FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako produže i ostali, plus dođe Mešanović i još to neko pojačanje, zanima me kako će pojedinci imat obraza da ponovo pišu?
Baj d vej, zadnjih mjeseci se puno negativnih stvari napisalo o vezi Hadžića i Mladosti. Ja ne vidim ništa loše u tom, mnogi ovdje su tražili Sarajevo B, neke gluposti. Ovako imaš u ligi ekipu kojoj možeš slat svoje loše igrače a od njih uzimat njihove najbolje. Ako im, pored Fanima, tako uzmemo i Hiroša, ja bih bio prezadovoljan. Bolje da je kod nas nego da ga uzmu konkurenti.
Baj d vej, zadnjih mjeseci se puno negativnih stvari napisalo o vezi Hadžića i Mladosti. Ja ne vidim ništa loše u tom, mnogi ovdje su tražili Sarajevo B, neke gluposti. Ovako imaš u ligi ekipu kojoj možeš slat svoje loše igrače a od njih uzimat njihove najbolje. Ako im, pored Fanima, tako uzmemo i Hiroša, ja bih bio prezadovoljan. Bolje da je kod nas nego da ga uzmu konkurenti.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma ovog Hirosa nebi doveo dzaba da ga nude plavi ker,navijac njihiv sto dalje od nas. Nama ce trebati ako osvojimo bas bas sirok kadar jer min 6 meceva u evropi plus liga
Produžio i kapiten

LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- PeakyBlinders
- Kontakt:
Idemo dalje.PeakyBlinders je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:25Joj Meša je ništa šta se sprema za par dana. Svi koji su srali ima muda svoja da pojedu. Još dva igrača uskoro i oba prema naprijed.
Meša je veliki trkač, neumoran je.
Ps. Još malo radosnih vijesti. Miličević i Oremuš.
Dosta za sad, iščekujte sad jbg.
Voli vas brat
ORIGINAL 1987
-
- Kontakt:
Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Kakav je osjecaj kada vas pishaju ?
Igra sampiona tek pocinje.
Grizete li svoja mu.da ?
Igra sampiona tek pocinje.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
zagor1987 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:25Kao sto rekoh nisam bio zadovoljan kako se sve odvijalo pred nastavak sezone gdje se borimo za titulu,gdje nas ceka nikad vise meceva u evropi a i novca pa sam uputio kritike Hadzicu sa ciljem da klub jos vise napreduje al treba i pohvalit ako se sve ovo ostvari. Drugima dusmanima cemo pustiti da laju za plate kao i svake godine kad su pripreme i da pljuju sve sto je vezano za klub od igraca do uprave. Nikad nismo imali uspjesniju upravu sa manje podrske to samo kod nas ima,pa vise se Blekic podrzavao nego ova uprava.
Pa kod nas je uvijek važilo pravilo nek komsiji crkne krava.Blekic je imao podršku, jer smo u tom vremenu bili na dnu. Većina navijača je znala da je Blekic jedna obična ubleha , ali se halcalo i podržavalo jer nismo imali boljih opcija. Baš kao što to sad rade komšije, što je kratkoročnog vijeka i samo je pitanje vremena kad će pući.
Sad je situacija totalno drugačija.Vecina navijača zna da smo stabilan klub u svim segmentima. Kritike se odnose da može bolje i mora.
Podigli smo ljestvicu više i ne zadovoljavamo se vise pojačanjima, koju bi većina naših klubova objeručke prihvatila.
Vrlo brzo ćemo doći u fazu kad će navijači biti nezadovoljni titulama premijer lige. Tipa **** kukuruz ligu i titule, hoćemo grupnu fazu LS.
Jednostavno nismo strpljivi i idemo iz krajnosti u krajnost.
-
- Kontakt:
DoktorePeakyBlinders je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Idemo dalje.PeakyBlinders je napisao/la: ↑19 feb 2021, 21:25Joj Meša je ništa šta se sprema za par dana. Svi koji su srali ima muda svoja da pojedu. Još dva igrača uskoro i oba prema naprijed.
Meša je veliki trkač, neumoran je.
Ps. Još malo radosnih vijesti. Miličević i Oremuš.
Dosta za sad, iščekujte sad jbg.
Voli vas brat

a neki su se bas bili ponadaliajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Igra sampiona tek pocinje.![]()
idemo dalje
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Plus tu dodas Olimpik i ovako Slobodu(prije Celik, itd)skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:43Ako produže i ostali, plus dođe Mešanović i još to neko pojačanje, zanima me kako će pojedinci imat obraza da ponovo pišu?
To je to tkz. Poklapanje Lige....
Ne ko prije da ti bivsi igraci klepe titulu sa Zrinjskim...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa šta ako je navijač Želje, ako je profesionalac, nema emocija u poslu. I Raščić je bio bivši igrač Želje, Dulji kao dječaku želja bila da zaigra za Želju itd. Ganjat kvalitet na terenu a ne ko za koga navija.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako se popravi naglo harmonija na forumu.
Oremus, Mili, Krle, Dupovac, pa Mesanovic, lijevo krilo
A tek 14h.
Oremus, Mili, Krle, Dupovac, pa Mesanovic, lijevo krilo

A tek 14h.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ma nasa posla cim nema 10 igraca cim pocne rok odma je kataklizma. Nema da se strpis i sacekas kraj sezone i sumiras nego daj odma 23 nova igraca a ove sto imamo vec nek budu na tribinama njih 15benko21 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:50a neki su se bas bili ponadaliajdohordas je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:47Jedete li svoja gov.na ?
Grizete li svoja mu.da ?
Igra sampiona tek pocinje.![]()
idemo dalje
Ovo im je palo teze nego strumfovima.skoroalen je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:43Ako produže i ostali, plus dođe Mešanović i još to neko pojačanje, zanima me kako će pojedinci imat obraza da ponovo pišu?
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma prvenstveno ne bi valjalo da ode u Zrinjski, Borac, ili zelju pa taman ga mi vratili u Mladost na posudbu na ljeto...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izgleda fantastičan dan, samo da se nastavi 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato jer se slika sa njihovim salom,duksom i navijacima kod sebe u stanu jer se druzi sa njima i jer je Manijak
Jel Husara menages Mesanovicu, ako jeste postavit uslov da raskine ugovor sa njim prije podpisa..
Eno vec je poceo nekog Ajanovica (golman), kaze najbolji golman u bosni i hercegovini.. dovoljna je ovo izjava da se Od jasmina trazi da uzme drugog menagera..
Mirko fala ti za sve i hvala za produzetak
Next MILICEVIC
Eno vec je poceo nekog Ajanovica (golman), kaze najbolji golman u bosni i hercegovini.. dovoljna je ovo izjava da se Od jasmina trazi da uzme drugog menagera..
Mirko fala ti za sve i hvala za produzetak
Next MILICEVIC