A dobio je 3 utakmice kazne odma.sviunapad1010 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:46Niko ne kaže da je Devedzic loša opcija u paru sa Jusićem nego kada neko od njih izostaje sljedeća opcija je Sale. Biće kartona, može se neko od njih dvojice povrijediti. Ne bi trebali uci u nastavak sezone bez još jednog kvalitetnog stopera.slusalica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:31Pisao sam ja prvi. Ogradjivao se jesam, ali cesto je ispala "patka".
Stvar je u tome sto kad god bih nesto prenio, izvor mi je bio clan novog UO. Utoliko sam smatrao da ima "tezinu" i da ne mpze skoditi ako to prenesem.
Nema veze, idemo dalje.
Mislim da pretjerujete u vezi pitanja stopera.
Stav kluba je da ce se pokusati mali Devedzic "istrpiti", uz Jusica je to, po mom misljenu, solidan par.
Kenin ima građu modernog stopera, najmanje sto kao klib mozemo jeste da mu damo 30tak premijerligaskih tekmi pa da svi skupa vidimo na cemu smo.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, nekad je corak, nekad istina koja se izjalovi. I sad pred koronu se vrbovao dobar sponzor i bilo je blizu potpisa a onda je dosla korona koja je sj3bala ne samo nas, nego vecinu klubova, firmi... i sad se radi na tome, ima kontakata zaista zanimljivih, ali o tome cemo drugom prilikom da ne navucemo baksuzluk.slusalica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:31Pisao sam ja prvi. Ogradjivao se jesam, ali cesto je ispala "patka".Beduin je napisao/la: ↑20 feb 2021, 08:57Govorim generalno sto mi se rekne u povjerenju, jer se prati ovaj forum vise nego neki vjeruju.
Sjecas se koliko puta neko od vas iznese info o potencijalnom pojacanju/sponzoru pa se izjalovi iz ovog ili onog razloga, kasnije jos i forumasi pocnu ismijavati da je dezinformacija, da se laze ovdje i sl.
Samo mi je drago sto se i ubuduce misli na OP i potencijalne prvotimce, a to je zalog za buducnost i transfere. Nije to nikakva filijala.
Evo Milan je bio prinudjen posudjivati igrace usljed slabe finansijske situacije i ffp stanja, evo ih u samom vrhu. Kad stanes na noge, izadjes u Evropu, iznivelises knjige, onda ces manje posudjivati, a vise kupovati i prodavati.
Stvar je u tome sto kad god bih nesto prenio, izvor mi je bio clan novog UO. Utoliko sam smatrao da ima "tezinu" i da ne mpze skoditi ako to prenesem.
Nema veze, idemo dalje.
Stav kluba je da ce se pokusati mali Devedzic "istrpiti", uz Jusica je to, po mom misljenu, solidan par.
Kenin ima građu modernog stopera, najmanje sto kao klib mozemo jeste da mu damo 30tak premijerligaskih tekmi pa da svi skupa vidimo na cemu smo.
Za stopera se svi slazemo da treba jos jedan, da li uz Jusica kao prvotimac ili solidna rotacija usljed izostanaka. Radi se i na tome, zimski prelazni rok je uvijek komplikovan za dovodjenje, ima nekih naznaka pa vidicemo. Ali se radi i na tome, da li ce se uspjeti dovesti adekvatno pojacanje vidicemo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije loša opcija imati kvalitetnog igrača da pojača konkurenciju, i da ga ne plaćaš. Ali konkretno kod nas posuđeni igrači ništa posebno nisu pokazali, Pezer, Smajlagić, Hajdarević npr.
Stopera ja mislim da će dovesti, jednostavno MORAJU.
Stopera ja mislim da će dovesti, jednostavno MORAJU.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Beduin glavni insajderBeduin je napisao/la: ↑20 feb 2021, 11:45Upravo to, nekad je corak, nekad istina koja se izjalovi. I sad pred koronu se vrbovao dobar sponzor i bilo je blizu potpisa a onda je dosla korona koja je sj3bala ne samo nas, nego vecinu klubova, firmi... i sad se radi na tome, ima kontakata zaista zanimljivih, ali o tome cemo drugom prilikom da ne navucemo baksuzluk.slusalica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 10:31Pisao sam ja prvi. Ogradjivao se jesam, ali cesto je ispala "patka".Beduin je napisao/la: ↑20 feb 2021, 08:57
Govorim generalno sto mi se rekne u povjerenju, jer se prati ovaj forum vise nego neki vjeruju.
Sjecas se koliko puta neko od vas iznese info o potencijalnom pojacanju/sponzoru pa se izjalovi iz ovog ili onog razloga, kasnije jos i forumasi pocnu ismijavati da je dezinformacija, da se laze ovdje i sl.
Samo mi je drago sto se i ubuduce misli na OP i potencijalne prvotimce, a to je zalog za buducnost i transfere. Nije to nikakva filijala.
Evo Milan je bio prinudjen posudjivati igrace usljed slabe finansijske situacije i ffp stanja, evo ih u samom vrhu. Kad stanes na noge, izadjes u Evropu, iznivelises knjige, onda ces manje posudjivati, a vise kupovati i prodavati.
Nema veze, idemo dalje.
Kenin ima građu modernog stopera, najmanje sto kao klib mozemo jeste da mu damo 30tak premijerligaskih tekmi pa da svi skupa vidimo na cemu smo.![]()
Za stopera se svi slazemo da treba jos jedan, da li uz Jusica kao prvotimac ili solidna rotacija usljed izostanaka. Radi se i na tome, zimski prelazni rok je uvijek komplikovan za dovodjenje, ima nekih naznaka pa vidicemo. Ali se radi i na tome, da li ce se uspjeti dovesti adekvatno pojacanje vidicemo.
I ovo je sasvim dovoljno, da znamo da smo na nekom dobrom putu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Pezer, kako sam cuo, je imao porodicnih problema, zbog toga vjerovatno nije bio na nivou. Dat mu jos priliku da se pokaze u nastavku
Volim tebe, više od sebe
Ovaj na kraju napadač postade
Robert Mišković novi je Crveno – crni, a u naš klub stiže kako bi pojačao napadački red.
![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
"došao je tiho, gotovo beščujno a otišao kao najveća legenda, na spomen čijeg imena Tuzlak kao po navici osjeti potrebu da ustane..."
hahahaha možda takva priča bude...
hahahaha možda takva priča bude...
tz tz tz tz tz tz
-
sviunapad1010
- Kontakt:
Avdić iz juniora sa Jusićem u paru danas.. Podržavam samo nemojte Saleta da gledamo živi bili.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Bolja grafika na službenom fb, čita se forum, Mramor na aparatima 
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Mramor je legenda i majstor, ali ga kao i nas ostale j.be mjesto rođenja naročito okruženje i ljudi
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Mene je.be to što me ne može niko kupiti da klimam glavom, to se u BiH najviše traži i najbolje naplaćuje, a ne talenat ili sposobnost.
Bili smo i m8 na odlicnom putu da postanemo ono sto ie danas Osijek ali etklasik je napisao/la: ↑20 feb 2021, 09:33Nije porazavajuce bit filijala nekom klubu, nego je porazavajuce za nas sto je Osijek toliko napredovao u zadnje vrijeme da mu komotno mozemo bit filijala.
Pri tome ne mislim nista lose vezano za Osijek, cak sta vise pozdravljam njihov napredak i sve sto su uradili i drago mi je sto jedan prosijecan klub sa dobrim sponzorom pokazuje kako se moze.
samo Sloboda
Drugar moj, nisam ti ja u vezi s klubom uopšte
I šteta je velika što ti nećeš dizajnirati dresove
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Jesil siguran druze da je "klimanje glave" najveci i/li jedini razlog tvog razlaza sa ovom Upravom? Meni nemoj maslat jer znas da znam dosta oko kluba, a ako neces ne moras odgovoriti ostalima.
Osim ako ti to klimanje glavom ne poimas na neki drugaciji nacin.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nego zna li neko šta je sa Osmićem, da li je bio na klupi danas? Taj malac je u nekoliko utakmica prve polusezone djelovao kao igrač na kojeg bi se ozbiljno moglo računati, a vidim da je nešzo slabije zastupljen u zadnjih par utakmica. 
Na citavim pripremama nijednog ozbiljnog protivnika nismo pobjedili.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jesi ti mozda radio one postavke kao izbacis za Slobodu i onda za protivnicki tim isto?
Povrijedjen loža oporavlja se polako
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.