Naporan si jarane.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Pitari se lijepo pojacavaju za derbi, a mi tapkamo i dalje
Nije meni za pitare nego za olimpik na Grbavici..
Ma mozemo mi dobit pitare, navikli smo i dobit cemo ih. Mozemo i Zrinju i Borac ali ja se bojim da nemamo ekipu za nizova. Nama treba polusezona sa tek nekoliko prosutih bodova. Daj Boze.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Prvo treba isplatiti ove sto imas. To je prioritet.
Jači od ratova, režima i partija !!!!
Moje misljenje je da cemo "plesati" od 3. do 6. mjesta. Bukvalno nam je 50-50 da izadjemo i ne izadjemo u Evropu jer su nisu prevelike razlike u kvaliteti izmedju lupam 3. i 6. mjesta ove godine. Vidim da su i rezultati ankete takvi. Nismo jednostavno nista poboljsali nit se nesto uigravali. Ako jos bude onako kako je @Husika napisao za strance mi moramo dalje u sezonu bez Ikica i Blazevica, Bendera (mada nije ni potpisao ugovor). Znaci dodatno bi spao kvalitet i broj opcija jer bi imali jednog desnog beka do kraja sezone.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Moj druže čemu tu?Kao prvo da me znaš i da mi to kažeš rekao bih ti ok tvoje mišljenje.Poštujem te i nikada ti ne bih rekao niti jednu ružnu rijec ali stavrno je bespotrebno po jednom primjeru da me nazivaš “dijete” što sam se zahvalio borbenom a daleko od odličnom igraču Siniši ali uredu tvoje mišljenje.Veliki pozdrav za tebe,živ i zdrav bio duplu krunu ove godine dočekao.
-
- Kontakt:
Onda su nam sanse jos vece ako na klupi ostavimo prvih 11 i zaigramo sa juniorima..
Pročepit će negdje.
Kolega moram se sloziti sa tobom,samo mala zamjerka,previse se drzis Husike..LjoZee je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:09Moje misljenje je da cemo "plesati" od 3. do 6. mjesta. Bukvalno nam je 50-50 da izadjemo i ne izadjemo u Evropu jer su nisu prevelike razlike u kvaliteti izmedju lupam 3. i 6. mjesta ove godine. Vidim da su i rezultati ankete takvi. Nismo jednostavno nista poboljsali nit se nesto uigravali. Ako jos bude onako kako je @Husika napisao za strance mi moramo dalje u sezonu bez Ikica i Blazevica, Bendera (mada nije ni potpisao ugovor). Znaci dodatno bi spao kvalitet i broj opcija jer bi imali jednog desnog beka do kraja sezone.

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
-
- Kontakt:
Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka

Zeljeznicar ale
šta bude biće. trebali bi u evropu
jasam digao ruke od svakoga razmišljanja osim o onome čisto sportskom.
jasam digao ruke od svakoga razmišljanja osim o onome čisto sportskom.
Zadnja izmjena: jestamaji, dana/u 20 feb 2021, 14:08, ukupno mijenjano 1 put.
Nama nije problem Sarajevo,Borac,Široki,Zrinjski,Tuzla,Velež jer te ekipe napadajuu i igraju otvoreno gdje idu na to da te ugroze a i ti tu imas uvijek imas prostor za pobijediti i dati vise od 1 gola nama je problem Krupa,Olimpik,Sloboda,Mladost gdje se zaletimo prvih 20 minuta imamo 10 udaraca a nemamo realizacije onda ide jedna izgubljena lopta pred njihovim šensnestercom a tamo je 6-7 naših igrača duga lopta na npr Hadića gdje Kosorić skače lopta ide preko njega Miletić čeka da ovaj popravi svoju grešku a Erić ispraća loptu pogledom - primamo go i onda se ovi zatvore u 9-1-0 formaciju i ti napadas napadas napadas a ne mozes dati gola ovi i dalje čekaju kontru da daju još jedan a i ne moraju .
mosa lošmi stićko tit-ula!
Moj Amere ...
-
- Kontakt:
I ja mislim da je suplja, ali eto. Odrastao je na Grbavici, ne treba mu to
Sta je sad 
Hoce li to opet kod nas

Hoce li to opet kod nas

-
- Kontakt:
Vidi, nisi zanimljiv. Prestani ložiti raju. Više ličiš na idiota nego na iNsAjDeRa.Anakonda1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:03Samo cu vam reci da je klub s kojim se povezujemo bivsi osvajac lige prvaka![]()
![]()
Što se tiče Hiroša, od početka smatram da nam nije potreban takav profil igrača. Imamo majstora hejbet. Drugo, stil života. Neka hvala.
Željezničar za život cijeli!
Mozda tad pocnemo vjerovat nasim igračima. Izbacili smo Sehica iz ekipe jer kao ne zna centrirat, nece sigurno uz fifu to naucit. Igra nam krilo koje daje gol po sezoni pa nijedan junior ne bi imao losiji skor. Ne treba nama KDB u veznom redu, vec umjesto ovih olupina 2-3 igraca koji ce uz juniore nesto napravit. Koliko godina smo bez titule i u tom periodu smo napravili mozda 2 igraca.LjoZee je napisao/la: ↑20 feb 2021, 13:09Moje misljenje je da cemo "plesati" od 3. do 6. mjesta. Bukvalno nam je 50-50 da izadjemo i ne izadjemo u Evropu jer su nisu prevelike razlike u kvaliteti izmedju lupam 3. i 6. mjesta ove godine. Vidim da su i rezultati ankete takvi. Nismo jednostavno nista poboljsali nit se nesto uigravali. Ako jos bude onako kako je @Husika napisao za strance mi moramo dalje u sezonu bez Ikica i Blazevica, Bendera (mada nije ni potpisao ugovor). Znaci dodatno bi spao kvalitet i broj opcija jer bi imali jednog desnog beka do kraja sezone.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 26 gostiju.