Slažem se, također se ne isplati plaćati neko veće obeštećenje za njega. Ali ja sam siguran da bi dobro pokrio tu poziciju AM.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Meni žao Salčina životom, mali jede na toj poziciji i evo uvijek je neko ispred njega..Haraldo je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:36Slažem se, također se ne isplati plaćati neko veće obeštećenje za njega. Ali ja sam siguran da bi dobro pokrio tu poziciju AM.
Ti si naša ljubav jedina!
Nije on zaigro tu minute jos, fali mu snage, misica,kila, da igra u sredini, dueliranje ne bi prezivio niti neke klizece...tu se treba popravit a i treba igrati, znaci posudba bi ga pogurala bas pa eto bumo videl...fudbalfudbal je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:41Meni žao Salčina životom, mali jede na toj poziciji i evo uvijek je neko ispred njega..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Previše se vjeruje novinarima, koji su nam do sada doveli Matavža, Hajrovića i još neke.
E jako pojačanje za Zrinjski odigrao sat vremena ukupno a sreca pa ga Rijeka placa da ste morali dati 100km otisao bi u MDK da održava kondiciju i na ljeto ode u tursku 2.ligu,ja smijeha i kluba u pmsvrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 15:10zagor1987 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:17Pa jahali ste danima nema plate,Pitari nemaju 11 igraca za derbi,nema pojacanja,Mili i Oremus bjeze jedva cekaju da odu itd i na kraju sta bi? Jel vam sad jasno kolike ste ublehe? Dobro vam se klub i drzi pored vas ali ima i ona pametna strana Manijaka sto nisu ovdje![]()
Znaci doveliste pojacanja
Jedno je sigurno
Jasmin Celikovic najvece pojacanje ovog prelaznog roka
![]()
- svrakino1921
- Kontakt:
Znaci Cmiljanic i Mesanovic na nasu odbranu
Jeste to smislili Pitari

Jeste to smislili Pitari

- JohnKeynes97
- Kontakt:
Koju odbranu?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:31Znaci Cmiljanic i Mesanovic na nasu odbranu
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste to smislili Pitari
![]()
![]()
PSPHM
Znate li gdje vam je golman?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:31Znaci Cmiljanic i Mesanovic na nasu odbranu
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste to smislili Pitari
![]()
![]()
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- svrakino1921
- Kontakt:
Opaaa
Evo ga i Hiros
Ekipa ko curica
Evo ga i Hiros
Ekipa ko curica
- svrakino1921
- Kontakt:
ZnamoDenchi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:15Znate li gdje vam je golman?svrakino1921 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:31Znaci Cmiljanic i Mesanovic na nasu odbranu
![]()
![]()
![]()
![]()
Jeste to smislili Pitari
![]()
![]()
Eno ga na golu
Ma Hiroš se uslikao u dukserici Zeljeznicara iz Doboja, Banja Luke ili odakle već.
Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Pa kad se nudi aktualni kapiten zelje, sto se i Hiros ne bi mogao ponuditi.
PSPHM
- svrakino1921
- Kontakt:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- JohnKeynes97
- Kontakt:
Ako nasi pristanu na ono sto je Stilic trazio prije par dana.
PSPHM
Odlično pojačanje.

@dejavu
Ma ja.

Život je pun uspona i Padova je grad u Italiji.
Zamisli u kakvom ste vi stanju kad vas je on, sa ovolikom ljubavi prema zelji, odbio

U cemu je problem?
Prvo na koljena, da se izvine za pogresnu mladost i los ukus. Onda na klupu.
Pa cemo polako vidjeti kako mu izbiti iz glave tu bolest. Za pola godine, mozda i zaigra.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Proximic i 30 gostiju.