FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- feniksptica
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Gdje su u Srebreniku da vam napravim par slicica
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
ne znam zasto ce nam Hiros, apsolutno nepotreban u nasem rosteru. Na Rahmanovicevom mjestu i vise smo nego dobro pokriveni, a prije cu gledati Varesanovica i Mustedanagica, pa i Salcina nego njega. Susica da i ne spominjem.
Mesanovicem nisam odusevljen, ali bolje ista nego nista. Mislim da nam za odbranu titule ne treba vise igraca. Jedino kad bi uletila neka ekstra klasa tipa Jajalo / Benko, na bilo kojoj poziciji, ali tesko da ce se to desiti.
Mesanovicem nisam odusevljen, ali bolje ista nego nista. Mislim da nam za odbranu titule ne treba vise igraca. Jedino kad bi uletila neka ekstra klasa tipa Jajalo / Benko, na bilo kojoj poziciji, ali tesko da ce se to desiti.
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Sreća pa ima neko ko se pita za transfere i da ga jako boli qrac da li je neko oduševljen ili ne,zašto ne vjerovati ljudima koji imaju rezultatJVVVST je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:48ne znam zasto ce nam Hiros, apsolutno nepotreban u nasem rosteru. Na Rahmanovicevom mjestu i vise smo nego dobro pokriveni, a prije cu gledati Varesanovica i Mustedanagica, pa i Salcina nego njega. Susica da i ne spominjem.
Takvi ko ti bi bili odusevljeni sa Matavzom i slicnima, koji imaju platu ko sto placaju ostali bh klubovi zajedno.JVVVST je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:48ne znam zasto ce nam Hiros, apsolutno nepotreban u nasem rosteru. Na Rahmanovicevom mjestu i vise smo nego dobro pokriveni, a prije cu gledati Varesanovica i Mustedanagica, pa i Salcina nego njega. Susica da i ne spominjem.
Jbg, moramo malo bit realni, shodno nasem budzetom, super je Jasko.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Skidas konkurentu igraca - zrinjskomJVVVST je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:48ne znam zasto ce nam Hiros, apsolutno nepotreban u nasem rosteru. Na Rahmanovicevom mjestu i vise smo nego dobro pokriveni, a prije cu gledati Varesanovica i Mustedanagica, pa i Salcina nego njega. Susica da i ne spominjem.
Skidas ga borcu koji je isto bio u igri na ljeto
Kone je odbio
Imas sirinu na ljeto za evrope
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ma mozemo se sprdat ali taj momak ima extra ljevicu i odlicno puca prekide i jos je mlad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
+ Ahmetovicfeniksptica je napisao/la: ↑20 feb 2021, 18:43Pade Boki u zaborav. Je l ovo imamo 3 spica il ce se Jasmin koristit na krilu
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- NisamInSajder
- Kontakt:
Za narednu sezonu nam trebaju 2 cista rostera koja mogu igrat Premijer ligu, jer se igra u Grupna faza KL.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Upravu si, decko 21 godina, 17 tekmi ove sezone 3 gola i 1 asistencija.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
A mozda je Hiros alternativa ako nas Mesanovic odbije i ne dogovorimo se 

Pa ljudi biće povreda, suspenzija, kup. Ako smo ovih godina uzimali titule uzeli smo je na širinu igračkog kadra.
Alternativa je za nekog
Ne znam dalje
Nije bio prvi izbor, ali bi rijesili i Slobu time
Eto ga

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Evo ga i zvanično