Vala i Zinedin Zidane i Mohammed Zidan su bolji od Hiroša. Ne znam sad ove Zinedinove sinove, gdje su oni u tom svemu, mislim da je i Enzo malo bolji, a Theo tek nadolazi.PeppermintSA je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:54Zidan ne može Hirošu kopačke čistitihababb je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:37Susic 3 klase iznad njega, Djokanovic 2 klase iznad njega, Zidan duplo bolji, Varesanovic vjerovatno isti ili bolji......vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Husara se izvinio SabriniAlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:39Ja sinoć napisah da se Husara više ne može kurciti kao ranije, da nije tako, ne bi ni ulazili u posao s njim. Prva Sabrina, koja ga je i odyebala nakon slučaja "Hodžić".
Naravno, ti će i dalje gurati taj 'argument' oko njega, jer to ti je jedino i ostalo. Hablečina prava..
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ako je to tačno, onda je to to što sam i mislio.Madafaka je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:59Husara se izvinio SabriniAlfredNobel je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:39Ja sinoć napisah da se Husara više ne može kurciti kao ranije, da nije tako, ne bi ni ulazili u posao s njim. Prva Sabrina, koja ga je i odyebala nakon slučaja "Hodžić".
Naravno, ti će i dalje gurati taj 'argument' oko njega, jer to ti je jedino i ostalo. Hablečina prava..
Opet kažem, ubjeđen sam da se on više ne može zaebavati kao ranije, jer je sebi zatvorio vrata mnogih klubova. Klijenti su mu prosječni, nikakvih uspjeha nema, tako da sam siguran da nije toliko paglu da syebe Mešanovića i upropasti ovaj posao s nama. Čim su naši uzeli u razmatranje Mešanovića, pretpostavljam da je palo neko pomirenje i isprike.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Jel usisala ona rodica kancelarije ?
Husara je smeće, al koji menadžer nije? Svi oni gledaju prvo svoj interes, pa interes svog klijenta, o klubovima i ne razmišljaju. Zar neko misli da Menaf Kodro nije nagovarao Tatara da minira treninge da bi ga klub prodao? Svi su oni u pet deka.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
- Kontakt:
Znas kad ce Hiros doci da bar trenira sa klubom Spartinog renomea! NIKADA!!!PeppermintSA je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:54Zidan ne može Hirošu kopačke čistitihababb je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:37Susic 3 klase iznad njega, Djokanovic 2 klase iznad njega, Zidan duplo bolji, Varesanovic vjerovatno isti ili bolji......vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
Jedino što vidim da mu raja ovdje pravo zamjera je to što je Manijak. Bilo je još igrača, pa su zaigrali za nas. A i bilo je naših koji su za njih igralii.
Kakav Hiros, ima jednu polusezonu normalnu odradjenu, ostalo ni za Gorazda. Mislim da nam apsolutno ne treba igrac poput njega.
Nije problem sto je Husara smece i sto su svi generalno menadzeri isti. Nego sto je mjesecima zajedno (ne mogu mu se imena sjetiti) sa nazovi menadzerom iz Zrinjskog pljuvao i rigao po Sarajevu iz svih raspolozivih sredstava.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Za muštuluka si.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Imal' sta za Mehanovica (neko ga je spomenuo) ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Nadam se i ja da nece potpisati.Čitam komentare kona za Hiroša, umiru od smijeha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Ili od muke zavisi kako ko gleda.Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:23Nadam se i ja da nece potpisati.Čitam komentare kona za Hiroša, umiru od smijeha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
- f0rest1946
- Kontakt:
Pa normalno da ce se smijati, kod njih je igrao dosta znaju o kakvom igracu se radi.Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:23Nadam se i ja da nece potpisati.Čitam komentare kona za Hiroša, umiru od smijeha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Coek odigrao polusezonu dobro , onaj pise bolji od Zinedina za klasu e boze

Ovo sto sam rekao za njeg sve stoji, ali naravno da ga je smijesno poredit s nasim opcijama na ofanzivnom veznom. Jedino da se dovede kao opcija na krilu, ali ne znam moze li on to da igra.hababb je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:37Susic 3 klase iznad njega, Djokanovic 2 klase iznad njega, Zidan duplo bolji, Varesanovic vjerovatno isti ili bolji......vedinjo98 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 14:35Šta mislite o njemu ako Hiroš fakat potpiše? Po meni je fenomenalan tehničar, dribling super, zna podvalit loptu, ima mangupluka, odličan za AMF poziciju. Za krilo ne znam iskreno kakav je. Govorim zbog trkačkih sposobnosti. U svakom slučaju u cilju oslabljivanja konkurencije nije loš igrač. S obzirom na poziciju, stil igre i one spuštene štucne podsjeća na Jacka Grealisha.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Iskreno, za mene je Rahmanovic bolji i od Hirosa i od Zinedina
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zato su plakali da ga dovedu ali nece dzabe da igra pa ih odyeboHistoricar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:23Nadam se i ja da nece potpisati.Čitam komentare kona za Hiroša, umiru od smijeha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Jest ozbiljno, ne znam za vas.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Vjeruj mi, citam komentare na fb, par ostalih foruma, ljudi maltene navijaju da potpiše za nas i da na derbiju igra od početka na lijevom krilu.Naravno da Hiroš nije za nas, cuj zamjenu za Tatara dovesti iz ekipe koja se bori za opstanakf0rest1946 je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:27Pa normalno da ce se smijati, kod njih je igrao dosta znaju o kakvom igracu se radi.Historicar je napisao/la: ↑20 feb 2021, 17:23Nadam se i ja da nece potpisati.Čitam komentare kona za Hiroša, umiru od smijeha.OsmaDolazi je napisao/la: ↑20 feb 2021, 16:50Ja kako baratam sa info Hiros nece doci. Velika je razlika u njegovim zahtjevima i nasom ponudom. Poatavlja se u pregovorima kao da dolazi iz sampiona drzave i najbolji igrac te ekipe!!
Coek odigrao polusezonu dobro , onaj pise bolji od Zinedina za klasu e boze![]()

Mislio sam da je nakon Milanovića, završena politika "pojačavanja" iz ekipa koje se bore za opstanak.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 53 gosta.