meni je najjboljiialfarouqaminu je napisao/la:dal je moguce da ova devojcica da pobedi au srbijo i ostale zemljeadis.p je napisao/la:Pobjednik Survivora Andrej Maricic...........aaaaaaa najjaci...........
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
- alfarouqaminu
- Kontakt:
gde ti predjasnji avatar?Johnyx95 je napisao/la:A covjece,tako mi je malo falilo da se opkladim u 50 kermi da ce Toni dobiti.Sreca pa jaran nije bio siguran u Andreja inace bih ispusio samo tako.![]()
Stari Kasuko presudio.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
TOOOOOOOOOOOOO !!!
Jest` mi drago sto je pobijedio ( POTPUNO ZASLUZENO ) Andrej. Ko da sam ja pare dobio jbte.
Jest` mi drago sto je pobijedio ( POTPUNO ZASLUZENO ) Andrej. Ko da sam ja pare dobio jbte.
- Analiticar=Ahmo
- Kontakt:
Gdje ste raja ima li pic+inog dima ?

R.I.P VEDRAN PULJIC
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Lesinari plus Novosadjani tople su bratske grupe.....
Koji ? Lampard je li ?alfarouqaminu je napisao/la:gde ti predjasnji avatar?Johnyx95 je napisao/la:A covjece,tako mi je malo falilo da se opkladim u 50 kermi da ce Toni dobiti.Sreca pa jaran nije bio siguran u Andreja inace bih ispusio samo tako.![]()
Stari Kasuko presudio.
Ovaj covjek je zasluzio makar avatar jedan.
@OTNYS
Zamalo si me zahebo s onom dojavom o Toniju.Ja cuo i ranije da ce on dobiti,vidim i ti napisao,zamalo...
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Evo dimi seAnaliticar=Ahmo je napisao/la:Gdje ste raja ima li pic+inog dima ?![]()
Koji je ovaj alfa car zna svačiji avatar i kada ga promjeniš pita te što promjeni
alfarouqaminu je napisao/la:gde ti predjasnji avatar?Johnyx95 je napisao/la:A covjece,tako mi je malo falilo da se opkladim u 50 kermi da ce Toni dobiti.Sreca pa jaran nije bio siguran u Andreja inace bih ispusio samo tako.![]()
Stari Kasuko presudio.
Jedan primjer i meni se desila slična situacija kao i većini forumaša
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
stavi lamparda,ljepsi siJohnyx95 je napisao/la:Koji ? Lampard je li ?alfarouqaminu je napisao/la:gde ti predjasnji avatar?Johnyx95 je napisao/la:A covjece,tako mi je malo falilo da se opkladim u 50 kermi da ce Toni dobiti.Sreca pa jaran nije bio siguran u Andreja inace bih ispusio samo tako.![]()
Stari Kasuko presudio.
Ovaj covjek je zasluzio makar avatar jedan.![]()
@OTNYS
Zamalo si me zahebo s onom dojavom o Toniju.Ja cuo i ranije da ce on dobiti,vidim i ti napisao,zamalo...
@OTNYS
jbt. pa ti sve prognoze profula, prvo si prognoziro pobjednika Farme-fulio, sad si fulio Tonija
jbt. pa ti sve prognoze profula, prvo si prognoziro pobjednika Farme-fulio, sad si fulio Tonija
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
A znas kako to ide, nagadjanja ..
Do mene su dosle dvije informacije :
1. Nikola pobijedio
2. Toni pobijedio
Kada je Nikola ispao onda sam definitivno bio ubijedjen da je Toni pobjednik. Tako je i prosle godine
bilo kada su rekli da je Aca pobijedio ( sto je i bilo ). Jednostavno nije postojao razlog da ne povjerujem.
Drago mi je sto su bile dezinformacije i sto je Andrej zasluzeno dosao do pobjede. Ja bih definitivno znao
sta bih sa parama.
Pola bih dao u dobrotvorne svrhe.
Ustvari ne bas pola, nekih 500 evrica
Do mene su dosle dvije informacije :
1. Nikola pobijedio
2. Toni pobijedio
Kada je Nikola ispao onda sam definitivno bio ubijedjen da je Toni pobjednik. Tako je i prosle godine
bilo kada su rekli da je Aca pobijedio ( sto je i bilo ). Jednostavno nije postojao razlog da ne povjerujem.
Drago mi je sto su bile dezinformacije i sto je Andrej zasluzeno dosao do pobjede. Ja bih definitivno znao
sta bih sa parama.
Pola bih dao u dobrotvorne svrhe.
Ustvari ne bas pola, nekih 500 evrica
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Momci jeste da je noc ali Sretan Badnji dan svima koji ga slave.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Wooohoooo Andrej pobijedio, skakao sam po kuci od sreće ko da sam ja pobijedio,starom je bilo toliko drago da je izvadio neki stari viski i počeo pit od sreće
, ispočetka mi je bio djetinjast, ali momak je za čistu desetku i svaka mu čast. Veoma zaslužena pobjeda. Čestitam Andreje i sretno u bračnoj luci.
- alfarouqaminu
- Kontakt:
hvala devile,takodje....nego izgubi nam zvezdaDevil je napisao/la:Momci jeste da je noc ali Sretan Badnji dan svima koji ga slave.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Devil je napisao/la:Sretan Badnji dan svima koji ga slave.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Ma jbim kevu iznervirao sam se pravo,odem nakon 6 meseci da ih pogledam a ovi nas odvale k'o letvu.alfarouqaminu je napisao/la:hvala devile,takodje....nego izgubi nam zvezdaDevil je napisao/la:Momci jeste da je noc ali Sretan Badnji dan svima koji ga slave.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Sretan ti Badnjak i što ti spremiše poklon ono pravo ciganskiDevil je napisao/la:Ma jbim kevu iznervirao sam se pravo,odem nakon 6 meseci da ih pogledam a ovi nas odvale k'o letvu.alfarouqaminu je napisao/la:hvala devile,takodje....nego izgubi nam zvezdaDevil je napisao/la:Momci jeste da je noc ali Sretan Badnji dan svima koji ga slave.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pozdravi starog i reci mu da ima slicnih njemu.Bosco je napisao/la:Wooohoooo Andrej pobijedio, skakao sam po kuci od sreće ko da sam ja pobijedio,starom je bilo toliko drago da je izvadio neki stari viski i počeo pit od sreće, ispočetka mi je bio djetinjast, ali momak je za čistu desetku i svaka mu čast. Veoma zaslužena pobjeda. Čestitam Andreje i sretno u bračnoj luci.
OTNYS_YNWA je napisao/la:Pozdravi starog i reci mu da ima slicnih njemu.Bosco je napisao/la:Wooohoooo Andrej pobijedio, skakao sam po kuci od sreće ko da sam ja pobijedio,starom je bilo toliko drago da je izvadio neki stari viski i počeo pit od sreće, ispočetka mi je bio djetinjast, ali momak je za čistu desetku i svaka mu čast. Veoma zaslužena pobjeda. Čestitam Andreje i sretno u bračnoj luci.

Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ljubisa, Branka i Zoran definitivno najjace uloge. 
Hahaha, hoću. Eno ga pjeva po kuci i dalje od sreće, isto dijete. Napit će se ko da gledam.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pozdravi starog i reci mu da ima slicnih njemu.Bosco je napisao/la:Wooohoooo Andrej pobijedio, skakao sam po kuci od sreće ko da sam ja pobijedio,starom je bilo toliko drago da je izvadio neki stari viski i počeo pit od sreće, ispočetka mi je bio djetinjast, ali momak je za čistu desetku i svaka mu čast. Veoma zaslužena pobjeda. Čestitam Andreje i sretno u bračnoj luci.
Odoh sad malo na Arsenalove forume čitat komentare ogorčenih topnika.
@Frutek
Najjača serija ikad, četiri žene, zgodna kćerka i onaj mali štreber bio polud. Meni najdraža jugoslovenska serija ikada. I onaj taksista je super bio.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BaiMai, drakemayelover, L-Train i 5 gostiju.