
“I can go games where I don’t have to score and it doesn’t affect anything else basketball-wise about my game,” Neal said. “If I don’t score, I can still play defense, because I did that in Europe and I understand that it’s about the team and for the betterment of the team.”
Neal averaged 19.4 points for Treviso and 12.6 for Málaga and earned an invitation to a Spurs free-agent minicamp, where he endeared himself to Popovich.
“He shot well,” Popovich said, “but he also stuck in his nose a little bit defensively. I was impressed.”
Neal shot 50 percent in the summer league and led San Antonio in scoring (16 points per game), earning a three-year contract. He is simply the latest on a long list of hidden gems discovered by the Spurs’ front office.
Parker was a late first-round pick. Ginobili was taken in the second round, 56th over all. George Hill, the Spurs’ excellent backup point guard, was another late first-rounder. DeJuan Blair, their starting center, was also a second-rounder. Tiago Splitter, the skilled backup center, was the 28th pick in 2007, the same year that Neal went undrafted.
“We’ve had our share of good hits,” Popovich said, before adding, wryly, “But we’ve got some guys over there in Uzbekistan and places like that that we don’t want anybody to ever know about. You have to find players that are willing to fulfill roles, and you have to know what roles you need to have filled to go around your star players.”
There is no ambiguity with Neal. He waits for open shots and makes them, with great frequency, while opponents wince after foolishly leaving him alone.
“I don’t mind standing in the corner getting 10 3s every night,” Neal said. “That’s great.”
It just might cost him his anonymity.
alfarouqaminu je napisao/la:ne razumem sta je tu smesno hoces da kazes da ima vise od 5.7asistencija po mecu u karijeri?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
stvarno si smesanRaul_64 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ne razumem sta je tu smesno hoces da kazes da ima vise od 5.7asistencija po mecu u karijeri?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Joj neču al moram...alfarouqaminu je napisao/la:stvarno si smesanRaul_64 je napisao/la:alfarouqaminu je napisao/la:ne razumem sta je tu smesno hoces da kazes da ima vise od 5.7asistencija po mecu u karijeri?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
slušaj alfararjaerspamerualafala Dylan Dog nije mislio ozbiljno da če Parker imati 30 asistencija,ja stvarno mislim da nije mislio ozbiljno,šta ti misliš? ustvari nemoj misliti,nemoj majketi...

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Donnie Darko
- Kontakt:
odgovor je prejednostavan. gloryhunteriSexmachineboy je napisao/la:Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?![]()
Pa znamo šta valja ne ko ti sramotiš nas za Barcu navijašSexmachineboy je napisao/la:Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?![]()
"Donnie"Donnie Darko je napisao/la:odgovor je prejednostavan. gloryhunteriSexmachineboy je napisao/la:Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?![]()
jos je smjesnije to sto je gomili navijaca spursa najdrazi igrac james
Ali tema su Spursi
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Šta reće i osta živ?LBJ MVP je napisao/la:Pa znamo šta valja ne ko ti sramotiš nas za Barcu navijašSexmachineboy je napisao/la:Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?![]()
![]()
![]()
![]()
Zna se ko je najbolji i ko nosi UNICEF na dresu, a zna se čiji igrači prave belaje.
Nego de ako ti nije nešto da mi na PP pošalješ link od tvog profila na FB-u da te dodam, da znam koga trebam rasturiti?
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Evo poslo sam ti profil btw valjal mi novi avatar u čast naših navijačicaSexmachineboy je napisao/la:Šta reće i osta živ?LBJ MVP je napisao/la:Pa znamo šta valja ne ko ti sramotiš nas za Barcu navijašSexmachineboy je napisao/la:Zašto su svi navijači Spursa ujedno i navijači Reala?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zna se ko je najbolji i ko nosi UNICEF na dresu, a zna se čiji igrači prave belaje.![]()
Nego de ako ti nije nešto da mi na PP pošalješ link od tvog profila na FB-u da te dodam, da znam koga trebam rasturiti?![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
LBJ MVP sto promeni avatar?? Sta mislis za veceras protiv bostona??? Pobeda ili poraz???
Ne igra KG pobjeda bi trebala bit nismo izgubili 2 tekme zaredom ove sezone pa nadam se da nećemo ni sadaalfarouqaminu je napisao/la:LBJ MVP sto promeni avatar?? Sta mislis za veceras protiv bostona??? Pobeda ili poraz???
Ako budu igrali odbranu ko protiv New Yorka nema šanse da budu na minus 30 kamoli da dobiju
Ja sam navijač Liverpoola i San Antonia 
Nisu samo navijači Reala navijači Spursa, ne znam odakle ti ta ideja
Nisu samo navijači Reala navijači Spursa, ne znam odakle ti ta ideja
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- alfarouqaminu
- Kontakt:
pa ako budu igrali kao protiv knicksa bolje nemojte da izlazite na teren
Sta je pisac htjeo da kaze:"Koliko god Rondo dobro odigra,Parker ce odigrati bolje,i koliko god asistencija bude potrebno da bi pobijedili,imat ce ih" 
Btw,ja sam navijac Zenita i Spursa,posebna vrsta
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Dylan Dog je napisao/la:Sta je pisac htjeo da kaze:"Koliko god Rondo dobro odigra,Parker ce odigrati bolje,i koliko god asistencija bude potrebno da bi pobijedili,imat ce ih"
Pa,izmedju dva zlaLBJ MVP je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Sta je pisac htjeo da kaze:"Koliko god Rondo dobro odigra,Parker ce odigrati bolje,i koliko god asistencija bude potrebno da bi pobijedili,imat ce ih"
Btw,ja sam navijac Zenita i Spursa,posebna vrstaTi si posebna sorta Spurs fana,ali simpatišeš Real u primeri
Barem ti je draži od Barce?
ipak mi je drazi Real
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
- alfarouqaminu
- Kontakt:
ovaj mi je nesto sumnjiv kaze da navija za zenit i spurse,a voli i real, kao i kako vidim na avataru i zvezdu...sumnjivoDylan Dog je napisao/la:Pa,izmedju dva zlaLBJ MVP je napisao/la:Dylan Dog je napisao/la:Sta je pisac htjeo da kaze:"Koliko god Rondo dobro odigra,Parker ce odigrati bolje,i koliko god asistencija bude potrebno da bi pobijedili,imat ce ih"
Btw,ja sam navijac Zenita i Spursa,posebna vrstaTi si posebna sorta Spurs fana,ali simpatišeš Real u primeri
Barem ti je draži od Barce?
![]()
ipak mi je drazi Real
Ta nisam rekao da volim Real,nego da izmedju Barce i Reala mi je drazi Real,a ovaj avatar je plod zafrkancije sa Devilom,ti bas nikad nista ne kontas 
- alfarouqaminu
- Kontakt:
jao, izvini pametnjakovicuDylan Dog je napisao/la:Ta nisam rekao da volim Real,nego da izmedju Barce i Reala mi je drazi Real,a ovaj avatar je plod zafrkancije sa Devilom,ti bas nikad nista ne kontas
alfarouqaminu je napisao/la:jao, izvini pametnjakovicuDylan Dog je napisao/la:Ta nisam rekao da volim Real,nego da izmedju Barce i Reala mi je drazi Real,a ovaj avatar je plod zafrkancije sa Devilom,ti bas nikad nista ne kontas,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.